Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

arada uğra canım ya.. :KK1:

bende görünce bi anda hepsi aklıma geldi. hatta kendi kendime ne yaramazmışım dedim :KK51::KK51:

ben çok sakin bi çocuktum aslında ama yine de neredeyse hepsini yapmışım

eskiden butraya geliyodum çok sakindi sonra bıraktım gelirim tabi kabul edersiniz

aklıma ne geldi kapıyı hafif aralayıp üstüne yastık koyardım sonra içerde kim varsa çağırırdık kapıyı açınca yastık kafalarına düştümü çok mutlu olurduk yaaaa:KK53:

of nasıl sıcak var anlatamam işlerim vardı onu hallettim dışarıda
birazda ders çalıştım
şimdi yemek yapıcam

*spedy paylaştığını görünce yüzümde gülümseme oluştu
içinden yapmadığım yoktur sanırım :KK1: :KK1: :KK1:

bzde bu akşam ç.kaleye gdiozzz:21::21: çok yakın bi arkadasım evleniyo:123:
ama ayrıca mutluyum çünkü ç.kale bizim için çoooook farklı orda tanıştık öğrencilik dönemimizde:KK16::KK16:
bool bool anıları tazelicez:KK19:ama günübirlik c.tesi sabahı burdayız

:KK1::KK1::KK1::KK1: okuyan herkesin aklına çocukluğu geldi bir anda.

bu akşam gezicez kısmetse sıkıldık ikimizde tatilde alıştık gezmee :KK16::KK16:

aynen bugün akşama bizde sinemaya gidicez öyle konuştuk

bzde bu akşam ç.kaleye gdiozzz:21::21: çok yakın bi arkadasım evleniyo:123:
ama ayrıca mutluyum çünkü ç.kale bizim için çoooook farklı orda tanıştık öğrencilik dönemimizde:KK16::KK16:
bool bool anıları tazelicez:KK19:ama günübirlik c.tesi sabahı burdayız

süpeer olur tanıştığın yer farklı oluyor dimi
anılar tazeleniyor

brc88 benim şuandaki memleketime gidiyorsunuz yani :KK31::KK31::KK31: eşim çkaleli benim..

giz09 hangi filme belli mi bizde beğenirsek sinemaya da gideriz dedik :21::21:

liseli polisler var o da güzele benziyor bide diktatör var bakalım hangisine gireriz bilmiyorum

HIMM bakıcaz bizde beğendiğimiz bir şey olursa gideriz

aaa öylemi:))) evet o zaman senin memlekete gdioz:)) bnm için apayrı bi yeri var c.kalenin:KK16: bnm eşimde bandırmalı

evet canım benim memleket 8:

selam kızlar ben girmeyeli ne kadar çok zaman geçmiş okuyamadım bile hepsini :KK43:
yaz geldi ya artık bizden misafir eksik olmaz inanın nete bile giremiyorum geçen hafta annemler-ablam-teyzemlerim bizdeydi haftasonu denizliye gittik düğün vardı arkadaşın bu hafta kayınvalidemler haftasonu olimposa gidiyoruz ptesiye belki zamanım olurda okurum yazılanları bir yandan da muhabbeti kaçırıyorum diye üzülüyorum :KK5:

selam kızlar ben girmeyeli ne kadar çok zaman geçmiş okuyamadım bile hepsini :KK43:
yaz geldi ya artık bizden misafir eksik olmaz inanın nete bile giremiyorum geçen hafta annemler-ablam-teyzemlerim bizdeydi haftasonu denizliye gittik düğün vardı arkadaşın bu hafta kayınvalidemler haftasonu olimposa gidiyoruz ptesiye belki zamanım olurda okurum yazılanları bir yandan da muhabbeti kaçırıyorum diye üzülüyorum :KK5:

evet yoksun sende..

arada gel bi slm yaz kıyısından köşesinden yakalı sohbetimizi çok fazla kaçırma ü

günaydın kızlar hayırlı cumalar :KK36::KK36:

Dün cvm gitmedik. tophaneye gittik. erken kalktık taksimde dondurma ısmarladım. pişti de beni yendi de :KK50::KK50:
Evde Piranha filmini izledik güzeldi beğendik ikimizde umutsuz başladık ama iyiydi :KK12::KK12::KK12:

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
dün bizde gidemedik malesef kocamın yüzünden akşam trip attım bol bol zaten

spedy o piranhayı bende izlemek istiyorum haftasonu gidip almalı
artık bizim evde bi koleksiyon oldu bol bol alıp film izliyoruz
en çok korku var :))

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
dün bizde gidemedik malesef kocamın yüzünden akşam trip attım bol bol zaten

spedy o piranhayı bende izlemek istiyorum haftasonu gidip almalı
artık bizim evde bi koleksiyon oldu bol bol alıp film izliyoruz
en çok korku var :))

:KK1::KK1::KK1:

hayırdır canım ya. :nazar::nazar::nazar: :KK16::KK16:

güzel filmdi izleyin bence hoşuma gitti benim.
bende korku filmlerini severim bakıcam int izlenebilecek filmlere evde izleriz sonra :KK16::KK16:

:KK1::KK1::KK1:

hayırdır canım ya. :nazar::nazar::nazar: :KK16::KK16:

güzel filmdi izleyin bence hoşuma gitti benim.
bende korku filmlerini severim bakıcam int izlenebilecek filmlere evde izleriz sonra :KK16::KK16:

evet iyi oluyor keyifli oluyor evdede

valla hiç sorma kendisi motor aldı ya arkadaşlarına bişeyler ısmarlamış o yüzden geç geldi 9 gibi falan çıkalım dedi bende istemedim 21:30 seansına yetişirdik aslında ama inadım tuttu
bana söyleseydi akşamüstü ona göre ayarlardım kendimi bende

X