Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Kızlar günaydınnn, nası bi sıcak bu yaa :KK19: Akşama da misafirim var iftara erken çıkabilsem keşke bugün :KK24:

Kızlar günaydınnn, nası bi sıcak bu yaa :KK19: Akşama da misafirim var iftara erken çıkabilsem keşke bugün :KK24:

günaydın

haftaiçi zor oluyor hele bide oruçlu hizmet etmek daha da zor Allah kolaylık versin.
dün annemler,teyzemler,amcamın kızı vardı biz dahil 10 kişiydik :nazar: bide sahura kaldılar şuanda bedenen işyerindeyim
ama ruhum yatakta hala uykuya devam ediyor :KK52:

inşallah canım napalım mecburen alışıcaz
benı gorunce dunyalar onun oluyo sankı gun boyu gülmeyen bebek kahkahalar atıyo
acısını cıkarıyoruz yanı :)

inşallah Allah isteyen herkese nasıp etsin

:nazar::nazar: amin canım inşallah

günaydın

haftaiçi zor oluyor hele bide oruçlu hizmet etmek daha da zor Allah kolaylık versin.
dün annemler,teyzemler,amcamın kızı vardı biz dahil 10 kişiydik :nazar: bide sahura kaldılar şuanda bedenen işyerindeyim
ama ruhum yatakta hala uykuya devam ediyor :KK52:

ay seninki daha zormuş, neyse bugün çabuk geçsin akşama iyice bi dinlen..Ben de erken kaçmanın yollarını düşüniyim :KK9:

günaydın hatunlar
çok fazla giremedim herkesler iyidir inşallah
1 ay önce evlilik yıldönümümüzdü
eşim orkide almış süpriz yapıp,akşamda yemeğe çıktık
tabii 2 saat kalabildik en fazla bebiş üşütmesin diye
ama çok güzeldi,oğlumda bizimleydi
benim hediyemde oğlumdu:)))
bu yıl oğluşun sayesinde her özel günü onu bahane ettim bundan sonra ne yapcam bilmiyorum artık:KK53:

günaydın kızlar
wein misafirin gelicekmiş hafta içi zor olluyr ama bi şekilde hazırlanıyor işte

spedy bugün de uykusuzsun gidince yatarsın dinlenirsin biraz

kızlar dün bankadakilerle toplandık iftara gittik bi arkadaşında 1 yaşında bebeği var
benimki tüm akşam onunla ilgilendi parka götürdü peşinden koşturdu yok böyle bişey ya
ben oturdum öyle şaşırdım kaldım valla
yorgunluktan ölüyorum diyordu..valla diyor çocuk insanın tüm enerjisini yerine getiiryor
oradakiler hep bizim çocugumuz zannetti valla:KK37:
bizim belli oldu çocuk olunca pabuçlar dama atılacak :KK1:

günaydın hatunlar
bu yıl oğluşun sayesinde her özel günü onu bahane ettim bundan sonra ne yapcam bilmiyorum artık:KK53:

evet canım yoksun uzun zamandır ?
nasılsın sıcaklarla aranız nasıl en çokta bebekler için zor oluyordur. kucakta olunca..
yıldönümümüz kutlu olsun bu seneki hediyen oğluş seneye de bir kız verirsin tamamdır 2 sene kardasın :KK49: :KK14:

günaydın kızlar
wein misafirin gelicekmiş hafta içi zor olluyr ama bi şekilde hazırlanıyor işte

spedy bugün de uykusuzsun gidince yatarsın dinlenirsin biraz

kızlar dün bankadakilerle toplandık iftara gittik bi arkadaşında 1 yaşında bebeği var
benimki tüm akşam onunla ilgilendi parka götürdü peşinden koşturdu yok böyle bişey ya
ben oturdum öyle şaşırdım kaldım valla
yorgunluktan ölüyorum diyordu..valla diyor çocuk insanın tüm enerjisini yerine getiiryor
oradakiler hep bizim çocugumuz zannetti valla:KK37:
bizim belli oldu çocuk olunca pabuçlar dama atılacak :KK1:

