- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.021
Şuan sadece kucağıma almaya odaklandım, korkutmak istemiyorum kendimi.
Oğlum gelsinde hepsi biter heralde.
İlk gece içinde şartlandırmamıştım kendimi, herşey iyi geçti, umarım buda öyle olur...
amin inşaallah canım.
ben 30 yaşındayım, henüz bebek yok, bizde 2 ay önce başladık kontrollere. çıkan sonuçlara göre sorun ciddi değil ancak bazı sebepler geciktiriyormuş hamileliğimi. örneğin, plokraktin değeri normalin biraz üstünde çıkıyor bende hep.
2 doktora gittik. biri "bu değerlere göre gerek yok ilaca" dedi.
diğeri de " ilaca gerek var" dedi. bizde abartıyormuyuz ne, bugün yine gideceğim başka bir doktora
eşinin rahatsızlığını duydum, hatta bu sitedeki pekçok arkadaş bu ameliyattan sonra bebeğine kavuşmuş. için rahat olsun, bu devirde artık bebek sorunlarının çoğunun çözümü var. eminim seni endişelendiren şey BEKLEMEK oluyordur, sabret, inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende.
Speedy yalnış hatırlamıyorum di mi siz tatile Ayvalık Sarımsaklı ya gitmiştiniz? Nerede kaldınız, tavsiye edebileceğin otel, pansiyon vs var mı?
zeytinci olivere resort otelde kaldık ama yer için erken rez. yapmanız lazım bulamayabilirsiniz
biz beğendik havası ve denizi soğuktu sadece
benim de işte canım sıkılıyor, klima da var ama hiç çalışasım yok
neyseki akşama yemek var..
canım sıkılıyor hava sıcakk işler var evde ama kıpırdayasım gelmiyor, pufff
Slm kızlar nasışlsınız, herkese iyi haftalar.
Giz'cim yıldönümünüz geçmiş ama kutlu olsun.
Ramazanda iyice gece kuşu oldum yaa, saat 5 gibi yattım, 2 gibi kalktım, zaten sıcak doğru dürüst uyunmuyor, birde hamilelik zorluyor üstüne....
amin inşaallah canım.
ben 30 yaşındayım, henüz bebek yok, bizde 2 ay önce başladık kontrollere. çıkan sonuçlara göre sorun ciddi değil ancak bazı sebepler geciktiriyormuş hamileliğimi. örneğin, plokraktin değeri normalin biraz üstünde çıkıyor bende hep.
2 doktora gittik. biri "bu değerlere göre gerek yok ilaca" dedi.
diğeri de " ilaca gerek var" dedi. bizde abartıyormuyuz ne, bugün yine gideceğim başka bir doktora
eşinin rahatsızlığını duydum, hatta bu sitedeki pekçok arkadaş bu ameliyattan sonra bebeğine kavuşmuş. için rahat olsun, bu devirde artık bebek sorunlarının çoğunun çözümü var. eminim seni endişelendiren şey BEKLEMEK oluyordur, sabret, inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende.
saolsın tatlım yaa ama hiç olmucak gibi hissediyom ve çok üzülüyorumeşimin spermlerde sorun var bu arada:18::18:
iyi geceler kızlar hepinize
akşamüstü uyumuşum bende :)
bi foto gördüm nette çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 471219
inşallah benimde 2-3 sene sonraki halimm
günaydın arkadaşlar, alakasız olacak ama forum bir gün geriledi mi:44: dün yazılanlar yok ?
evet canım.. dün yazılanlar silinmiş.
sağlık olsun ne diyelim :)) senin arabanda ne yazıyor speedy-gonzales? sadece üç kelime olduğunu seçebiliyorum.
evet canım görünce bayıldım bende çok güzel fotoobayıldım bu resme ya inşallah hepimiz bir gün böyle olucaz.
bazılarımız oğluşu ile tabi
günaydın arkadaşlar, alakasız olacak ama forum bir gün geriledi mi:44: dün yazılanlar yok ?
evet yazılar silinmiş bende dün gece farkettimgiz09 gelin arabası yazınız ne kadar güzelmişgelini şımartan bir şey yazılması daha hoş gelmeye başladı bana