- 15 Şubat 2012
- 627
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.001
bize de daha erken geliyor. Rabbim isteyene nasip etsin.
inşallah sizinde en kısa sürede mutlu haberinizi alırız
geçmiş olsun canım tedavi ile kısa sürede üstesinden gelirsiniz
bi bakmşşsn hamilesin bile stres yapma yeter.
inşallah canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizde bazı sorunlar var canım tedavi sürecindeyiz bakalım kısmet artık
saolsın tatlım yaa ama hiç olmucak gibi hissediyom ve çok üzülüyorumeşimin spermlerde sorun var bu arada:18::18:
Günaydın kızlar...
selamm kızlar hepiniz 2011 demi evlendinizbende ekim 26 da evlendimmm mutluluklar kızlarrrrr
Merhaba hanımlar nasilsiniz
Merhaba hanımlar nasilsiniz
delisena nasılsın kız ?
yaşınız kaç canım ?
artık tıpta herşeyin çözümü var. mutlaka olur. merak etmedert etme kendine.
hem iyiki hemen istemişsiniz sorunu hemen çözmüş olucaksınız Allahın izniyle
selam su, hoşgeldin. yorumlarını okudum, inşaallah Rabbim sizede bir bebek nasip eder, hayırlısı olsun tabi. sperm sorunlarıyla ilgili çözümler vardır mutlaka, öyle duyuyoruz çünkü, hiç sıkma canını.
bende 23 canım.
dediğin gibi inşallah yararlı olur ama inan bu hastalık nedir bilmiyorum.
belirtisi nedir falan filan.inşallah hemen geçer..
yaşıtız deseneinşallah kuzum geçer saolsın
yaşım 23 canım evet iyiki hemen istemişiz yoksa korunuyor olsaydık sorunu bilmicektik ilerde daha çok zaman kaybı olacaktı bizim için eşimde varikosel çıktı canım ameliyat oldu bekleme sürecindeyiz şimdide inşallah faydası olmuşturda gelir bebişimiz
sağol canım. çok şükür, geçen seneye göre bu sene daha rahatım oruç konusunda, alışıyoruz galiba sıcaklarda oruç tutmaya.
yaşıtız deseneinşallah kuzum geçer saolsın
hoşbuldum canım amin tatlım inşallah tüm bebek isteyenlere Rabbim verir sizde bebek varmı canım
Slm kızlar nasışlsınız, herkese iyi haftalar.
Giz'cim yıldönümünüz geçmiş ama kutlu olsun.
Ramazanda iyice gece kuşu oldum yaa, saat 5 gibi yattım, 2 gibi kalktım, zaten sıcak doğru dürüst uyunmuyor, birde hamilelik zorluyor üstüne....
canım senin de çok az kaldı. doğuma. nasıl doğum yapacaksın karar verdin mi ?
Şuan herşey normal görünüyor canım bende normal düşünüyorum.
Son günler çok zor geçiyormuş gerçekten, 9 ayı geçirdik 20 günü geçiremiyoruz :)
Yarın kontrolümüz var, sanırım kesin doğum şekli belli olacak, ama aklım hep normalde, sezeryan olursa çok zorlanırım tek başıma...
anladım canım yarın nasıl geleceğine bebek kendisi karar verecek.
ama kendini şartlandıma, sancıya dayanamazsan falan zorlama bırak sezerayan ol.
Rabbim annenin verdiği kuvvetle sen onunda altından kalkarsın canım. çok sancı çekip kendini mahvetme..
İnşallah normal yolla kolay doğum olur.