günaydın _

benim eşim asla bakamaz öyle cesaret edemez kucağına alamaz geçen arkadaşlar geldi oğlu 7 aylık
artık ufak falanda değili onu bile alırken korkuyor canını yakar mıyım falan diye ?
bide çok tez canlı kız bebeğe yemek yediriyor 50 kere dikkat et lütfen dedi sanki babası o kız diyor
allahtan seni seviyorum yoksa bunalırdım. ben bile bunaldım onun o dikkatliliğine :KK1:
artık bizim çocuk olursa biz çok kavga ederiz gibi geliyor eşim 2. plana atılmak asla istemez :KK20::KK20:
belki de kendi çocuğu oldu mu bi cesaret gelir :KK1::KK1:
senin eşin yakında bebek istiyorum demeye başlar söyleyim sana :KK1:
bizde bebek muhabbeti 2*3 aydır kapandı çok şükür :KK70: en son doğum gününde yaparız demiştim ona da 1,5 ay var
ciddi olmadığımı inş anlamıştır

Son düzenleme:
evet canım yoksun uzun zamandır ?
nasılsın sıcaklarla aranız nasıl en çokta bebekler için zor oluyordur. kucakta olunca..
yıldönümümüz kutlu olsun bu seneki hediyen oğluş seneye de bir kız verirsin tamamdır 2 sene kardasın :KK49: :KK14:

sorma canım yanıyoruz resmen son 3 gündür oğluşta çok bunaldı
terliyor sürekli
sabah akşam banyo yaptırıyoruz
teşekkürler canımcımm hepimizin nice yılları olsun inşallah
büyük konuşmak istemiyorum canım,ALLAH isteyene versin önce bende önce oğlumu büyüteyim biraz:)
darısı sizin başınıza:)
gizcim hasta oldun mu:)

sorma canım yanıyoruz resmen son 3 gündür oğluşta çok bunaldı
terliyor sürekli
sabah akşam banyo yaptırıyoruz
teşekkürler canımcımm hepimizin nice yılları olsun inşallah
büyük konuşmak istemiyorum canım,ALLAH isteyene versin önce bende önce oğlumu büyüteyim biraz:)
darısı sizin başınıza:)
gizcim hasta oldun mu:)

:KK1::KK1: zor olmaz mı ona devamlı kucakta sıkılır bunalır. banyo en iyisi :KK19:
bebek içinde şaka yapıyorum. Rabbim uğraşana isteyene nasip etsin bizim içinde daha erken :KK34:
giz ve ben hala hastalanmadık bakalım hangimiz bomba patlatıcz :KK1::KK1:

biz bayramın 1. günü çınarcığa gidiyoruz dünkü kadro ile ( annem teyzem ananemler falan )hep birlikte tatil yapcaz bi anlık bir planla biletlerimizi bile aldık
eşiim bayramda asla gitmez bi yere beni bile şaşırttı

:KK1::KK1: zor olmaz mı ona devamlı kucakta sıkılır bunalır. banyo en iyisi :KK19:
bebek içinde şaka yapıyorum. Rabbim uğraşana isteyene nasip etsin bizim içinde daha erken :KK34:

çok kucağa almıyorum canım,ama emerken çok terliyor özellikle
hayırlısı olsun bakalım:)

biz bayramın 1. günü çınarcığa gidiyoruz dünkü kadro ile ( annem teyzem ananemler falan )hep birlikte tatil yapcaz bi anlık bir planla biletlerimizi bile aldık
eşiim bayramda asla gitmez bi yere beni bile şaşırttı

çok güzelmiş tatil planı eşin seni yalnız bırakmak istememiştir

günaydın hatunlar
günaydın canım bebeğiniz en güzel hediyeniz sizinn
uzun zamandır yoktun ,bundan sonra bebişle hediyeler hazırlansın ne güzel iştee
günaydın _

benim eşim asla bakamaz öyle cesaret edemez kucağına alamaz geçen arkadaşlar geldi oğlu 7 aylık
artık ufak falanda değili onu bile alırken korkuyor canını yakar mıyım falan diye ?
bide çok tez canlı kız bebeğe yemek yediriyor 50 kere dikkat et lütfen dedi sanki babası o kız diyor
allahtan seni seviyorum yoksa bunalırdım. ben bile bunaldım onun o dikkatliliğine :KK1:
artık bizim çocuk olursa biz çok kavga ederiz gibi geliyor eşim 2. plana atılmak asla istemez :KK20::KK20:
belki de kendi çocuğu oldu mu bi cesaret gelir :KK1::KK1:
senin eşin yakında bebek istiyorum demeye başlar söyleyim sana :KK1:
bizde bebek muhabbeti 2*3 aydır kapandı çok şükür :KK70: en son doğum gününde yaparız demiştim ona da 1,5 ay var
ciddi olmadığımı inş anlamıştır

