Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sağol canım kafam rahat oldu
ama tatlıma çözüm bulamadım eve gidince puding yapıyım bari :KK17: hem kolay hemde basit :KK76:

hastayken denizin yakınına bende gitmek istemem ya
işime yaramıycak sonuçta bide sıcakta uğraşıcaksın :KK34::KK34:

evet puding yap aslında evde bullundurmak lazım puding iyi oluyor
tatlı krizlerine falan:KK1: :KK1:

ya şimdi arkadaşımla konuştum eylülde evlenmişti hamileymiş
nasıl sevindim ya
ev borçları falan vardı sürpriz olmuş :emir_bebek:

evet puding yap aslında evde bullundurmak lazım puding iyi oluyor
tatlı krizlerine falan:KK1: :KK1:

ya şimdi arkadaşımla konuştum eylülde evlenmişti hamileymiş
nasıl sevindim ya
ev borçları falan vardı sürpriz olmuş :emir_bebek:

benim eşim bisküvli puding delisi olduğu için evde 10 paket kakolu puding vardır :KK17::KK17::KK17:

çok sevindim bende canım sağlıkla büyüsün inşallah. :KK34:

böyle hamile haberi aldıkça kendimi sorguluyorum ama hala hazır değilim.. :KK47:

benim eşim bisküvli puding delisi olduğu için evde 10 paket kakolu puding vardır :KK17::KK17::KK17:

çok sevindim bende canım sağlıkla büyüsün inşallah. :KK34:

böyle hamile haberi aldıkça kendimi sorguluyorum ama hala hazır değilim.. :KK47:

en son konuştuğumuzda 15 gün gecikti
ama olma ihtimali de yok tedbirimiz var diyordu
bende yap bi insanlar hap içerken bile hamile kalabilirler
dedim
zar zor yaptı testi
o da pozitif çıkmış
doktorada gitmiş

valla bende öyle eşim dün yattığımızda dedi ki bebek yapalım dedi
zamaı geliyor yavaş yavaş dedi
ben dedim bu sene bitsin bi diye
hayırlısı olsun ya

en son konuştuğumuzda 15 gün gecikti
ama olma ihtimali de yok tedbirimiz var diyordu
bende yap bi insanlar hap içerken bile hamile kalabilirler
dedim
zar zor yaptı testi
o da pozitif çıkmış
doktorada gitmiş

valla bende öyle eşim dün yattığımızda dedi ki bebek yapalım dedi
zamaı geliyor yavaş yavaş dedi
ben dedim bu sene bitsin bi diye
hayırlısı olsun ya

aynen canım onlarında zamanı gelmiş olacakmış kısmet öyleymiş.
borçları inşallah sıkıntı olmaz. :KK14:

biz eşimle artık hiç konuşmuyoruz bebek muhabbetini ne o ne ben açıyoruz :26:
açılsa da bi yerde ikimizde erken daha diyip kapatıyoruz :KK55::KK55:

aynen canım onlarında zamanı gelmiş olacakmış kısmet öyleymiş.
borçları inşallah sıkıntı olmaz. :KK14:

biz eşimle artık hiç konuşmuyoruz bebek muhabbetini ne o ne ben açıyoruz :26:
açılsa da bi yerde ikimizde erken daha diyip kapatıyoruz :KK55::KK55:

öyle canım ev almışlardı Allah yardım eder ya
her çocuk nasibiyle gelirmiş

öyle canım ben hep diyorum
hayırlı zaman ne zamansa öyle olsun
Allah da aratmasın inşallah

günaydın fıstıklar:))))
dün akşam ne yicez diip duruodum akşam gdnce körili tavuk yaptım yanına pilav bde salata yetti zaten.... ohhh evimde miss gibiydi dün yardımcım vardı evde bütün çamaşırları yıkamış ütülemiş asmış dolaba ev pırıl pırıl balkonları yıkamış nevresimleri değiştirmiş falan varyaa bölee sihirli bi değnek uğramış gibi yaa evin temz olması :)))) bn çok mutlu oluorum akşam gttiğimde heryern deterjan kokmasndan :))) bugünde kocam geç gelcek bnde çıkışta gezmeye gdicem dsarda yerm oda yiyip eve gelir zaten bgnde rahatım:))):KK16:
yne bebek muhabbetleri açılmış geçen hafta arkadasmn düğünü için ç.kaleye gttik aman allahım tanıyan tanımayan herkes bebek yokmu dio hayr sanki olması için uğraşıorzda olmuyomuş gbi ..düşünmüorz şuan diorum aaaa neden diolar :KK1: şaka gbi:)))
ama en az 1 yıl snra bu zamanlar düşünebilirz buay arabamı değiştrcem braz borca grcem hem zaten erken daha 2014 martta doğsun istıom ben:KK34::KK49:

