- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.081
camları cam sil ile silebilirsin fısfıs mirkofiber bez ile güzel temizler yada bulaşık deterjanı da olabilir cam bezleri ile marketlerden alabilirsin. dün bimden aldım bedne ..
bizimki devamlı giyiniyor onun için haftalık yapıyorum yoksa hergün ütü yapmam gerekecek yine de .
bu gidişle yapamayacağız
süpersin :) varya seni duyan 7/24 evde hatun aklını temzlikle bozmuş sanır
ama olsun bak yapmasanda en azından biliosunben korktum şimdi camları silcem die dahada berbat etmim
başarıcam koydum kafaya
yok canım çok bildiğimden değil temizlik reyonlarında genelde dikkatimi çektiği için alıyorum kullanıyorum. bimin ürünlerini çok seviyorum yakınn da bim var ise oraya gidip alabilirsin
normalde pahalı bu bezler biraz
yemek sormuşşsun cevap yazmadan geçtim akşama ananemdeyizsultan kebabı ne yap bakalım bizimle de tarifini paylaş int görseline baktım üstü kaşarlı falan sanırım
evet cnm üstü kaşarlı , yufkayla yapılıo denicem bakalım
bim çok var yakınımda akşam bi uğrarım ben bimi pek sevmiorum malum sahısa ait olduğu içinama fiyatları başka yerlere oranla gercekten uygun en azndan temzlik bezlerimi alabilirm
yaparsan yarın verirsin tarifini bende denerim bigün
bazı ürünlerini ve aktüellerini takip ediyorum bende
tamam cnm yaparsam yorumlarımı söyler tarf veririm tabiiii)
oh sen rahatsın anne yemeği yceksin :)) aa dur yemek demişken kardeşimn sözünden fotolar koyim bak hem ikram ettiklerimizi de çektim :))
yemekler şahane gözüküyr he hepsini yediniz mi ?
hepiniz siyah giyinmişsiniztekrar hayırlı olsun kardeşin için. senin facen var mı eklesene beni akşam evden kabul ederim
evet siyah gydik aslında önceden anlamıştık 3ümz sözlenen kardeşimde pembe gycekti snra aldığı elbse içine snmeynce oda syah gydi böle oldu yasta gbi
faceim var hayatım özelden yaz bana ekliim hemen :)) ceylini ekledim arada faceden bakıom ona
anladım gayet güzel olmuş tüm kardeşler siyah siyah
yolladım eklersin ceylin var bende
aynen ceylini grnce zaten emn oldumkabul edersn eve gdnce cnm
buarada yemeklern hepsi btti cdden yaaama onlarda kalabalık gelmişti bz zaten çok kalabalığız 5 kardeşiz e bde ebrunun arkadasları falanda vardı btti valla eser kalmadı herseyi silip süpürdük
bizim de aynen evlilik artık bana iyice alıştı.. :123: normal geliyor.. önceden garipsiyordum
su arıtıcısı kullanışlı mıdır yada çok duyuyorum içme suyu için en güzeli falan diyorlarsen işe kaçta gidiyorsun öyle ya
burasının kötü diyorlar o yüzden kvdemden taşıyorduk arıtılmış suyu,aldık en sonunda biz de.
sözde minerali azalıyor fln diyorlar ama ne bilim canım damacana ile de uğraşılmıyor.
bana lezzetli geliyor içmesi güzel :)
bu arada işe haftaiçi 3 gibi gidiyorum.çocuklar okuldan çıkınca etüte geliyorlar ondan :) bir tek haftasonu sabahtan akşama full çalışıyorum.
anladım bizde damacana alıyoruz ama acaba hangisi daha sağlıklıdır diye de düşünüyorum.
ne güzel iş o öyle ya gündüzleri 3 te oh
günaydın herkese
günaydın :)
haftaiçi çok güzel de haftasonu pestilim çıkıyor
bir araştır canım,damacana suları da biliyorsun bir ara çok muhabbeti geçti haberlerde.bir de pahalıya geliyor ya erikli falan içicem dersen
haftasonu 1 gün vallahi bana ilaç gibi gelir yeterki haftaiçi az çalışayım
hamidiye içiyoruz en azındn devlet onaylı diye tadı da diğerlerine göre çok fark ediyor