- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.041
BENDE SIKINTI YOK bazen gidip gelebiliyor senin de düzelir canım..
evet şimdi oldu bazen gidip geliyor demek ki
Gunaydin hanimlarDün sitede bir ara bakım vardı ondan silinmiş mesajlar kimininde saati degismis
İyiyim canım ders calisicam şimdi sen nasılsın?günaydın ; neyse ki geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakarız artıknasılsın ?
İyiyim canım ders calisicam şimdi sen nasılsın?
iyim bende işteyim canım. bildiğin gibi çalış dur
Bende su KPSS yi bir kazansam hayirlisiyla sıkıldım evde ya çalışmak istiyorum artık
Bende su KPSS yi bir kazansam hayirlisiyla sıkıldım evde ya çalışmak istiyorum artık
inşallah canım kazanırsın.olmadı evde oturmaktansa başka işe girersin canım
Esim izin vermiyor canımızda sektörün saatleri belli olmuyor en erken 7 de çıkicaz esim 5te çıkıyor haftasonu2 gun evde tayin durumu olunca isen çıkmak zorunda kalicam bu yıl tayin var tam ise alışılmam çıkicaz evlenmeden önce çalışıyordum özelde evlenicem diye çıktım
Kızlar merhabaaa, nasılsınız
sabah sabah sinirlendirdiler, boşverin işi gücü yaw evimin kadını olmak istiyorum ben
peki kazansan ne olacak yine çalışmayacak mısın ?
bas istifayı çık evinin kadını ol
bende çok isityorummmmmmmmmmmmmmm heleki hamileyken...doğum izni 6 aya çıkıyormuş biraz ayrılıcam bu ortamdan en çok ona seviniyorum.geçici bi süre için ev kadını olucam ne güzellllllllll
peki kazansan ne olacak yine çalışmayacak mısın ?
bas istifayı çık evinin kadını ol
Özel sektöre izin vermiyor canım memurluğa izin veriyor o yüzden calisiyorum bakalım hayirlisi
anladım canım eşinde mi memur erken çıkıyor..
Cumartesi eşimin iş arkadaşları 10 kişi iftara gelecekler.. bana beğendiğiniz yemek yada tatlı tarifi verir misiniz ?
Çorba olarak Tavuk bulyon çorba yada Kırmızı Mercimek Çorba yaparım.
zeytinyağlı olarak Barbunya yaparım.
Ana yemek falan ne olabilir
esim askeri personel canım sabah 8 aksam 5 çalışıyor aydada 3 nöbeti oluyor
Etimekli tali yapabilirsin canım ben çok seviyorumbayada kisiyi ağırlıyor etimekleri borçlanma dizin şerbet dokuyorum üzerine sakızli muhallebi sürüyorum soguyuncada krem santi sürüyorum servis yaparken ceviz ekiyorum Bende iftara alıcam bir kaç aileyi köfte patates ve yanına pilav koyucam salâta kızartma cacik çorba yapicam