Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sssccc al sana tatil :63: :KK57::KK57::KK57:
ne tatili kız sabah 6'da kalktım dün saat 8'de falan işteydim işte...

bi ara dantellerimi falanda kaldrıcam artık bayrama yakın hallederim onları da kaldırmam lazım :KK54:
neden bilmiyorum ama dantellerimi çok sevdim yaa tam böyle gelin evi modu çok şirin duruyorlar :26::26::26:
bende dün gece yaprak sarma yaptım bugün bol yoğurt ile yeriz işte yanına da salata falan yaparım bitti :26: :KK30: :111:

evrekaaaa naberrrrrr nasılsın seninde tarih geldi haaaa herşey hazır mııı saç provana gittinmiii makyajı nasıl yaptırcan :p biraz daha sıkıştırayım seni :p hehe bende prşden izne çıkmıştım tatilde yat dinlen

ayy sıkıştır sıkıştır vallaa :KK52: yok canım gitmedim daha aramadılarr:KK52: seni ne zaman aramışlardı:KK52:

ben dantelerime çok alıştım ilk başta serilmesin diye çok trip attım ama çok güzel duruyor. bayramdan sonra kaldırmayı düşünüyorum. burada olursak gelen giden olur belki güzel duruyor:)

ayy sıkıştır sıkıştır vallaa :KK52: yok canım gitmedim daha aramadılarr:KK52: seni ne zaman aramışlardı:KK52:

evrekacım bu hafta içi seni arayıp provaya çağırırlar manikür pedijkürü güzel yaptır sallıyorlar ojeyide düğün günü sürdürcem de sürdürme makyajı kesinlikle şengüle yaptır provaya giderken boşuna duvağını götürme adamın sorduğu sana düzmü dalgalımı olacak salıkmı olacak ona göre fönünü çekiyorlar topluyor işte resimlerimi ekledim görmğşmüydün kaldırdım gerçi fotoya gelince aynı yerde çekilceksin sanırım mutlaka deniz kenarı çekil süper çıkıyor çok erken çekilmeyin cayır cayır yandık biz gözler hep kapalı çıktı :) bu arada bornovada nikah falan olcaksa kensinlikle arabayı süsletmeyin seni almaya gelirkende süsletmesinler kuaförün orası çete dolu benden söylemesi fotoğrafçıda uyarıyor zten bu arada benim albüm hala olmadı :KK43:

evrekacım bu hafta içi seni arayıp provaya çağırırlar manikür pedijkürü güzel yaptır sallıyorlar ojeyide düğün günü sürdürcem de sürdürme makyajı kesinlikle şengüle yaptır provaya giderken boşuna duvağını götürme adamın sorduğu sana düzmü dalgalımı olacak salıkmı olacak ona göre fönünü çekiyorlar topluyor işte resimlerimi ekledim görmğşmüydün kaldırdım gerçi fotoya gelince aynı yerde çekilceksin sanırım mutlaka deniz kenarı çekil süper çıkıyor çok erken çekilmeyin cayır cayır yandık biz gözler hep kapalı çıktı :) bu arada bornovada nikah falan olcaksa kensinlikle arabayı süsletmeyin seni almaya gelirkende süsletmesinler kuaförün orası çete dolu benden söylemesi fotoğrafçıda uyarıyor zten bu arada benim albüm hala olmadı :KK43:

niye manikürü haftasonu yapmıyorlarmı canım düğün günü ne anladım ben ozaman o manikürden :KK20: Makyajıda herkes şengül diyor bakalım bende ona yaptırcam saçımıda sonere yaptırcam öle konuştum en baştan .makyaj akmadı demi yaa bu sıcakta bide biz 3 yer gezcez ben diyorum ilk başta normal makyaj yaptırıp akşam işim bittiğinde porselenmi yaptırsam korktumda :KK52: N,kah düğünde olacak canım süsletmeyide 5 gibi yapılcak. Beni almaya gelirken yani zaten düğün yeride bizim tarafta gaziemirde yani onlar bornovadan süsletip gaziemire gelecekler:KK66:fotografcı serdarmı sizinde? Neden vermediki yaa allla allaa

niye manikürü haftasonu yapmıyorlarmı canım düğün günü ne anladım ben ozaman o manikürden :KK20: Makyajıda herkes şengül diyor bakalım bende ona yaptırcam saçımıda sonere yaptırcam öle konuştum en baştan .makyaj akmadı demi yaa bu sıcakta bide biz 3 yer gezcez ben diyorum ilk başta normal makyaj yaptırıp akşam işim bittiğinde porselenmi yaptırsam korktumda :KK52: N,kah düğünde olacak canım süsletmeyide 5 gibi yapılcak. Beni almaya gelirken yani zaten düğün yeride bizim tarafta gaziemirde yani onlar bornovadan süsletip gaziemire gelecekler:KK66:fotografcı serdarmı sizinde? Neden vermediki yaa allla allaa