benim babamda öyledir canım kucağına alamaz pek ilgilenmez ama çok severr bebekleri çocukları
karşıdan seviyorum canını yakarım diye korkarım diyor :))

ama eşim cidden çok ilgili bütün akşam onunla ilgilendi çocuk biz giderken ağladı artık sen düşünn :KK1:
arabada bile arkaya oturdu bırakmadı kucağından
çok şaşırdım aslında hoşumada gitti

aynen spedy yakında kazaya kurban gideblirim :KK17::KK17:
geçen gün konu açıldı dedim daha istemiyorum sen misin onu diyen sen benden çocuk istemiyormusun diyor
sürdürdü onu 1 kaç gün
böyle bişey olmadığını o da biliyor işte
:KK20:

çok kucağa almıyorum canım,ama emerken çok terliyor özellikle
hayırlısı olsun bakalım:)
çok güzelmiş tatil planı eşin seni yalnız bırakmak istememiştir

o kadar olacak artık :KK14: karnı doyarken terleyecek :KK55:
bakımına falan alıştın mı ? gece kalkmalar uyumamamalar :KK17::KK17::KK17:
evet sağolsun benim için kabul etti hem tatil hem bayram olacak işte :KK9::KK9:

benim babamda öyledir canım kucağına alamaz pek ilgilenmez ama çok severr bebekleri çocukları
karşıdan seviyorum canını yakarım diye korkarım diyor :))

ama eşim cidden çok ilgili bütün akşam onunla ilgilendi çocuk biz giderken ağladı artık sen düşünn :KK1:
arabada bile arkaya oturdu bırakmadı kucağından
çok şaşırdım aslında hoşumada gitti

aynen spedy yakında kazaya kurban gideblirim :KK17::KK17:
geçen gün konu açıldı dedim daha istemiyorum sen misin onu diyen sen benden çocuk istemiyormusun diyor
sürdürdü onu 1 kaç gün
böyle bişey olmadığını o da biliyor işte
:KK20:

çok iyi olmuş canım aileyle hemde
iyi olmuş sevindim

benim babamda öyle böyle değiil sevgisi şimdiden torun hayalleri kuruyor.
annemin emekliğine daha var olsun ben emekliyi ben çıkar işten bakarım yapsınlar diyormuş :KK1:
evleri 2 katlı merdivenlere önlem için detaylar yapmaya falan başladı bebek olsa napar bilmiyorum fanusa falan koyar giib geliyor :KK76:
böyle heycanlarını gördükçe içim gidiyor ama henüz hala erken :KK17:

eşimde kendi çocuğu olsa böyle olamaz gibi geliyor.. ama görücez artık. ilgi de üzerine yoktur. bakar eder ama korka korka herhade :KK30:
bazen bebekleri veriyorum aniden kucağına bomba tutar gibi tutuyor :KK1:

ananem orada dedik sen gelme biz gelicez :KK3: hep birlikte gidicez bakalım kısa süreli ama güzel geçecek :KK30:

cidden ben halen daha hasta olmadım :18::18:

annemin emekliğine daha var olsun ben emekliyi ben çıkar işten bakarım yapsınlar diyormuş :KK1:
evleri 2 katlı merdivenlere önlem için detaylar yapmaya falan başladı bebek olsa napar bilmiyorum fanusa falan koyar giib geliyor :KK76:

eşimde kendi çocuğu olsa böyle olamaz gibi geliyor.. ama görücez artık. ilgi de üzerine yoktur. bakar eder ama korka korka herhade :KK30:

ananem orada dedik sen gelme biz gelicez :KK3: hep birlikte gidicez bakalım kısa süreli ama güzel geçecek :KK30:

yok canım eşin kendi çocuguna nasıl bakıcak bi gör sen
babam bana herkesten daha iyi bakıyormuş ayağında sallarmış oynarmışş kendi çocugun farklı oluyor
bizimkilerde hevesli valla
şuan böyle bi haber versem mutlulluktan uçarlar :KK9:

