Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

o zaman evden de çıkma takıl buraya zaman geçer canım :KK1:
dk başı wc gidiyorsan dışarda da çok kalamazsın yada wc yakın yerlerde gezersiniz :KK1: :KK1::KK1:
haklısın borç bitmiyor ama ne biliyim şimdi olursa da daha da yorulucağımı biliyorum. bazen bakıyorum ya ev işimi yapıcam yada eşimle ilgilenicem bu tempoya bide bebek girerse ben mahvolurum diyorum ne kadar eş bebeğe baksın etsin tüm sorumluluk anne de oluyor. sahura iftara misafir ağırladım allah sağlık versin yapılıyor severek yaptığım için yorgunluk göze batmıyor. yada ne biliyim alışmışım artık hehralde :KK37: :KK37:
Eşim seneye olur artık diyor bende 2014 olsun diyorum. inanmıcaksın ama ilk başta istrdim

eşim gelene kadar takılcam burda artık mecburen o geldikten sonrada vınnnn :KK55:
ya sorma wc en büyük sorun geceleri hiç uyanmazdım 2 aydır resmen 4-5 defa uyanıyorum :KK37:
öyle tabi en büyük sorumluluk kadında, hem anne hem eş olmak çok zor ama Allahım öyle bir güç vermiş ki biz kadınlara onunda altından kalkarız Allahın izniyle inşallah,
canımm öyle şu zaman olsun falan demeyin hep hayırlısını dileyin hem fazlada bekletmeyin 2 senede çok uzun değilmi :26:

selam kızlar :KK3:

nasılsınız napıyorsunuz?

çok oldu yine gelmeyeli türkiyedeyim şuan kavuştum eşime zamanım çok güzel geciyor çok şükür :KK16:

hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere :KK54:

eşim gelene kadar takılcam burda artık mecburen o geldikten sonrada vınnnn :KK55:
ya sorma wc en büyük sorun geceleri hiç uyanmazdım 2 aydır resmen 4-5 defa uyanıyorum :KK37:
öyle tabi en büyük sorumluluk kadında, hem anne hem eş olmak çok zor ama Allahım öyle bir güç vermiş ki biz kadınlara onunda altından kalkarız Allahın izniyle inşallah,
canımm öyle şu zaman olsun falan demeyin hep hayırlısını dileyin hem fazlada bekletmeyin 2 senede çok uzun değilmi :26:

müşteri geldi sonuna gelemeden kaçtım.
gündüzleri gel işte sohbet ederken geçer zaman. bende hiç uyanmam vallahi uyandığımda da uyuyamam :KK17:
aslında hep 1 sene sonra çocuk istiyorum diyordum. 1 sene sonra eylül ayında :KK49::KK49: ama şimdi istemiyorum.
hala erken geliyor daha yeni evliyiz diyorum o bahaneyi yutmayana da kredimiz var diyorum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
ama tabi önce herşeyin hayırlısı Rabbim ne zaman ise o zaman nasip etsin :KK34::KK34:

selam kızlar :KK3:

nasılsınız napıyorsunuz?

çok oldu yine gelmeyeli türkiyedeyim şuan kavuştum eşime zamanım çok güzel geciyor çok şükür :KK16:

hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere :KK54:

:KK34: hoşgeldin nasılsın kedin nasıl ? türkiyedesin demek:KK34:

hoşbuldum :KK16:

iyiyim sağol sen nasılsın?

kedim iyi çok şükür arkadaşım bakıyor kız kardeşinin yanında koşturuyorlarmış beraber :KK8:

evet türkiyedeyim En Büyük TÜRKİYE

oh be spedynin geldği belli oluyo valla sayfa ilerlemiş:KK1:
buarada spedy geçmiş olsun cnm dkkat et kendine rahim duvarı kalınlaşması ne demekki ben bilmiyorum bi sorun teskil ediyomu yani:26:
buarada bebek bekleyen arkadasımza sağlıklı bebiş nasip etsn allah çok kolay bi doğum olsun inş.:) vakti geldiğinde bzede nasip etsin:KK31:
buaralar çok yoruluorum yaa kızlar gecen sinirlendrdi beni (çalışanlarım ) bnde mesai saatini değiştrdim 19:30da çıkartıorum ceza olarak ama banada çok zor oldu yavvvv:18: bakalm bisüre cezalılar snra eski haline çevrcem smdi de en büyük avantaj aslında sabah 10:30da baslatıorum o ii oldu:KK34:

oh be spedynin geldği belli oluyo valla sayfa ilerlemiş:KK1:
buarada spedy geçmiş olsun cnm dkkat et kendine rahim duvarı kalınlaşması ne demekki ben bilmiyorum bi sorun teskil ediyomu yani:26:
buarada bebek bekleyen arkadasımza sağlıklı bebiş nasip etsn allah çok kolay bi doğum olsun inş.:) vakti geldiğinde bzede nasip etsin:KK31:
buaralar çok yoruluorum yaa kızlar gecen sinirlendrdi beni (çalışanlarım ) bnde mesai saatini değiştrdim 19:30da çıkartıorum ceza olarak ama banada çok zor oldu yavvvv:18: bakalm bisüre cezalılar snra eski haline çevrcem smdi de en büyük avantaj aslında sabah 10:30da baslatıorum o ii oldu:KK34:

aynen ben yokken çıtınız çıkmamış heeeee :KK45: :KK20::KK20: :KK4::KK4::KK4::KK4:
geldim sende yoğunluktan yoksun giz09 işe başladı ondan giremiyor sanırım bide ev işleri yoğun oluyordur.

çıkardın sana da dokundu ama sanırım :KK34::KK34:

selam kızlar günaydınn herkesee

işe başladım alışma sürecindeyim daha

yarın taşınıyoruz izinliyim eşyalarım gelecek yerleştiricez işte
annem geliyor bugün hem
kendi düzenimi kurucam artık :)))
bugün 6 da çıkıyorum işten
evin eksikleri var onları tamamlıcaz
evimi yerleştireyim foto eklerimm
:))

selam kızlar günaydınn herkesee

işe başladım alışma sürecindeyim daha

yarın taşınıyoruz izinliyim eşyalarım gelecek yerleştiricez işte
annem geliyor bugün hem
kendi düzenimi kurucam artık :)))
bugün 6 da çıkıyorum işten
evin eksikleri var onları tamamlıcaz
evimi yerleştireyim foto eklerimm
:))

Evet canım biraz alış işe gündüzleri de girersin buraya duruma göre :KK34:
Evi yerleştir evet merak ediyorum nasıl oldu diye.. :KK34::KK34:
annen de gelmiş el birliği ile hemen yerleştirirsin canım
benim de yorganları mı falan çıkartmam lazım baza altında orayı da hiç açmak istemiyorum. :KK17::KK17:
tek başıma çok zor oluyor annemde hasta artık bu ctesi başımın çaresine bakacağım.. :KK17:

X