Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar sanırım bebek geliyor cok düzenli bir adet döngüm var 28 gunde bir şaşmaz asla ama bu ay 3 gun gecıktı sanırım var bişiyler hayırlısı bakalım test yaptırıcam yarın

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hadi canım hayırlı olsun eğer istiyorsan inşallah hamilesindir. bugün yapsaydın. hemen çıkıyor 1 gün bile geçse

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hadi canım hayırlı olsun eğer istiyorsan inşallah hamilesindir. bugün yapsaydın. hemen çıkıyor 1 gün bile geçse

suan için düşünmüyoduk ama olması büyük süpriz oldu gercekten seneye falan dıyorduk ama hayırlısı olsun bıraz daha beklıyım dıyorm test ıcın hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum belkı regl olurum bu sure zarfında ay ama cok garıp bır duygu sankı bebek varmıs gıbı elım sureklı göbegımde :KK70:

suan için düşünmüyoduk ama olması büyük süpriz oldu gercekten seneye falan dıyorduk ama hayırlısı olsun bıraz daha beklıyım dıyorm test ıcın hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum belkı regl olurum bu sure zarfında ay ama cok garıp bır duygu sankı bebek varmıs gıbı elım sureklı göbegımde :KK70:

umutlanmakta kötü canım. en azından bilir ona göre davranırsın. :KK34:

Kızlar günaydınnnn, nasılsınız?

Tatil bitti, geldim işe yine, ay ağlıcam nerdeyse nasıl moralim bozuk, emekli olmak istiyorum ben :KK36::KK36: Artık bayramı iple çekicem tatil için, bayramdan sonraki birkaç gün de izinliyim inşallah bi aksilik çıkmaz.

Radyolog çook heyecanlı, ben olsam dayanamaz hemen test yapardım :KK52: Hayırlısı olsun. Canım bana mail adresini özelden yazabilir misin, sana test sonucu mu gönderecektim ama kısmet olmadı :KK50:

Kızlar tatilde bebekli çiftler gördüm, beraber denize giriyorlardı ve acaip eğleniyorlardı, özenmedim desem yalan olur:nazar: İstanbulda Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir jinekolog var mı? Madem erteliyorum, bari bi baktiriyim ters bişi olmasın Allah korusun..

Tatil bitti, geldim işe yine, ay ağlıcam nerdeyse nasıl moralim bozuk, emekli olmak istiyorum ben :KK36::KK36: Artık bayramı iple çekicem tatil için, bayramdan sonraki birkaç gün de izinliyim inşallah bi aksilik çıkmaz.

Radyolog çook heyecanlı, ben olsam dayanamaz hemen test yapardım :KK52: Hayırlısı olsun. Canım bana mail adresini özelden yazabilir misin, sana test sonucu mu gönderecektim ama kısmet olmadı :KK50:

Kızlar tatilde bebekli çiftler gördüm, beraber denize giriyorlardı ve acaip eğleniyorlardı, özenmedim desem yalan olur:nazar: İstanbulda Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir jinekolog var mı? Madem erteliyorum, bari bi baktiriyim ters bişi olmasın Allah korusun..

günaydın ; ilk iş zor oluyor tatile allışınca :KK17::KK17: ama sonra hemen normala dönülüyor merak etme.

dr gelince hamile bayanların topiğine bak istersen ben avrp yakasında 1 dr gittim :KK14: yada yakın çevre hastaneleri incele dr google aratırsın mutlaka hakkında bişey çıkar :KK52:

günaydın ; ilk iş zor oluyor tatile allışınca :KK17::KK17: ama sonra hemen normala dönülüyor merak etme.

dr gelince hamile bayanların topiğine bak istersen ben avrp yakasında 1 dr gittim :KK14: yada yakın çevre hastaneleri incele dr google aratırsın mutlaka hakkında bişey çıkar :KK52:

Normale dönerim inşallah, emekliliğe kaç günlük prim daha gerekli onu bile hesapladım sabah sabah iyice abartıp :KK37: 13 sene daha çalışıp 58 yaşımı da doldurursam emekliyim :KK9:

Teşekkür ederim canım, bi de hamile topiklerine bakınayım :KK3:

Günaydın wein
tahmin edebiliyorum ne hissettiğini günlerce tatilin gelmesinbi iple çek ama o tatil kısacık geçsin :KK5:
bende aynı fikirdeyim bizim burdada denize giren bir çok çocuklu aile var kumda oynuyorlar beraber ffotolarını çekiyorlar ama şunu farkettim hep anneler hep anneler ilgileniyor.o yüzden çoooook iyi düşünmek lazım Allah hepimize hayırlı zamanda versin

Normale dönerim inşallah, emekliliğe kaç günlük prim daha gerekli onu bile hesapladım sabah sabah iyice abartıp :KK37: 13 sene daha çalışıp 58 yaşımı da doldurursam emekliyim :KK9:

Teşekkür ederim canım, bi de hamile topiklerine bakınayım :KK3:

:KK1::KK1: O hesabı ben her sabah yatarken kalkarken yapıyorum
hatta bide acaba çocuk mu yapsam 1 sene evdeyim diye de içimden geçiriyorum :KK28::KK28::KK28::KK28:

ben tatile gidince bu ara da çocuk yapmaktan soğudum. çünkü denize giremiyorsun yemek derdi uykusu ayrı bir dert resmen kukla gibi oynatıyor o ne isterse öyle :KK1::KK1:

kızlar sanırım bebek geliyor cok düzenli bir adet döngüm var 28 gunde bir şaşmaz asla ama bu ay 3 gun gecıktı sanırım var bişiyler hayırlısı bakalım test yaptırıcam yarın

