Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

saolsın tatlım yaa ama hiç olmucak gibi hissediyom ve çok üzülüyorum eşimin spermlerde sorun var bu arada:18::18:

yaşınız kaç canım ?
artık tıpta herşeyin çözümü var. mutlaka olur. merak etme dert etme kendine.
hem iyiki hemen istemişsiniz sorunu hemen çözmüş olucaksınız Allahın izniyle

günaydın speedy'cim, günaydın tüm bayanlar
Günaydın kızlar...

günaydın wein :)

selamm kızlar hepiniz 2011 demi evlendiniz bende ekim 26 da evlendimmm mutluluklar kızlarrrrr

selam su, hoşgeldin. yorumlarını okudum, inşaallah Rabbim sizede bir bebek nasip eder, hayırlısı olsun tabi. sperm sorunlarıyla ilgili çözümler vardır mutlaka, öyle duyuyoruz çünkü, hiç sıkma canını.

Son düzenleme:
yaşınız kaç canım ?
artık tıpta herşeyin çözümü var. mutlaka olur. merak etme dert etme kendine.
hem iyiki hemen istemişsiniz sorunu hemen çözmüş olucaksınız Allahın izniyle

yaşım 23 canım evet iyiki hemen istemişiz yoksa korunuyor olsaydık sorunu bilmicektik ilerde daha çok zaman kaybı olacaktı bizim için eşimde varikosel çıktı canım ameliyat oldu bekleme sürecindeyiz şimdide inşallah faydası olmuşturda gelir bebişimiz

hoşbuldum canım amin tatlım inşallah tüm bebek isteyenlere Rabbim verir sizde bebek varmı canım

bende 23 canım.
dediğin gibi inşallah yararlı olur ama inan bu hastalık nedir bilmiyorum.
belirtisi nedir falan filan. inşallah hemen geçer..

sağol canım. çok şükür, geçen seneye göre bu sene daha rahatım oruç konusunda, alışıyoruz galiba sıcaklarda oruç tutmaya.

aynen canım ya. bu sene bende rahatım inş. daha da güzel geçer

hoşbuldum canım amin tatlım inşallah tüm bebek isteyenlere Rabbim verir sizde bebek varmı canım

amin inşaallah canım.
ben 30 yaşındayım, henüz bebek yok, bizde 2 ay önce başladık kontrollere. çıkan sonuçlara göre sorun ciddi değil ancak bazı sebepler geciktiriyormuş hamileliğimi. örneğin, plokraktin değeri normalin biraz üstünde çıkıyor bende hep.

2 doktora gittik. biri "bu değerlere göre gerek yok ilaca" dedi.

diğeri de " ilaca gerek var" dedi. bizde abartıyormuyuz ne, bugün yine gideceğim başka bir doktora

eşinin rahatsızlığını duydum, hatta bu sitedeki pekçok arkadaş bu ameliyattan sonra bebeğine kavuşmuş. için rahat olsun, bu devirde artık bebek sorunlarının çoğunun çözümü var. eminim seni endişelendiren şey BEKLEMEK oluyordur, sabret, inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende.

Son düzenleme:
Slm kızlar nasışlsınız, herkese iyi haftalar.
Giz'cim yıldönümünüz geçmiş ama kutlu olsun.
Ramazanda iyice gece kuşu oldum yaa, saat 5 gibi yattım, 2 gibi kalktım, zaten sıcak doğru dürüst uyunmuyor, birde hamilelik zorluyor üstüne....

canım senin de çok az kaldı. doğuma. nasıl doğum yapacaksın karar verdin mi ?

canım senin de çok az kaldı. doğuma. nasıl doğum yapacaksın karar verdin mi ?

Şuan herşey normal görünüyor canım bende normal düşünüyorum.
Son günler çok zor geçiyormuş gerçekten, 9 ayı geçirdik 20 günü geçiremiyoruz :)
Yarın kontrolümüz var, sanırım kesin doğum şekli belli olacak, ama aklım hep normalde, sezeryan olursa çok zorlanırım tek başıma...

anladım canım yarın nasıl geleceğine bebek kendisi karar verecek.
ama kendini şartlandıma, sancıya dayanamazsan falan zorlama bırak sezerayan ol.
Rabbim annenin verdiği kuvvetle sen onunda altından kalkarsın canım. çok sancı çekip kendini mahvetme..
İnşallah normal yolla kolay doğum olur.

Şuan sadece kucağıma almaya odaklandım, korkutmak istemiyorum kendimi.
Oğlum gelsinde hepsi biter heralde.
İlk gece içinde şartlandırmamıştım kendimi, herşey iyi geçti, umarım buda öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…