- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.681
günaydın
kimse yazmıyor canım normaldir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın
evet kimse yazmadığı için geriledik ama üzücü olanda bu deilmi?
eskiden buradaki herkes evlilik heyecanlarını, yemek tariflerini paylaşırken şimdi bir sessizlik var, herkesin heyecanı bitti, yerini monotonluk aldı, herkes yemek yapmayı öğrendimi yani..
günaydın kızlarrrr evet malesf artık yazışamıyoruz rutinleşti mi hayatımız bilemedim:26:
ee anlatın yavvvv napıosunz bnde değişiklik pek yok sadece heryerm ağrıooo 2 gün önce evde pilates yapmaya çalışırken sanırım heryerimi ağrıttım zaten çok komik görünüyodum yaa toptan falan yuvarlandım
bide sanırım kız kardeşimde yuvadan uçcak pazar günü sevgilisinin ailesi tanışma yemeğine gelcek önmzdeki ay söz falan olcak
günaydın kızlarrrr evet malesf artık yazışamıyoruz rutinleşti mi hayatımız bilemedim:26:
ee anlatın yavvvv napıosunz bnde değişiklik pek yok sadece heryerm ağrıooo 2 gün önce evde pilates yapmaya çalışırken sanırım heryerimi ağrıttım zaten çok komik görünüyodum yaa toptan falan yuvarlandım
bide sanırım kız kardeşimde yuvadan uçcak pazar günü sevgilisinin ailesi tanışma yemeğine gelcek önmzdeki ay söz falan olcak
kardeşin adına sevindim.
ben biraz daha duygusal bir gişiliğim heralde, kendi kız kardeşimin evlenme ihtimalini düşününce çok hüzünleniyorum, halbuki onunda sevdiği insanla evlenip, hayatını paylaşması çok doğal bir süreç ama bunu kabullenmek benim için şimdilik zor. neyseki kardeşim daha çok küçük:)
kız kardeşininde evliliği en az seninki kadar güzel olur inşallah canım.
amin cnm inş. bnm kardeşimlede aramzda farklı bişi var ikiz gbi büyüdük bz yaş fakımzda yok ben 88 doğumluyum o 89 ama hala minnacık gbi gelio bana :)) içim buruk hem mutluyum hem şaşkın hem hüzünlü garip bişi inş. çok çok çok mutlu olur
ceylin doğumu beklio 1 ayı kaldı faceden görüyorum çok yakıştı ona hamilelik :) kasımda doğum yapcak işte
ekim 2011 de evlendim çok zor kavustuk eşimle sonra 22 günlük bi kapadokya tatiline gittik balayımızı orada geçirdik döndük bir ay sonra hamile oldugumu ögrendim ve şimdi minik bi bebeğim var :)
çok güzel çok sevindim canım:) bebeğiniz analı babalı büyüsün canım:)
aramıza hoşgeldin.
teşekkürler :) sizlerin bebişleri var mı
teşekkürler :) sizlerin bebişleri var mı
kızlar bu arada ceylin, radyolog onlardan haberi olan var mı? onlar benim dönemimin çeyiz, balayı topikleri açmış insanlar şimdi yokluklarını hissediyorum.
canım sağol, radyolog iyi hala bebek yok tembel cıktı bıraz onun dışında hersey yolunda sen nasılsın 1.5 yıla dogru ilerliyoruz
sorma canım yaa.. taze gelinliğimiz kalmadı artık.. üzülüyorum. bebek konusuna gelince birde bebek yapıp, evli-mutlu-çoçuklu olup sorumluluğumun biraz daha artması gözümde büyüdükçe büyüyor, o yüzden bende şimdilik beklemedeyim...
zamanında ne güzel heyecanlarımız vardı değil mi? şimdide herşey çok güzel olsada, o dönemin heyecanları birbaşkaydı..