alıştım artık canım çok şükür
öyle ki benden başka kimse bakamaz gibi geliyor:)
birde artık acıktığını altını kirlettiğini
hareketlerinden anlıyorum mesela oğlum çok acıkmışsa elinden başlayıp koluna kadar emiyor:)
torun sevgisi gerçekten bir başkaymış ben annemler 1 gün görmese 2 gün mutlaka görmeye geliyorlar
e tabi bizim papuçlar damda:)

cidden ben halen daha hasta olmadım :18::18:

yok canım eşin kendi çocuguna nasıl bakıcak bi gör sen
babam bana herkesten daha iyi bakıyormuş ayağında sallarmış oynarmışş kendi çocugun farklı oluyor
bizimkilerde hevesli valla
şuan böyle bi haber versem mutlulluktan uçarlar :KK9:

BENDE olmadım hadi bakalım ve 3*4 gün içinde olmazsam ilaç kullanıcam tatilde denize girmek için bide olurum falan.
olmadı bayram sonunda müjdeli haberi veririz birbirimize :KK49::KK49::KK49:

bende inanıyorum ki öyle olacak, hala kızım olsun diyor başka bişey demiyor
erkek olursa ikimizin ilişkisini kıskanırmış. bide utanmadan açık açık söylüyor. :KK19::KK19::KK19::KK19:
zamanında inşallah böyle güzel haberlerde veririz :KK1::KK1:

alıştım artık canım çok şükür
öyle ki benden başka kimse bakamaz gibi geliyor:)
birde artık acıktığını altını kirlettiğini
hareketlerinden anlıyorum mesela oğlum çok acıkmışsa elinden başlayıp koluna kadar emiyor:)
torun sevgisi gerçekten bir başkaymış ben annemler 1 gün görmese 2 gün mutlaka görmeye geliyorlar
e tabi bizim papuçlar damda:)

:21: iyice alıştınız ne güzel.. :KK34:
zaten bitmez ki ya altı temizlenir ya gaz çıkart ya emzir devamlı tüm gün uğraş :KK36:
bizim aileler şimdiden alıştırıyor. torun oldu mu anladık artık biz yokmuşuz gibi olacak :KK36:

BENDE olmadım hadi bakalım ve 3*4 gün içinde olmazsam ilaç kullanıcam tatilde denize girmek için bide olurum falan.
olmadı bayram sonunda müjdeli haberi veririz birbirimize :KK49::KK49::KK49:

bende inanıyorum ki öyle olacak, hala kızım olsun diyor başka bişey demiyor
erkek olursa ikimizin ilişkisini kıskanırmış. bide utanmadan açık açık söylüyor. :KK19::KK19::KK19::KK19:
zamanında inşallah böyle güzel haberlerde veririz :KK1::KK1:

:21: iyice alıştınız ne güzel.. :KK34:
zaten bitmez ki ya altı temizlenir ya gaz çıkart ya emzir devamlı tüm gün uğraş :KK36:
bizim aileler şimdiden alıştırıyor. torun oldu mu anladık artık biz yokmuşuz gibi olacak :KK36:

erkekler çocuk ginbi oluyorlar canımm kıskanırlar tabii
ya bide rahata alışınca dha da zor olucak gibi geliyor bana korkuyorum o yüzden de:18:
bakallım artık spedy belki müjdeli haberler gelir
hayırlısı olsun herşeyin Allah nasip ederse seve seve isterimm

erkekler çocuk ginbi oluyorlar canımm kıskanırlar tabii
ya bide rahata alışınca dha da zor olucak gibi geliyor bana korkuyorum o yüzden de:18:
bakallım artık spedy belki müjdeli haberler gelir
hayırlısı olsun herşeyin Allah nasip ederse seve seve isterimm

evet canım. Rabbim en güzelini bilir. ben rahata alıştım bile çoktan :KK34:
önceden bi ihtimal belki olur yada olsun diyordum ama şimdi önümüzdeki senede düşünmüyorum.
daha evliiliğin tadını çıkartmak istiyorum. bebek olduktan sonra ister istemez her istediğini yapamıyorsun :KK25:

X