Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bn 4-5 aylık olana kadar ofisime getrip gtrcem burda bakcam 5 aylktan snra bakıcı mecburen :KK43:( yani bnm iş durumum farklı braz şirket bana ofis açtı kendi işim gbi yani 1 yıl falan ara veremem hatta muhtemelen doğum sancılarını ofiste çekerim:KK1:
ortada daha bebek falan yok planlara bak:KK1:

hmmm home ofis yapsan canım evden yürütsen nasıl olur:KK16::KK16::KK16: bende burda işimde tekim ben çıkarsam bilmiyorum valla nasıl olcak ama zaten yasal bize 4 ay ücretli 6 aydaücretsiz izin hakkı veriyorlar 10 yapıyor

ben izindeyken bana milupadan yine set gelmiş

ıslak mendil
pişik kremi
hamilelik cd si
anneye çay falan.

annem diyor seni yine hamile sandılar :KK16::KK16::KK16:

hmmm home ofis yapsan canım evden yürütsen nasıl olur:KK16::KK16::KK16: bende burda işimde tekim ben çıkarsam bilmiyorum valla nasıl olcak ama zaten yasal bize 4 ay ücretli 6 aydaücretsiz izin hakkı veriyorlar 10 yapıyor

yok cnm çalışanlarım var yöneticiyim şubelerin tümü bana bağlı yani ve bana güvenerek açıldı bu ofis bn ölee terfi edip üst düzey yönetici oldum ... bde herşeyim işim sayesinde nası desem yani kiramızı d.gazımızı benim benzin masrafımı vs.. herşeyi şirket ödüyo ... eşimide şubelerden birine aldım şube müdürü olarak yani iş hayatımı öle bi dzene koydumki şirket bnsiz yapamaz ben şirketsiz:))

yok cnm çalışanlarım var yöneticiyim şubelerin tümü bana bağlı yani ve bana güvenerek açıldı bu ofis bn ölee terfi edip üst düzey yönetici oldum ... bde herşeyim işim sayesinde nası desem yani kiramızı d.gazımızı benim benzin masrafımı vs.. herşeyi şirket ödüyo ... eşimide şubelerden birine aldım şube müdürü olarak yani iş hayatımı öle bi dzene koydumki şirket bnsiz yapamaz ben şirketsiz:))

hmm ozaman ddediğin gibi bebişide doğduktan sonra ofise getirirsin ne de olsa kimse birşey diyemez:KK53::KK53:

hmm ozaman ddediğin gibi bebişide doğduktan sonra ofise getirirsin ne de olsa kimse birşey diyemez:KK53::KK53:

tabi cnm km ne dcek zaten ofste yardımcımda var bi süre beraber bakarz hem oda olarakta müsait dinlenme odam falan var ekstra boş odada var... hareketlenmeye basladığında da evde güvendiğim bi insana baktırım diorum

bnmde apartmanda adım çıkmış hamile diye çok güldüm:KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1: millet istediğini etrafa yayıyor..

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: oda iyimiş yokmu çevrende bebişi olan biri verirsin kullanırlar :KK16::KK16::KK16:

var canım ama saklarım bozulacak bişey yok eve belki birgün bebek gelir lazım olur çıkartırım.
daha öncede primadan harika set geldi oda çok güzeldi hala duruyor saklamıştım. :KK16::KK16:

bizim sürekli eşimin annannesi sıkıştırıyor hadi yapın bebek sevelim

ne zama görse n bak sen böle çocuk yapmıyorsun sonradan olmaz çocugun diyor :KK37:

bizim sürekli eşimin annannesi sıkıştırıyor hadi yapın bebek sevelim

ne zama görse n bak sen böle çocuk yapmıyorsun sonradan olmaz çocugun diyor :KK37:

beni en çok kaynanam sıkıştırıyordu. ama baktılar umursamıyorum. artık kimse ağzını açmıyor....
Yok ya bana böyle fena rahat geldi hiç düşünmüyorum erkenden yapmayı. :KK16::KK16:

beni en çok kaynanam sıkıştırıyordu. ama baktılar umursamıyorum. artık kimse ağzını açmıyor....
Yok ya bana böyle fena rahat geldi hiç düşünmüyorum erkenden yapmayı. :KK16::KK16:

valla ne zaman görse söylyor bana hemde aynı şeyi
başkası olsa terslemştim ama yaşlı zaten ki severimde ama işte

valla bende çok alıştım rahatlığa doğru zaman ne zaman ise o zaman olsun

sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter

demin demiyormuyduk seneye bebiş yaparız diye ne ara vazcaydınız rahatız diyorsunuz bide :KK20::KK20::KK20: yok yok sizin ipinizle kuyuya inilmez :117: ben kendim yaparım ozaman :KK53::KK53::KK53::KK53::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

demin demiyormuyduk seneye bebiş yaparız diye ne ara vazcaydınız rahatız diyorsunuz bide :KK20::KK20::KK20: yok yok sizin ipinizle kuyuya inilmez :117: ben kendim yaparım ozaman :KK53::KK53::KK53::KK53::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Benim ipimle kuyuya inebilirsin guzum güven bana... Rahatlık bana batıyor sanırım :KK53::KK53::KK53::KK53: Beraber yaparız
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif

X