kesinlikle seni almaya geldiklerinde araba süslü olmasın canım aman haaa kabus tek kelimeyle :)))
saç makyaj güzeldi amadı kokmadı benim 10-11 gibi makyajım bitmişti hiçbirşey olmadı gayet güzel yapıyorlar manikürü provada yapıyor cmrt çok yoğun olur sakın bırakma o güne sadece ojeni sürdürürsün :) içinde şüphen olmasın makyaj hiç akmıyor takma kirpik taktır mutlaka süper görünüyor artı 30-40 tl tutar yanlız haberin olsun benim gibi şşok olma
fotoğrafçımızda aynı gayet güzel çekimler yapıyor yanlız yanına dikkatli bir arkadaşını al kolyeni düzeltsin duvağını düzeltsin tüm ayrınytılara dikkat edemiyor malesef son çekimlerde kolyem ters dönmüş kiminde iç çamaşırım çıkmış :KK43: bol bol peçete alın sürekli alını silelim diyip durcak mutlaka fuara gidin süper çıkıyor başka yeşil alan yok ise biz geç seçtik şimdi o da çok yoğun o yüzden bekliyoruz

kesinlikle seni almaya geldiklerinde araba süslü olmasın canım aman haaa kabus tek kelimeyle :)))
saç makyaj güzeldi amadı kokmadı benim 10-11 gibi makyajım bitmişti hiçbirşey olmadı gayet güzel yapıyorlar manikürü provada yapıyor cmrt çok yoğun olur sakın bırakma o güne sadece ojeni sürdürürsün :) içinde şüphen olmasın makyaj hiç akmıyor takma kirpik taktır mutlaka süper görünüyor artı 30-40 tl tutar yanlız haberin olsun benim gibi şşok olma
fotoğrafçımızda aynı gayet güzel çekimler yapıyor yanlız yanına dikkatli bir arkadaşını al kolyeni düzeltsin duvağını düzeltsin tüm ayrınytılara dikkat edemiyor malesef son çekimlerde kolyem ters dönmüş kiminde iç çamaşırım çıkmış :KK43: bol bol peçete alın sürekli alını silelim diyip durcak mutlaka fuara gidin süper çıkıyor başka yeşil alan yok ise biz geç seçtik şimdi o da çok yoğun o yüzden bekliyoruz

yok düğün yerine giderken beni evden almya son kez geldıklerınde süslü olcak :) ya ne bileyim korkuyom ya akrsa ya gecerse filan diye:18:sen öle diyosan porselen yaptırrım direk ozaman :KK34:ojeyi sürdürtmem ozaman sadece manikürü yaptırrım ojeyi düğün günü sürerler ozaman saol canım :KK53:yok artık takma k.prik 40 tlmi normalde 20 tlye satılıyor kacç tane taktılar sana kiprik?

benimde bir tane arkadaşım gelecek yanımda olcak oda baya titiz ve dikkatlidir :KK66::KK66:

yasemin sen bu hamilelik boyunca hiç yemek yapmayacaksın gibi bir his oluştu nedense:)
zaten annen kıyamaz herşeyi yapar getirir.
bizim dolap full. bize gelin yemeğe. cuma günü çok çalıştım ben:) 1 haftalık yemek var.

mercimek çorbası
kremalı mantar çorbası
karışık kızartma
zeytinyağlı biber/kabak/kırmızı biber dolması
yoğurtlu havuç
sütlaç

ben geldim gelinciklerim.bugun çok mutluyum 36 gün sonra canımdan çok sevdiğim kardeşim yanıma geldi okadar özlemişimki görünce daha çok anladım.çok mutluyum ya.:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK70::KK70::KK70::KK70:

akşama yemeğimide yaptım temizlikte yok bugun ohh kardeşimle güzel güzel vakit geçirim.:KK62::KK62:

yasemin sen bu hamilelik boyunca hiç yemek yapmayacaksın gibi bir his oluştu nedense:)
bizim dolap full. bize gelin yemeğe. cuma günü çok çalıştım ben:) 1 haftalık yemek var.

mercimek çorbası
kremalı mantar çorbası
karışık kızartma
yoğurtlu havuç
sütlaç

maşallah canım hakkaten iy çalışmışsın.ee hem ev hem iş olunca ancak böyle yetişiyor snaırım.bende başlayınca işe böyle olurum heralde.akşam eve gidince çok yorgun oluyomusunuz kızlar.eşiniize falan nasıl zaman ayırıyorsunuz ben korkuyorum ki işe başlayınca yorgunluktan eşime vakit ayıramazsam diye..

Bizim dolap full. Bize gelin yemeğe. Cuma günü çok çalıştım ben:) 1 haftalık yemek var.

Mercimek çorbası
kremalı mantar çorbası
karışık kızartma
yoğurtlu havuç
sütlaç

valla cok şanlısın :KK52:

maşallah canım iyi yemek yapmışşsın rahatsın işte :KK54::KK54::KK54:

gecikmeliyim çalışırken elbette zor oluyor ama bi şekilde oluyoe işte zamanla düzen oturuyor :KK31::KK31: bu arada Allah kardeşinle seni hiç ayırmasın :nazar::nazar:

X