çok sevindim inş.vardır bebiş ben olsam test yapmıştım meraktan :18:

günaydın sanadaa , tatilden sonra işe başlamak tekrardan zordur
alışırsın ama

günaydın bu arada hepinize
dün kocamı sinir ettim
hasır şapka alıcam dye dışarı çıkardım adamı
10 mağaza gezdim beğenemedim:KK53:
ne arıyosam o kadar çok kararsız oluyorum bazen:44:
daha sonra dedim şort alıcam onuda beğenemedim
eşim sinir olduu ne oldu sana ya diyor :KK51::KK51:
eve bomboş geldim
en son mavi'den beğenmiştim şort şimdide neden almadım diyorumm
zaman geçtikçe huyum mu değişiyor ne anlamadım :KK20::KK20:

Günaydın kızlar nasılsınız ? Radyolog cok sevındım inş düşündüğün şekildedir test yapsana ben şimdiye dayanamazdım sanırım :KK9:

günaydın kızlar:KK3:

dün arkadaşımızın nişanı vardı bir oynamışımm şuan her yerim ağrıyor ve çok uykusuzummm:KK52::KK52::KK52: bide dün en yakın arkadaşım aradı test yaptığını hamile olduğunu söyledi bugün doktora gdecek allahım nasıl sevindim anltamam kızlar yaaa :KK16::KK16::KK16::KK16: ne zamandır bu kadar sevindirici haber almıyordum :21::21::21:

günaydın bu arada hepinize
dün kocamı sinir ettim
hasır şapka alıcam dye dışarı çıkardım adamı
10 mağaza gezdim beğenemedim:KK53:
ne arıyosam o kadar çok kararsız oluyorum bazen:44:
daha sonra dedim şort alıcam onuda beğenemedim
eşim sinir olduu ne oldu sana ya diyor :KK51::KK51:
eve bomboş geldim
en son mavi'den beğenmiştim şort şimdide neden almadım diyorumm
zaman geçtikçe huyum mu değişiyor ne anlamadım :KK20::KK20:

bu hasır şapka olayı bizde de var tatilde tura katılıcaz diye şapka bakmaya gittik
tüm sarımsaklıyı gezdik birisi büyük diğeri kötü diye almadım
en son cunda adasından aldık :KK14: bazen beğenemiyoruz işte.

Günaydın kızlar nasılsınız ? Radyolog cok sevındım inş düşündüğün şekildedir test yapsana ben şimdiye dayanamazdım sanırım :KK9:

hoşgeldin canım. :nazar:

dün arkadaşımızın nişanı vardı bir oynamışımm şuan her yerim ağrıyor ve çok uykusuzummm:KK52::KK52::KK52: bide dün en yakın arkadaşım aradı test yaptığını hamile olduğunu söyledi bugün doktora gdecek allahım nasıl sevindim anltamam kızlar yaaa :KK16::KK16::KK16::KK16: ne zamandır bu kadar sevindirici haber almıyordum :21::21::21:

hoşgeldin nasılsın ?

bende çok seviniyorum hamile haberlerine :KK30::KK30:

bu hasır şapka olayı bizde de var tatilde tura katılıcaz diye şapka bakmaya gittik

Hoşbulduk kendimi tanıtayım ben ilk önce 22 yaşındayım , 04.09.2011 tarihinde evlendik ee buldum sonunda topiğimi :KK52:

Hoşbulduk kendimi tanıtayım ben ilk önce 22 yaşındayım , 04.09.2011 tarihinde evlendik ee buldum sonunda topiğimi :KK52:

evet canım tanıtmamışsın memnun oldum canım. 23 yaşımdayım bende 5.6.11 tarihinde evlendim haziran geliniyim. :KK1: ist. yaşıyorum.

bu arada albüme resim ekledim dünden hamilelere bakın. :KK16::KK16:

evet canım tanıtmamışsın memnun oldum canım. 23 yaşımdayım bende 5.6.11 tarihinde evlendim haziran geliniyim. :KK1: ist. yaşıyorum.

bu arada albüme resim ekledim dünden hamilelere bakın. :KK16::KK16:

Memnun oldum ben de istanbulda yaşıyorum , İstanbulun neresindesin ? Ben aslında 26.06.2011 de evlendim de düğünümüzü eylülde yaptığımız için eylül diyorum hayırlı olsun tamam şimdi bakıcam

Memnun oldum ben de istanbulda yaşıyorum , İstanbulun neresindesin ? Ben aslında 26.06.2011 de evlendim de düğünümüzü eylülde yaptığımız için eylül diyorum hayırlı olsun tamam şimdi bakıcam

sütlüce tarafındayım. avrupa yakasında.

albüm özel ark. olarak eklemene lazım. ::KK52:

günaydın hoşgeldin sendee

günaydın canım oh ne güzel kurtlarınıda dökmüşsün:KK8::KK8:
bu aralar bende çok hamile habei alıyorum
sevinçten havalara uçuyorum
bana ne oluyosa:KK1::KK1::KK1:

hoşgeldin nasılsın ?

bende çok seviniyorum hamile haberlerine :KK30::KK30:

off sorma spedy ya çok gıcık oldum birisi kafama kocamn oluyor
birisi çok küçük almadan döndüm iştee:KK17: :KK17:

X