Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

yahu pastayı nası kaplıosun ki yapışıomu hemen pastaya bu şeker hamuru yapş yapış bişimi off keşke ablam yaptığında yanında olsaydım muzlu pasta yapıp şeker hamuruyla kaplamak istıorum ama nası oluyo bilmiorum braz tarf bakiim ben

pastayı yaptığında üzerine ganaj ( pasta kreması ) sürüyorsun o tutuyor ama normalde şeker hamurunn üzerine bir daha şeker hamuru ile şekil yaptığunda tutsun diye altına bal sürüyorsun. videolar ile daha kolay öğrenirsin.

selam hatunlar
bugün 6 da çıktım işten... direk alışverişe gittikk
bu arada hasta oldum ben yok yani bebek eşim baya bi hayal kırıklığına uğradı hayırlısı olsunn

evreka ; taşınla kumunla aran nasıl ?

brc88 ; kardeşin nişanlandı mı resim ekleyecektin _ unutmadım.

giz09 ; kasımda bekliyoruz bebek he

ceylin ; yoksun ama sana da yazıyım

hevin ; nerelerdesin son günlerin merak ettim..

selamm kızlar hepinizee

spedyy valla heran herşey olabilirr hazırlıklı olunnn
bugün tatilim ben dinleniyorum
2 posta çamaşırım var ütüm var akşamada yemek yapıcam iş çok yanii
ama evde olmak güzel

senden hiç beklemiyordum heee ani bir karar değişikliği oldu sanırım hep olumsuz konuşuyordun...
ama bu kararına çok sevindim.... bekliyoruz güzel haberler.. benimde ütülerim duruyor evde akşama yaparım inşallah

ya bilmiyorum çok kararsızımm :18: :18:

dün akşam kv ler geldi yemeğe bi iyiydi ki anlatamam

bazen değişiyor gibi oluyor anlamadım bende ya bende sorun yada tamamen sorunlu bi insan değişme hızına yetişemiyorum

belki hatasını anlıyordur. benimde kv ile bebek arasında kalma korkum çok fazla bana karışır mı * beni bunaltır mı falan diye düşünüp duruyorum.. :18:
kendimi boşu boşuna çocuktan daha çok soğutuyorum...

bence hiç düşünme eşinle birlikte güzel bir karar vermişsiniz ve dönmemek için direk çalışmalara başla olduktan sonra eminim çok daha iyi gelecektir
tabi öncesinde bi dr kontrolüne ne ne olur ne olmaz

aynen canım belkide anlıyordur benim içim soğuk ama gökhan için katlanırım ne olursa olsun kendimi ezdirmeden tabi ki

benimde olursa o bakıcak bakıcı tutamam çünkü neler geçiyor aklımdan bi bilsen iyi bakacağına eminim ama fazla karışılsın istemem

şimdiden bunları düşünüyorum

çok kasmıcam zaten bakalım ne zaman olucakk :))

inşallah anlıyordur da kendi kendine değişmeye karar vermiştir

mutlaka iyi bakar eşini o büyütmüş sonuçta ama bende çok karışır mı diye rahatsız olurum. benim kendi annem bakacak kv istemiyorum
hem annem daha rahat ve nazım çok daha fazla geçer

inşallah çok bekletmeden gelir

inşallah canımm bakalım artık

sen daha düşünmüyormsun

slm kızlar dün işe gelmedim yazdıklarınızı bgn okudum :)
speedy söz oldu çok gzel geçti fotoları anca yarına eklerim hafıza kartı evde
gizz buay olmamış, olsun ama bebek kararı almanıza çok sevindim inş. en hayrlı zamanda gelir miniğiniz

vee kızlar gelelim şuanki gündemime , belki konuşmuşuzdur daha önce, ben evde temzlik yapmıyorum haftada 2 gün yardımcım geliyo(du) du çnkü eşinin işi sebebyle batuma taşındılar geçen haftadan beri yok bdahada olmicak ... ben ofis için yeni yardımcı aldım ama tanımadan etmeden evime gndermeye gnlüm razı olmuyo diğer kadınla abla kardeş gbi olmuştk ama bunu gndermek istemöiorum yani çok özelim gbi gelio evim yada en azndan tanıyana kadar bi süre gndermicem eve

şimdi hatunlar bana yardm edin bi el atın şu garibana :) ben nerden başlim nası temzlik yapim vaktimde kısıtlı ama temzlimezsem evi b... gtrcek ... akşamlarıda malum herkes gbi yorgun oluyorum ama bi süre yapmam lazım nerden bşlanır temzliğe bana bi diyiverin
bde akşam 7den snra 1 saat falan süpürge çalıştrsam ayıp olurmu ses gdermi

hayırlısı olsun canım

amin canım şuanda tek düşüncem eşimin gireceği sınav ondan sonra çocuk olayına geliriz herhalde..

hayırlı olsun canım kardeşin için dün neden gelmedin hasta falan mısın ?

temizlik işine gelince 1 senedir hiç yapmaıdn mı kız evde temizlik ? ben genelde cuma günleri yapıyorum toz,süpürge,yer silme işlerimiz haftaiçi tv izlerken ütü yapıyorum genelde büyük temizliği de dip köşe olaraktan 10 günde 1 yapsam bana yetiyor..
geçen hafta komple mutfağımı temizledim bugün de yorgun olmazsam eğer vitrini falan değiştiririm örtülerini.. böyle yapıyorum. akşamları da yorgun olsam bile mecbur yapıyorum

ayy çok utandım şimdi
yaa aslında temzlik yaptım ama nasıl desem mesela hiç cam silmedim .. hani böle ufak tefek ne bilim toz alma, ev süpürme gbi işler yaptım... haftada 2 gün temzlik yetiyodu hiç ihtiyaç duymadım yada fazla titiz olmadığım için umursamadım ama cdden haftada 2 gn bnm için yeterliydi
şimdi yapmak istiorum kadın olmadığı için ama bi taraftanda yetiştreblcemmi diorum bde akşamları süpürge açılırmı bak ona cevap vermedin:18:

yaa dün gelmedim değil aslında gelemedim haftasonu söz için annemdydim ya dünde sabahtan şirkete gttim (merkeze toplantıya)
snra ablama falan uğradık yola geç çıktık yolun ortasında da pat die lastk patladı çekici çagrdık bekledik saçma sapan yerlere lastk bakmaya gttik bulamadık falan derken saat geç oldu yetişemedim öle işte kuzuummmmm

işten çıkıp tabiki de açabilirsin ama bence ses yapma limiti maxımum 8 falan olmadı o saatten sonra kimse çok gürültüyü kaldırmaz...benim üst katımdaki ile aram iyi bazen gece bile açıyorum. bişey demiyor..

cam silme işi de önümüz kış ayda 1 bile yapabilirsin. benim mesela en alt kat olduğuna çok kirleniyor mermerlerini yıkarım genelde uzun süredir de yıkamıyorum bak..

camlarımı da ayda 1 silsem bana yetiyor.. bazen cam açtığımda tülüm kirlenmesin diye kanadını cam sil ile 2 dk siliyorum..

haftasonu mesela 15*20 günde 1 hepsini yapabilirisn bencen bundan sonra eve birisini bile almana gerek kalmaz o para ile birikim yaparsın..

oda oda da temizleyebilirsin. mutfağını 1 akşam salonunu 1 akşam büyük temizlik yapacağında öyle de yapabilirsn. 2 kişi olduğumuza çok kirlenmiyor biim ancak misafir gelecek öyle işte....

tüm aksilikler üstüste gelmiş dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…