öyle canım ev almışlardı Allah yardım eder ya
her çocuk nasibiyle gelirmiş

öyle canım ben hep diyorum
hayırlı zaman ne zamansa öyle olsun
Allah da aratmasın inşallah

:KK1::KK1: ev aldın mı başta çocuk olmak üzere tüm planlar ileri erteleniyor. :KK16::KK16:
bizim içinde öyle 2013 yada 2014 çocuk için ancak. ama Rabbim bi yerden para çıkartır yollarsa bilemem :KK1::KK1::KK1::KK1:

dün akşam ne yicez diip duruodum akşam gdnce körili tavuk yaptım yanına pilav bde salata yetti zaten.... ohhh evimde miss gibiydi dün yardımcım vardı evde bütün çamaşırları yıkamış ütülemiş asmış dolaba ev pırıl pırıl balkonları yıkamış nevresimleri değiştirmiş falan varyaa bölee sihirli bi değnek uğramış gibi yaa evin temz olması :)))) bn çok mutlu oluorum akşam gttiğimde heryern deterjan kokmasndan :))) bugünde kocam geç gelcek bnde çıkışta gezmeye gdicem dsarda yerm oda yiyip eve gelir zaten bgnde rahatım:))):KK16:
yne bebek muhabbetleri açılmış geçen hafta arkadasmn düğünü için ç.kaleye gttik aman allahım tanıyan tanımayan herkes bebek yokmu dio hayr sanki olması için uğraşıorzda olmuyomuş gbi ..düşünmüorz şuan diorum aaaa neden diolar :KK1: şaka gbi:)))
ama en az 1 yıl snra bu zamanlar düşünebilirz buay arabamı değiştrcem braz borca grcem hem zaten erken daha 2014 martta doğsun istıom ben:KK34::KK49:

oh oh valla süper keşke bizede gelse bir yardımcı o kadar sıcakki klimalı odadan diğer odalara geçmek bile işkence canım hiçbirşey yapmak istemiyor yoksa bir sürü iş var :KK50:

ohh ne güzel bende isterdim eve geliyim bi bakayım ev tertemizz :KK1:
o sorularsan uzunca bi zaman daha kurtulamıycaz kızlar yapacak bişey yok:44::44:
:KK1::KK1: ev aldın mı başta çocuk olmak üzere tüm planlar ileri erteleniyor. :KK16::KK16:
bizim içinde öyle 2013 yada 2014 çocuk için ancak. ama Rabbim bi yerden para çıkartır yollarsa bilemem :KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK1: zaten tam zamanı o sıralar
tadını çıkartalım azcıkk :18:

güzel olur tabi kadın yapıyor canım temiz temiz git dinlen.
bu akşamdan ertesi günün yemeğini yapabilirsin mesela akşam geldiğinde sana da zor olmaz.
bide madem kadın alıyorsun yemeğini de yaptır rahat et.

oh oh valla süper keşke bizede gelse bir yardımcı o kadar sıcakki klimalı odadan diğer odalara geçmek bile işkence canım hiçbirşey yapmak istemiyor yoksa bir sürü iş var :KK50:

scakta gerçekten cekilmiyo bişi:KK43:( yaa bde ben nefret ediorum ev işinden :KK43:(( alışmadığım için zor gelio bz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek bnm 2 ablam var onlar yapıodu hep temzliği vs... bana sıra gelmiodu ablalarım inanlmaz titiz öle alıştıklarndan heralde hele bi ablam anahtar deliğine deterjanlı bez sokup kürdanla itiyo öteki taraftan çekio falan hani öle temzlik hastası:KK1::KK1: bnde bi o kadar rahat relax dağınık :)) o yzden yardmcı şarttı yoksa eve gremezdik dağınıklıktan:KK1:

güzel olur tabi kadın yapıyor canım temiz temiz git dinlen.
bu akşamdan ertesi günün yemeğini yapabilirsin mesela akşam geldiğinde sana da zor olmaz.
bide madem kadın alıyorsun yemeğini de yaptır rahat et.

