- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.660
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.061
sende memur olursan ikinizinde gidiş gelişi aynı olacak.
yemek konusunda bakıyorum hala tariflere :18:
İnsan telaş yapıyor ben 9 aylık evliyim daha pek misafir gelmedi yemeğeEylül'de sınavdan sonra kayinvalidemler gelicek 10 gun kalırlar bakalım napicam
ben alışkınım canım evlendiğimde ilk 7 yada 8 ay her haftasonu yemekli misafirim geldi. etimekli tatlıyı en az 6 kes yapmışımdır ondan hala bakıyorum.
Gullac yap ben hic yapmadım zormu kolayım bilmiyorum ama kolaysa dene istersen Ramazan tatlısı ya iyi olur
çok kolay ve bayılırım güllaca ama onu herkes sevmiyor yemezler falan diye cesaret edemiyorum
Kemal pasa yap üzerlerine kaymak koy servis yaparken yada kadayıf yap oda kaymakli olabilir
hazır tatlı yapmam canım. evde bu ikiisni kendimde yapamam zaten
Ozaman tiramisu yap
olabilir.... onu yapabilirim yemeklerimi de düşüneyim bakıyım cumaya kadar
Yemek annenede sor onlar tecrübeli nede olsa
menün güzelmiş spedy hafta sonu mu geliyor misafirlerin
yav benimde haftaya perşembe 12 kişilik misafirim var
eşimin kuzeni evleniyor eylülde gelinlik bakmaya muğlaya gelicekler
bende yemek yerler işte
bende az çok düşündüm de
mercimek çorbası
salçalı patatesli köfte
pilav
karışık salata
patlıcan salatası yapabilirim (sizce nasıl olur) ?
tatlıyı düşünmedim hiç
menü nasıl
kalabalık gelicekler ya bide oğlan tarafıda ilk gelicek telaş yapıyorum
Günaydın kızlar, menüleriniz güzelmiş.
Ben de haftasonu ana yemek olarak soslu fırın tavuk yanına da fırında patates kızarttım, pilav da vardı tabi baya ilgi gördü.Tatlı olarak da tavuk göğsü, ertesi gün de irmik tatlısı yapmıştım, ikisi de bitti aynı gün.
Zeytinyaplı barbunya ya da fasülye de bı sıcaklarda iyi gidiyor kızlar, bi de cacık ohh
Bu haftasonu iki gün de iftara davetliyim, rahatım haftasonu
haftasonu gelecekler iptal oldu. 10 kişi geleceklerdi. şimdi de canım
bahsetmişimdir belki face benimle resimleri olan oğlu falan var koray diyetabi şimdi 6 aylık falan kocaman oldu :)
yani yemekte 5 kişi olucaz
senin menü de güzel tatlı için de iki renkli irmik tatlısı yapabilirsin dün int gördüm belki bende yaparımmisafirlere
sen haftasonu rahatsın ohh.
bende pzar amcama davetliyim tüm sülale orad olacak
valla rahatımama bir sonraki haftasonu yine full koşturmaca olur, ramazan bitmeden gittiklerimi de çağırmak lazım..
pazar ben de halamlara gidicem, biz de çok kalabalığızseviyorum kalabalık iftarları
bende haftaya benim çalışanlarımı çağrcam iftara ama ne yapcam bilmiorumm 20 kişi yani bde az dğil( şube çalışanlarımda gelmek isterse ayvayı yedim ama onları baska zamana ayarlıcam... 20 kişi elemanlarım bde yardımcımz var bzmle beraber 23 falan işte napsam bana fikir verin lütfen (
günaydın kızlar.. herkese hayırlı cumalar:)
Günaydın hayırlı cumalar