Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bel ağrısı bende de oluyor..
ama böbrek falan üşütmüş olabilirsin.

bende öyle düşündüm yada su içmediğim içinde olabilir dedim normalde gnde 4 litre içiyodum vuct ona alışmıştı belki ddm o yzdendr...
buarada braz snden kopya çekerek braz kendim ekleyerek menümü düşündüm
-iftariyelik
-ekşili köfte
-kremalı körili tavuk
-patates püresi
-pirinç pilavı
-paçanga böreği
-patlıcan salatası
-normal salata
-tatlı henüz düşünmedim ama kızlardan biri tatlıyı ben yapiim dedi ama ben ynede yaparım halleyli muzlu pasta olabilir....

ekşili köfte ve tavuk ikisi bir arada yapma bence ikisi de ana yemek.
ortaya zeytinyağlı yap yeter bence

canım spaydii nin marifetli olduğunu artık zaten biliyoruz da, sen bunları yapıcak kadar nezaman geliştirdin kendini?

ekşili köfteyi çorba gbi yapıcam sıvı kıvamda ve köftelieri minicik olcak ... z.yağlı olarak ne yapim:S

sen bilirsin o zaman ben hem fazla olur yenmez hemde tavukla köfte aynı masa da olmasın diye şeyettim.
zeytinyağlı ; fasulye,barbunya,kereviz ne istersen yapabilirsin

canım spaydii nin marifetli olduğunu artık zaten biliyoruz da, sen bunları yapıcak kadar nezaman geliştirdin kendini?

aaaaa benm yemeklerim meşhurdur ben 2-3 çeşit yemekle ağırlamam misafri benm tek sıkıntım ne yemek yapiiim derdi.... ama çok iyi yemek yaparım bayılır herkes cnm .... sadece buzluğu doldurma, önceden yapıp ısıtma adetlerim olmadığı için ne yemek yapsam derdi yaşıorum onada alıssam sorun kalmaz yoksa süper yaparım kii görselliğede önem veririm yaparken sıradan olmaz yani bnm yemeklerim

senin adına çok sevinirken, kendime bir kez daha kızdım.. sanırım ben yemek konusunda çok başarılı olamayınca kendime arkadaş arıyorum..

sen bilirsin o zaman ben hem fazla olur yenmez hemde tavukla köfte aynı masa da olmasın diye şeyettim.
zeytinyağlı ; fasulye,barbunya,kereviz ne istersen yapabilirsin

enginar yapıcam süper bi tarif buldum:)) tavuklarıda körili kremalı yapıcam patates püresinin üstüne yatırıp servs yapıcam haftaya cuma çagrmayı düşünüorum çorbayı perş. akşamdan yaparım z.yağlıları falanda..... cumada erken geçerim eve hallederm geri kalanları inş.....

senin adına çok sevinirken, kendime bir kez daha kızdım.. sanırım ben yemek konusunda çok başarılı olamayınca kendime arkadaş arıyorum..

beceriksiz değilsindir. sadece istemediğin için yapamazsın. yoksa yaz tarifi bir kenara bak neler çıkıyor ellerinden artık videolu tarifler bile var

süper işte cuma akşamdan bile halledersin benim misafirlerim akşama. dün çorbamı,barbunya pilakimi yaptım. ve sonra sahura misafir ağırladım. saat 5 te yattım diğerleri artık bu akşama kaldı

sahura misafirmi ağırladın yuuuuhhh şaka mı:)))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…