- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.561
canım seneye daha çok var ya naptın senn
ne bilem demin bebişlerin tarihini konuşuyorduk şimdi rahatız filan diyince dedim noluyozz beni yanlız bırakıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seneye daha çok var ya naptın senn
Benim ipimle kuyuya inebilirsin guzum güven bana... Rahatlık bana batıyor sanırım Beraber yaparız
yirim seni bennnnnn:13::13::13::13: yapalım almayalım aramıza bizi sattılar hemnciikkk
ne bilem demin bebişlerin tarihini konuşuyorduk şimdi rahatız filan diyince dedim noluyozz beni yanlız bırakıyorlar
valla ne zaman görse söylyor bana hemde aynı şeyi
başkası olsa terslemştim ama yaşlı zaten ki severimde ama işte
valla bende çok alıştım rahatlığa doğru zaman ne zaman ise o zaman olsun
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter
Kızlaarr ne güzel sohbet etmişsiniz maşallah
Ben yine işlere takıldım
Speedy, tatil kısa da sürse güzel yaa. Ben de bu haftasonunu bekliyorum, haftaya 3 güncük iznim var
Kızlar hepinizle tek tek konuşamadık ama beraber hamiş olmak isterim, ne güzel herşeyi beraber takip ederiz. Seneye nisan-mayıs derseniz ben de katılırım valla ay der demez bi yakın geldi tarih
İnşallah canım ya, hepimize nasip etsin Allahım
Ertelemek güzel de etraftaki örneklerden de korkuyorum. 2 sene erteledik, keşke daha önce yapsaymışız, hala uğraşıyoruz diyenler de var :18:
Neyse kısmet bu işler tabi..Ama seneye 30 olucam bu rahatlığa bi dur demek lazım
Doğru söylüyosun canım.
O zaman hazırlamaya başlamalı bünyeyi, zaten hazır olmasak da veletler pat diye hazırlayıverecekler bizi
Doğru zamanda, hayırlı evlatlarımız olur inşallah..
Aminn o isteyipte olmaması manevi yönden çok zor
Aminn o isteyipte olmaması manevi yönden çok zor
Allah isteyenlere nasip etsin, hayırlısıyla bekletmeden
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar, ben toparlanıp kaçıyorum
Günaydın bayanlar... Günaydın giz...
selamlar ve günaydınlar.
Geçenlerde milupa ya arkadaşımın kızını beğenmek için üye oldum yarışmaya katılmıştı. Şuanda adımı ve şifremi hatırlamıyorum
Tatildeyken bana bebek bezi , ıslak mendil , pişik önleyici krem , anne için rezene gibi bir çay , video cd falan göndermişler. Sanırım hamileyim yazmışım.
zarf içindeki kağıtta da artık bebeğinizi kucağınıza aldınız falan yazıyor çok güldüm ya işyerinde herkes hayırlı olsun diyor sakladım onları da eve bi gelen bebek falan olur diye
olmadı kendime kullanırım bozulmaz ise