yaa bkaç kez yaptı yemek ama ben diyemem yap die kendi yaparsa anca çnkü bu kadın aynı zamanda ofisimdeki yardımcım haftanın 2 günü eve gdio diğer gnler ofiste.... yani yoruluyo çnkü evm çooook büyük e ofiste işi yorucu olmasada ynede boş oturmuyo yorulyo kadın bnde kıyamıorum o yzden çnkü gerçekten severek isteyerek yapıyo ben ona sunu yap demiorum abla ev senin hadi kolay gelsin diorum şunu söle yap böle yap demiorum bde yaşı küçük yani 80 doğumlu hani genç o yzden beni anlayabilio gerek kalmıyo ekstra bişi sölememe

yaa bkaç kez yaptı yemek ama ben diyemem yap die kendi yaparsa anca çnkü bu kadın aynı zamanda ofisimdeki yardımcım haftanın 2 günü eve gdio diğer gnler ofiste.... yani yoruluyo çnkü evm çooook büyük e ofiste işi yorucu olmasada ynede boş oturmuyo yorulyo kadın bnde kıyamıorum o yzden çnkü gerçekten severek isteyerek yapıyo ben ona sunu yap demiorum abla ev senin hadi kolay gelsin diorum şunu söle yap böle yap demiorum bde yaşı küçük yani 80 doğumlu hani genç o yzden beni anlayabilio gerek kalmıyo ekstra bişi sölememe

sonuçta para ile yapmıyor mu ? extra yemek işini de konuş yapsın evde sulu yemek yiyin hergün dışardan aynı paraya gelecek.
bide kendi eşimin düşündüm hayatta yemez devamlı dışardan , yeter artık der girer kendisi yapar . eşinde sende sulu yemek yemiş olursunz :KK55:

sonuçta para ile yapmıyor mu ? extra yemek işini de konuş yapsın evde sulu yemek yiyin hergün dışardan aynı paraya gelecek.
bide kendi eşimin düşündüm hayatta yemez devamlı dışardan , yeter artık der girer kendisi yapar . eşinde sende sulu yemek yemiş olursunz :KK55:

doru sölüosun yaa aslnda bzde hep dsardan yemiorz ama evdede ysek yne sulu yemek olmuyo tabi ama bnm eşim pek sevmiyo ev yemeklerini yani sebze yemeği olcaksa mesela mutlaka etli olcak asla yemez etsiz sebze yemeğini bnde eti çooook severim ama sebzeyide etsiz severim o yzden sebzeyi çok yapamıorum amaan off işte yemek bzm için çok büyük sorun ve ben hala çözüm bulamadım :KK5:

doru sölüosun yaa aslnda bzde hep dsardan yemiorz ama evdede ysek yne sulu yemek olmuyo tabi ama bnm eşim pek sevmiyo ev yemeklerini yani sebze yemeği olcaksa mesela mutlaka etli olcak asla yemez etsiz sebze yemeğini bnde eti çooook severim ama sebzeyide etsiz severim o yzden sebzeyi çok yapamıorum amaan off işte yemek bzm için çok büyük sorun ve ben hala çözüm bulamadım :KK5:

etli yapar kendine ayıklar öyle yersin canım aslında büyütülecek bi sorun değil.. evlenmeden önce ben burada kimsenin ev işi yaptığını sanmıyorum.
benim annem çalıştığı halde eve gider yatardım. :KK1: ama evlendikten sonra biraz sıkınca mecbur yapıyorum.
benim eşimde et yer ben eti ağzıma sürmem mesela. benim yüzümden kırmzıı et yiyemiyor.:KK17: ama ev yemeğinden başka da yemez ancak canımız isteyeek öyle işte

kızlar şimdi biz haftaya tatile çıkıyoruz ya şu valiz hazırlama işi beni kasıyor birşeyler unuturum diye speddy sen yakında geldin mutlaka yanına al dediğin neler var?

kızlar şimdi biz haftaya tatile çıkıyoruz ya şu valiz hazırlama işi beni kasıyor birşeyler unuturum diye speddy sen yakında geldin mutlaka yanına al dediğin neler var?

güneş kremi al yeter bide şapka ben güneşlenmeyi ve yanmayı sevmiyorum. :KK1:
diğerleri zaten yazlık yer şort askılı elbise bikini falan al işte klasik şeyler :KK9::KK9:

kızlar sanırım bebek geliyor cok düzenli bir adet döngüm var 28 gunde bir şaşmaz asla ama bu ay 3 gun gecıktı sanırım var bişiyler hayırlısı bakalım test yaptırıcam yarın

X