Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

İnsan telaş yapıyor ben 9 aylık evliyim daha pek misafir gelmedi yemeğe Eylül'de sınavdan sonra kayinvalidemler gelicek 10 gun kalırlar bakalım napicam

ben alışkınım canım evlendiğimde ilk 7 yada 8 ay her haftasonu yemekli misafirim geldi. etimekli tatlıyı en az 6 kes yapmışımdır ondan hala bakıyorum.

menün güzelmiş spedy hafta sonu mu geliyor misafirlerin
yav benimde haftaya perşembe 12 kişilik misafirim var
eşimin kuzeni evleniyor eylülde gelinlik bakmaya muğlaya gelicekler
bende yemek yerler işte
bende az çok düşündüm de

mercimek çorbası
salçalı patatesli köfte
pilav
karışık salata
patlıcan salatası yapabilirim (sizce nasıl olur) ?
tatlıyı düşünmedim hiç
menü nasıl
kalabalık gelicekler ya bide oğlan tarafıda ilk gelicek telaş yapıyorum

Günaydın kızlar, menüleriniz güzelmiş.

Ben de haftasonu ana yemek olarak soslu fırın tavuk yanına da fırında patates kızarttım, pilav da vardı tabi baya ilgi gördü. Tatlı olarak da tavuk göğsü, ertesi gün de irmik tatlısı yapmıştım, ikisi de bitti aynı gün.

Zeytinyaplı barbunya ya da fasülye de bı sıcaklarda iyi gidiyor kızlar, bi de cacık ohh

Bu haftasonu iki gün de iftara davetliyim, rahatım haftasonu

haftasonu gelecekler iptal oldu. 10 kişi geleceklerdi. şimdi de canım
bahsetmişimdir belki face benimle resimleri olan oğlu falan var koray diye tabi şimdi 6 aylık falan kocaman oldu :)
yani yemekte 5 kişi olucaz

senin menü de güzel tatlı için de iki renkli irmik tatlısı yapabilirsin dün int gördüm belki bende yaparım misafirlere

sen haftasonu rahatsın ohh.
bende pzar amcama davetliyim tüm sülale orad olacak

valla rahatım ama bir sonraki haftasonu yine full koşturmaca olur, ramazan bitmeden gittiklerimi de çağırmak lazım..
pazar ben de halamlara gidicem, biz de çok kalabalığız seviyorum kalabalık iftarları

valla rahatım ama bir sonraki haftasonu yine full koşturmaca olur, ramazan bitmeden gittiklerimi de çağırmak lazım..
pazar ben de halamlara gidicem, biz de çok kalabalığız seviyorum kalabalık iftarları

bende çok severim kalabalıkları. benim 5 amcam var 2 şer de çocukları hepsi de evli düşünün artık 2*3 tane falan bekar var işte kalabalık kalabalık ohhhh

bende haftaya benim çalışanlarımı çağrcam iftara ama ne yapcam bilmiorumm 20 kişi yani bde az dğil( şube çalışanlarımda gelmek isterse ayvayı yedim ama onları baska zamana ayarlıcam... 20 kişi elemanlarım bde yardımcımz var bzmle beraber 23 falan işte napsam bana fikir verin lütfen(

Günaydınnnnnn

İki gündür çook zor uyanıyorum, bugün cuma diye çok mutluyum

Brc88, canım bana bu kadar kalabalık bi grup iftara gelse heralde ana yemek olarak islim kebabı yaparım, hem sunumu şık hem de kolay Zaten menünün gerisi genelde aynı şeyler..Kolay gelsin yine de, o kadar kişi kolay değil valla :18:

benim menüden yapabilirsin ana yemek olarak basit

günaydın kızlar.. herkese hayırlı cumalar:)

Günaydın hayırlı cumalar

hayırlı cumalar arkadşalar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…