Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Şuan sadece kucağıma almaya odaklandım, korkutmak istemiyorum kendimi.
Oğlum gelsinde hepsi biter heralde.
İlk gece içinde şartlandırmamıştım kendimi, herşey iyi geçti, umarım buda öyle olur...

korkacak bişey yok canım her kadın nasıl doğurabiliyor ise o kadar işte. düşünme bile bence strese sokma kendini..
sonunu düşün mis gibi kokan oğlun kucaklarında olacak. o zaman tüm strese düşünmeyi sileceksin kafandan. :KK34::KK34:

amin inşaallah canım.
ben 30 yaşındayım, henüz bebek yok, bizde 2 ay önce başladık kontrollere. çıkan sonuçlara göre sorun ciddi değil ancak bazı sebepler geciktiriyormuş hamileliğimi. örneğin, plokraktin değeri normalin biraz üstünde çıkıyor bende hep.

2 doktora gittik. biri "bu değerlere göre gerek yok ilaca" dedi.

diğeri de " ilaca gerek var" dedi. bizde abartıyormuyuz ne, bugün yine gideceğim başka bir doktora :KK1:

eşinin rahatsızlığını duydum, hatta bu sitedeki pekçok arkadaş bu ameliyattan sonra bebeğine kavuşmuş. için rahat olsun, bu devirde artık bebek sorunlarının çoğunun çözümü var. eminim seni endişelendiren şey BEKLEMEK oluyordur, sabret, inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende.

iyi bi doktor bul canım sen inşallah tez zamanda düzelir değerin... evet canım sitede yorum yapmış arkadaşlar var eşimin rahatsızlığıyla ilgili kişiden kişiye farkediyor sanırım iyileşme süreci inşallah tez zamanda iyileşirde bebişimize kavuşuruz:emir_bebek: beklemek gerçekten çok kötü bişeymiş yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14:

Speedy yalnış hatırlamıyorum di mi siz tatile Ayvalık Sarımsaklı ya gitmiştiniz? Nerede kaldınız, tavsiye edebileceğin otel, pansiyon vs var mı? :KK19:

Speedy yalnış hatırlamıyorum di mi siz tatile Ayvalık Sarımsaklı ya gitmiştiniz? Nerede kaldınız, tavsiye edebileceğin otel, pansiyon vs var mı? :KK19:

zeytinci olivere resort otelde kaldık ama yer için erken rez. yapmanız lazım bulamayabilirsiniz :KK34:
biz beğendik havası ve denizi soğuktu sadece

benim de işte canım sıkılıyor, klima da var ama hiç çalışasım yok :KK4:

neyseki akşama yemek var..

Yemek hemen hemen hazır sayılır, sosisli makarna istedi eşim bi tek o yapılacak ama biraz daha iftar yaklaşsın diye bekliyorum onu yapmak için...

İşin garibi, h.sonu o kadar gezdik İzmitte annemlerle, dün akşamda iftarı Kartepede yaptık püfür püfür...

Okunacak çok güzel kitaplarım var, onları düşününce bile mutluluk doluyordu içime, ama şuan hiç okuyasım bile gelmiyor :KK37:

Bugün yemeklerimi yaptım vee şimdi aklıma geldi, patatesli tavuğun içine bezelye atmayı unuttum :KK43:
Pilav ve soğuk yoğurt çorbası yaptım...

Slm kızlar nasışlsınız, herkese iyi haftalar.
Giz'cim yıldönümünüz geçmiş ama kutlu olsun.
Ramazanda iyice gece kuşu oldum yaa, saat 5 gibi yattım, 2 gibi kalktım, zaten sıcak doğru dürüst uyunmuyor, birde hamilelik zorluyor üstüne....

sağol canım benimm , seninde az kaldı doğuma sağlıkla gelsin minikk

amin inşaallah canım.
ben 30 yaşındayım, henüz bebek yok, bizde 2 ay önce başladık kontrollere. çıkan sonuçlara göre sorun ciddi değil ancak bazı sebepler geciktiriyormuş hamileliğimi. örneğin, plokraktin değeri normalin biraz üstünde çıkıyor bende hep.

2 doktora gittik. biri "bu değerlere göre gerek yok ilaca" dedi.

diğeri de " ilaca gerek var" dedi. bizde abartıyormuyuz ne, bugün yine gideceğim başka bir doktora :KK1:

eşinin rahatsızlığını duydum, hatta bu sitedeki pekçok arkadaş bu ameliyattan sonra bebeğine kavuşmuş. için rahat olsun, bu devirde artık bebek sorunlarının çoğunun çözümü var. eminim seni endişelendiren şey BEKLEMEK oluyordur, sabret, inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende.

saolsın tatlım yaa ama hiç olmucak gibi hissediyom ve çok üzülüyorum:KK50::KK50::KK50: eşimin spermlerde sorun var bu arada:18::18:

inş.kısa zamanda gelir bebişler
Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın inş.
artrık herşey ilerledi

iyi geceler kızlar hepinize
akşamüstü uyumuşum bende :)
bi foto gördüm nette çok hoşuma gitti

$Ayl7BqsCcAEvpXA.jpg :KK17: :KK49:

inşallah benimde 2-3 sene sonraki halimm :KK39:

giz09 gelin arabası yazınız ne kadar güzelmiş :KK16: gelini şımartan bir şey yazılması daha hoş gelmeye başladı bana :KK9:

:KK1: bayıldım bu resme ya inşallah hepimiz bir gün böyle olucaz.

bazılarımız oğluşu ile tabi :KK1::emir_bebek::nazar:
evet canım görünce bayıldım bende çok güzel fotoo
günaydın arkadaşlar, alakasız olacak ama forum bir gün geriledi mi:44: dün yazılanlar yok ?

giz09 gelin arabası yazınız ne kadar güzelmiş :KK16: gelini şımartan bir şey yazılması daha hoş gelmeye başladı bana :KK9:
evet yazılar silinmiş bende dün gece farkettim

eşim internetten araştırmış bulmuş o yazıyı
benim ve etraftakilerinde çok hoşuna gitmiştii :)

Günaydınn bu arada hepinize

ben smiley kullanamıyorum sizde de aynı mı ?

X