Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Kızlarrr günaydınnnnnn, kardeşimin yerini dün gece öğrendik, kısa dönem Zonguldak çıktı. Hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için, hayırlısıyla yapıp gelecek inşallah. En Büyük TÜRKİYE

Haftasonu hava serinleyecekmiş, biraz rahatlarız. Speedycim sen de misafirlerini serin serin ağırlarsın, rahat olur. Dün benim mutfağa zor giriliyordu, bi yandan ocak, bi yandan fırın, bi de hava :KK37: Bugün de annemde toplanıcaz, asker yemeği :KK56:

Çok sevindim kısa dönem olduğuna, Zonguldak da rahattır gibi geldi bana. En rahat şekilde bitirip gelir inşallah.

Günaydın ;

işyerinde internette sıkıntı vardı geldim sonunda :KK5:
haftasonu 2 gün üstüste misafirim vardı söylemiştim. yorucu ama bi o kadarda keyifli geçti :KK36: hepinize hayırlı haftalar :KK37::KK37:
bu hafta su gibi akıp geçsin gitsin :KK9::KK9:

ve evlendiğimden bu yana ilk kez kendim et yaptım hasanpaşa köfte 4 eldiven taktım öyle ancak yapabildim :)

Son düzenleme:
Günaydın ;

işyerinde internette sıkıntı vardı geldim sonunda :KK5:
haftasonu 2 gün üstüste misafirim vardı söylemiştim. yorucu ama bi o kadarda keyifli geçti :KK36: hepinize hayırlı haftalar :KK37::KK37:
bu hafta su gibi akıp geçsin gitsin :KK9::KK9:

ve evlendiğimden bu yana ilk kez kendim et yaptım hasanpaşa köfte 4 eldiven taktım öyle ancak yapabildim :)

doğru sen sevmiyordum dimi eti 1 kere yaptın alışırsı artık
afiyet olsun :)

Of bugün inanılmaz canım sıkkın
yengem çok hasta kızlar 46 yaşında akciğernde kanama var yatıyor
bazen çok ağırlaşıyor haber geliyor darma duman oluyorum 3 çocugu var en küçüğü 9 yaşında işte kız
bizde kalıyor aydında
doktor ilerlemiş demiş dalak büyümesi ve böbrek yetmezliğide çıkmış
1 ay önce gittiğimde hiçbişeyi yoktu bi anda yattı :KK43:(
aklım hep orda ister istemez dua ediyorum aklıma geldikçe

en son arkadaşım hamile demiştim ya o da düşürmiş bebeğini
:KK43:

öyle işte ya hiç keyfim yokk anlatmak istedim öyle biii :KK50:

Of bugün inanılmaz canım sıkkın
yengem çok hasta kızlar 46 yaşında akciğernde kanama var yatıyor
bazen çok ağırlaşıyor haber geliyor darma duman oluyorum 3 çocugu var en küçüğü 9 yaşında işte kız
bizde kalıyor aydında
doktor ilerlemiş demiş dalak büyümesi ve böbrek yetmezliğide çıkmış
1 ay önce gittiğimde hiçbişeyi yoktu bi anda yattı :KK43:(
aklım hep orda ister istemez dua ediyorum aklıma geldikçe

en son arkadaşım hamile demiştim ya o da düşürmiş bebeğini
:KK43:

öyle işte ya hiç keyfim yokk anlatmak istedim öyle biii :KK50:

:26: hepsi üstüste gelmiş canım ya :KK5: baksana insanda moral kalmaz ki çok üzüldüm.
Allah yengene acil şifa versin tedavi falan mı görüyor , yoksa dr bişey yapamıyor mu ?
yazık 3 çocuğuna ya onlarda şimdi perişan olmuştur. :2::2:

arkadaşın neden düşürdü bebeğini ona da geçmiş olsun yine olur onlarla yiyecek ekmekleri yokmuş
Daha gençtirler yeniden yaparlar istedikleri zaman :KK34:

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar Rabbim bugün ettiğimiz tüm duaları kabul etsin , hasta olan herkese acil şifalar versin yaşayacak ömürleri var ise

:26: hepsi üstüste gelmiş canım ya :KK5: baksana insanda moral kalmaz ki çok üzüldüm.
Allah yengene acil şifa versin tedavi falan mı görüyor , yoksa dr bişey yapamıyor mu ?
yazık 3 çocuğuna ya onlarda şimdi perişan olmuştur. :2::2:

arkadaşın neden düşürdü bebeğini ona da geçmiş olsun yine olur onlarla yiyecek ekmekleri yokmuş
Daha gençtirler yeniden yaparlar istedikleri zaman :KK34:

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar Rabbim bugün ettiğimiz tüm duaları kabul etsin , hasta olan herkese acil şifalar versin yaşayacak ömürleri var ise

sağol canım bugün de haber geldi eşime geçiçi görev bodruma gönderiorlar sinir küpüyüm şuan:KK4: ankara işi yattı bileti açığa aldırdık 6 ay içinde kullaıcaz
yengem üniversitede yatıyor canım belli bi tedavi uyguluyorlarmış ama bazen ağırlaşıyor bua rağğmen aniden zayıfladı elleri kolları şiş aşırı derecede
iyi haberleriii bekliyoruz

arkadaşımın bebeği tam bilmiyorum nedeni zaten daha anca senesi oldu hayırlısı buymuş demek kii

günaydın hepinizee
kadir geceniz mübarek olsun Allah dularımızı kabul etsin inşallah

sağol canım bugün de haber geldi eşime geçiçi görev bodruma gönderiorlar sinir küpüyüm şuan:KK4: ankara işi yattı bileti açığa aldırdık 6 ay içinde kullaıcaz
yengem üniversitede yatıyor canım belli bi tedavi uyguluyorlarmış ama bazen ağırlaşıyor bua rağğmen aniden zayıfladı elleri kolları şiş aşırı derecede
iyi haberleriii bekliyoruz

arkadaşımın bebeği tam bilmiyorum nedeni zaten daha anca senesi oldu hayırlısı buymuş demek kii

günaydın hepinizee
kadir geceniz mübarek olsun Allah dularımızı kabul etsin inşallah

siz cumadan gideceksiniz bayram da gidemez misiniz cuma günü yola çıkıp salı akşamı dönersiniz bayramın son günü işte geçici görev çok şükür bizimkine çıkmadı daha hiç.
senin eşinin orada çok sık oluyor sanırım.. bizimkilere 4*5 ayda 1 eğitim çıkıyor oda en fazla 1 ctesi gidiyor işte :KK55:
diğer iş arkadaşı kpss kazandı maaşı süper oldu şimdi ve daha da rahat ptt girdi :KK17: bizimki de bu sene 2013 bende denicem şansımı demeye başladı..

inşallah dr kısa sürede ayağa kaldırırlar. çocuklarının yanında durur. çocuk oldu mu işler daha da zor oluyor.

Daha senesi yeni doldu ise hiç üzülmesin çok erken vardır bunda da bir hayır :KK34:

amin canım hepimizin inşallah :KK34:

X