Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Benim ipimle kuyuya inebilirsin guzum güven bana... Rahatlık bana batıyor sanırım :KK53::KK53::KK53::KK53: Beraber yaparız
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif

yirim seni bennnnnn:13::13::13::13: yapalım almayalım aramıza bizi sattılar hemnciikkk:KK36::KK36::KK36::KK51::KK51:

valla ne zaman görse söylyor bana hemde aynı şeyi
başkası olsa terslemştim ama yaşlı zaten ki severimde ama işte

valla bende çok alıştım rahatlığa doğru zaman ne zaman ise o zaman olsun

sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter

amin canım inşallah.

Evreka ; kız ne biliyim seneye bile bazen erken geliyor
bide öyle çok detaylı hiç düşünmedim bi ara bu sene eylül ayına takmıştık eşimle olsun başlarız ne zaman olursa diyorduk.
ama ikimizde vazgeçtik yada eşim eylül ayını bekliyoru:KK1::KK1::KK1: bide dedimki senin d. gününd yaparız
eşim bi ara çok istiyordu ya o zaman en uzak zaman o gelmiştir.:KK14::KK14:

şimdi düşününce hiç olumlu bakamıyorum... bide ilk sen yapcan etcen diyordun hee zaman geçtikçe rolleri değişiyorz sanırım :KK16::KK16:
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah üstüsteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlaarr ne güzel sohbet etmişsiniz maşallah :nazar:

Ben yine işlere takıldım :KK19:

Speedy, tatil kısa da sürse güzel yaa. Ben de bu haftasonunu bekliyorum, haftaya 3 güncük iznim var :KK16:

Kızlar hepinizle tek tek konuşamadık ama beraber hamiş olmak isterim, ne güzel herşeyi beraber takip ederiz. Seneye nisan-mayıs derseniz ben de katılırım valla :KK76: ay der demez bi yakın geldi tarih :KK37:

Kızlaarr ne güzel sohbet etmişsiniz maşallah :nazar:

Ben yine işlere takıldım :KK19:

Speedy, tatil kısa da sürse güzel yaa. Ben de bu haftasonunu bekliyorum, haftaya 3 güncük iznim var :KK16:

Kızlar hepinizle tek tek konuşamadık ama beraber hamiş olmak isterim, ne güzel herşeyi beraber takip ederiz. Seneye nisan-mayıs derseniz ben de katılırım valla :KK76: ay der demez bi yakın geldi tarih :KK37:

:KK1::KK1: aynen tatil işte öyle yada böyle güzel geçiyor.. :KK53::KK53:

seneye nufus patlaması olacak üstüste hepimiz :KK36::KK36::KK36::KK36: Rabbim inşallah nasip eder de olur

gerçi benim eşim kabul etmez. nisan mayıs

kız manyağı bir eşim var çin takvimini görmüş bi yerde. seneye temmuz diyordu bizimki :KK70: temmuz ağustos eylül kız gözüküyor.
Allah bilir ama yine de herkesin tutuyormuş bizde öyle yapcaz diyordu şimdi aklıma geldi. :KK16::KK16:

İnşallah canım ya, hepimize nasip etsin Allahım :KK49:

Ertelemek güzel de etraftaki örneklerden de korkuyorum. 2 sene erteledik, keşke daha önce yapsaymışız, hala uğraşıyoruz diyenler de var :18:

Neyse kısmet bu işler tabi..Ama seneye 30 olucam :KK17: bu rahatlığa bi dur demek lazım :KK36::KK36::KK36:

İnşallah canım ya, hepimize nasip etsin Allahım :KK49:

Ertelemek güzel de etraftaki örneklerden de korkuyorum. 2 sene erteledik, keşke daha önce yapsaymışız, hala uğraşıyoruz diyenler de var :18:

Neyse kısmet bu işler tabi..Ama seneye 30 olucam :KK17: bu rahatlığa bi dur demek lazım :KK36::KK36::KK36:

Fazlası zarar dediğin gibi. ama etrafta olumlu örnekler de iyi düşünmek lazım ki iyisi olsun.

Eminim ki hepimiz keşke evlenir evlenmez yapsaydık diyeceğiz annelik çok başka bir şeydir ama hazır olmakta önemli. :KK3::KK3:

Doğru söylüyosun canım.

O zaman hazırlamaya başlamalı bünyeyi, zaten hazır olmasak da veletler pat diye hazırlayıverecekler bizi :KK9::KK9::KK9:

Doğru zamanda, hayırlı evlatlarımız olur inşallah..

Doğru söylüyosun canım.

O zaman hazırlamaya başlamalı bünyeyi, zaten hazır olmasak da veletler pat diye hazırlayıverecekler bizi :KK9::KK9::KK9:

Doğru zamanda, hayırlı evlatlarımız olur inşallah..

ben 1 sene daha almayım ondan sonra hazırlarız yavaş yavaş :KK14::KK14:

Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben her bebek gördüğümde neredeyse böyle dua ederim isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah :26::26:

selamlar ve günaydınlar.

Geçenlerde milupa ya arkadaşımın kızını beğenmek için üye oldum yarışmaya katılmıştı. Şuanda adımı ve şifremi hatırlamıyorum
Tatildeyken bana bebek bezi , ıslak mendil , pişik önleyici krem , anne için rezene gibi bir çay , video cd falan göndermişler. Sanırım hamileyim yazmışım.
zarf içindeki kağıtta da artık bebeğinizi kucağınıza aldınız falan yazıyor çok güldüm ya işyerinde herkes hayırlı olsun diyor sakladım onları da eve bi gelen bebek falan olur diye
olmadı kendime kullanırım bozulmaz ise :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Günaydın bayanlar... Günaydın giz...

Sanada günaydın canımm

selamlar ve günaydınlar.

Geçenlerde milupa ya arkadaşımın kızını beğenmek için üye oldum yarışmaya katılmıştı. Şuanda adımı ve şifremi hatırlamıyorum
Tatildeyken bana bebek bezi , ıslak mendil , pişik önleyici krem , anne için rezene gibi bir çay , video cd falan göndermişler. Sanırım hamileyim yazmışım.
zarf içindeki kağıtta da artık bebeğinizi kucağınıza aldınız falan yazıyor çok güldüm ya işyerinde herkes hayırlı olsun diyor sakladım onları da eve bi gelen bebek falan olur diye
olmadı kendime kullanırım bozulmaz ise :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

selamm spedyy

dün bahsetmiştin hatta gerçekten çok güzel sakla hamileyken bende üye olayım bari öyle küçük ama güzel hediyeler

X