Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet kimse yazmadığı için geriledik ama üzücü olanda bu deilmi?
eskiden buradaki herkes evlilik heyecanlarını, yemek tariflerini paylaşırken şimdi bir sessizlik var, herkesin heyecanı bitti, yerini monotonluk aldı, herkes yemek yapmayı öğrendimi yani..

:KK1::KK1::KK1: demekki öğrenmiş :KK28::KK28: ancak bebekte buluşuruz sanırım

günaydın kızlarrrr evet malesf artık yazışamıyoruz rutinleşti mi hayatımız bilemedim:26:
ee anlatın yavvvv napıosunz bnde değişiklik pek yok sadece heryerm ağrıooo 2 gün önce evde pilates yapmaya çalışırken sanırım heryerimi ağrıttım zaten çok komik görünüyodum yaa toptan falan yuvarlandım :KK9::KK9::KK1:
bide sanırım kız kardeşimde yuvadan uçcak pazar günü sevgilisinin ailesi tanışma yemeğine gelcek önmzdeki ay söz falan olcak

günaydın kızlarrrr evet malesf artık yazışamıyoruz rutinleşti mi hayatımız bilemedim:26:
ee anlatın yavvvv napıosunz bnde değişiklik pek yok sadece heryerm ağrıooo 2 gün önce evde pilates yapmaya çalışırken sanırım heryerimi ağrıttım zaten çok komik görünüyodum yaa toptan falan yuvarlandım :KK9::KK9::KK1:
bide sanırım kız kardeşimde yuvadan uçcak pazar günü sevgilisinin ailesi tanışma yemeğine gelcek önmzdeki ay söz falan olcak

benim eski bir konum var genelde orada oluyorum. buraya onun için bakamıyorum kimse de olmuyor zaten:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
geçmiş olsun canım vucud spor yapmaya yapmaya ağrı yapmş olabilir :KK34: pilatesi herkes çok beğeniyor :KK34:
kardeşin içinde hayırlısı olsun :123:

kardeşin adına sevindim.
ben biraz daha duygusal bir gişiliğim heralde, kendi kız kardeşimin evlenme ihtimalini düşününce çok hüzünleniyorum, halbuki onunda sevdiği insanla evlenip, hayatını paylaşması çok doğal bir süreç ama bunu kabullenmek benim için şimdilik zor. neyseki kardeşim daha çok küçük:)
kız kardeşininde evliliği en az seninki kadar güzel olur inşallah canım.

kızlar bu arada ceylin, radyolog onlardan haberi olan var mı? onlar benim dönemimin çeyiz, balayı topikleri açmış insanlar şimdi yokluklarını hissediyorum.

kardeşin adına sevindim.
ben biraz daha duygusal bir gişiliğim heralde, kendi kız kardeşimin evlenme ihtimalini düşününce çok hüzünleniyorum, halbuki onunda sevdiği insanla evlenip, hayatını paylaşması çok doğal bir süreç ama bunu kabullenmek benim için şimdilik zor. neyseki kardeşim daha çok küçük:)
kız kardeşininde evliliği en az seninki kadar güzel olur inşallah canım.

amin cnm inş. bnm kardeşimlede aramzda farklı bişi var ikiz gbi büyüdük bz yaş fakımzda yok ben 88 doğumluyum o 89 ama hala minnacık gbi gelio bana :)) içim buruk hem mutluyum hem şaşkın hem hüzünlü garip bişi inş. çok çok çok mutlu olur:KK16:
ceylin doğumu beklio 1 ayı kaldı faceden görüyorum çok yakıştı ona hamilelik :) kasımda doğum yapcak işte

amin cnm inş. bnm kardeşimlede aramzda farklı bişi var ikiz gbi büyüdük bz yaş fakımzda yok ben 88 doğumluyum o 89 ama hala minnacık gbi gelio bana :)) içim buruk hem mutluyum hem şaşkın hem hüzünlü garip bişi inş. çok çok çok mutlu olur:KK16:
ceylin doğumu beklio 1 ayı kaldı faceden görüyorum çok yakıştı ona hamilelik :) kasımda doğum yapcak işte

sen bana bakma sırf duygusal düşünmemek gerekir. sizin yaşlarınız bukadar yakınsa oda biran önce evlensinde sizde güzel bir dörtlü olun:)

ekim 2011 de evlendim çok zor kavustuk eşimle sonra 22 günlük bi kapadokya tatiline gittik balayımızı orada geçirdik döndük bir ay sonra hamile oldugumu ögrendim ve şimdi minik bi bebeğim var :)

ekim 2011 de evlendim çok zor kavustuk eşimle sonra 22 günlük bi kapadokya tatiline gittik balayımızı orada geçirdik döndük bir ay sonra hamile oldugumu ögrendim ve şimdi minik bi bebeğim var :)

çok güzel çok sevindim canım:) bebeğiniz analı babalı büyüsün canım:)
aramıza hoşgeldin.

teşekkürler :) sizlerin bebişleri var mı

bebek rızkıyla gelir derler, bende kullanırım bu cümleyi, ama yinede maddi ve manevi hazır olmadığımız için henüz yok canım.
ama işallah istediğimiz zaman Allah eksikliğini hissettirmez.

senin hayatında herşey çok hızlı gelişmiş, evlenmişsin, uzun bir balayı, ardından hemen hamile olduğunu öğreniyorsun, hamilelik süreci derken şimdide genç bir anne olmuşsun. buda güzel bişey:)

teşekkürler :) sizlerin bebişleri var mı

canım bu arada ben bu konuya sık sık girer ama ara ara yazarım.. bu konunun çok sıkı takipçileri vardı ama kaç gündür doğru dürüst giren çıkan olmamış.. artık yavaş yavaş terkediyorlar bu topiği sanırım.. sende bana kaldın:)

canım sağol, radyolog iyi hala bebek yok tembel cıktı bıraz :KK70::KK70: onun dışında hersey yolunda sen nasılsın 1.5 yıla dogru ilerliyoruz :KK70:

sorma canım yaa.. taze gelinliğimiz kalmadı artık.. üzülüyorum. bebek konusuna gelince birde bebek yapıp, evli-mutlu-çoçuklu olup sorumluluğumun biraz daha artması gözümde büyüdükçe büyüyor, o yüzden bende şimdilik beklemedeyim...
zamanında ne güzel heyecanlarımız vardı değil mi? şimdide herşey çok güzel olsada, o dönemin heyecanları birbaşkaydı..

sorma canım yaa.. taze gelinliğimiz kalmadı artık.. üzülüyorum. bebek konusuna gelince birde bebek yapıp, evli-mutlu-çoçuklu olup sorumluluğumun biraz daha artması gözümde büyüdükçe büyüyor, o yüzden bende şimdilik beklemedeyim...
zamanında ne güzel heyecanlarımız vardı değil mi? şimdide herşey çok güzel olsada, o dönemin heyecanları birbaşkaydı..

evet o dönemler sudan cıkmıs balık gıbı ne yapcaz ne edecez eksık kaldı vs vs sımdı 1.5 yıla gırıyoruz ama bence asıl heyecan hamıle kaldıktan sonrakı dönemler olacak sonucta evlılıkte ılktı bebekte ılkler hep böyle olur ya :KK70:

X