Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ayyyyy canım cıddı mısın ayyyy banada yaparlar mı acaba ya kızlar bıde ben oyle bır mahallede oturuyorumkı kendı halınde bır kızım ama calısıyorum okulu bıtırdım dıye benı ıkoncan yaptılar ne yapıyosam ne edıyosam olay oluyor uyuz oluyorum abarta abarta anlatıyolar erkek tarafının muskasından falan gectım kendı tarafımın nazarından bıle korkuyorum 40 kişi falan olucagımızı dusunursek ben hangı bırını gözetlıyım sirkelı su yapıcam heeee nasıl olcak o evı sılıcek mıyım yoksa sadece kapıyımı canım

sen bir nazar duassı al bu çerçeveli falan oluyor ya onu kapı girişine tepeye as yer varsa bende alıcam sirkeyi girişe paspasının altına dök kurusun paspası koy bide üzerlik otumu ne yakıolarmş ama tam bilmiom herkes gelmeden oku nazar duasını falan yatak odanı kitle kimseyi alma oraya herkes gidince dip köşe temizlik yap için rahat olsun en azından

bı hafta ıcınde ıkıncı kez gıttım canım
hıc bişi yok dıyo
tesekkur ederım ıyı dıleklrın ıcın

kızlarrr selam herkeseeeee:KK3::KK3: ay şöyle bir topiğe bakayım dedim bir baktım bende yazmışımmm :KK60::KK60: nasılsınızzz bende bu cumartesi evleniyorummm ondan sonra gene yazarım buraya bu topic iyi olmuş bayaa yaa :21::21:

speddycim valla şuanda öyle :KK52: nasıl yorgunum hem iş hem düğün telaşıı düğüne kadar çalışmam lazım perşemde günü izne ayrılıyorum oda 10 gün nasıl dinlencem blmiyorum çok yorgunum yaa:KK59:

ben hiç dinlenemedim tatilde de aman tatile geldik diye eğlendik yorulduk.
ancak yeni yeni dinleniyoruz işte :KK51: ancak oluyor yani inşallah mükemmel bi gün geçirirsinişz :KK34:

ben hiç dinlenemedim tatilde de aman tatile geldik diye eğlendik yorulduk.
ancak yeni yeni dinleniyoruz işte :KK51: ancak oluyor yani inşallah mükemmel bi gün geçirirsinişz :KK34:

bizimki diyo beni elleme tatilde az dinleneyim dedim yok balayı o tatilimiz gezcez yüzcez güneşlencez :KK60: bencede balayında dahada çok yoruluyor insan yaa :KK53: artık bayram tatilinde tam dinlenirim

bizimki diyo beni elleme tatilde az dinleneyim dedim yok balayı o tatilimiz gezcez yüzcez güneşlencez :KK60: bencede balayında dahada çok yoruluyor insan yaa :KK53: artık bayram tatilinde tam dinlenirim

evet öyle oluyor canım. bende felaket tellali gibiyim ama bayramda da ilk evliliğiniz deli gibi gezicez işte :KK52::KK52::KK52:

:KK60::KK60: sen çok hareketlisin canım ben herhalde ozaman pilim biter evden çıkmam dışarı paso yatarım :KK60::KK60: uykuyu çok seviyorum koçişime sarılır bol bol uyurum artık :KK60::KK60:

vallahi bizim aile innaılmaz kalabalık bide yeni evli olduğumuz için mecburen gezicez işte :KK53: ama severim de gezmeyi gerçi uyumayı da seviyorum :KK76::KK76:

kızlarrr selam herkeseeeee:KK3::KK3: ay şöyle bir topiğe bakayım dedim bir baktım bende yazmışımmm :KK60::KK60: nasılsınızzz bende bu cumartesi evleniyorummm ondan sonra gene yazarım buraya bu topic iyi olmuş bayaa yaa :21::21:

speddycim valla şuanda öyle :KK52: nasıl yorgunum hem iş hem düğün telaşıı düğüne kadar çalışmam lazım perşemde günü izne ayrılıyorum oda 10 gün nasıl dinlencem blmiyorum çok yorgunum yaa:KK59:

evrekaaaa naberrrrrr nasılsın seninde tarih geldi haaaa herşey hazır mııı saç provana gittinmiii makyajı nasıl yaptırcan :p biraz daha sıkıştırayım seni :p hehe bende prşden izne çıkmıştım tatilde yat dinlen

ben deli gibi çalışırken siz iyi kaynatmışsınız:KK43:
nefes geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
yaseminnn hamile olduğuna alışana kadar biraz zorlanacaksın sanırım. Ama hepsi geçecek ve sen çok tatlı bir anne olacaksın:),
speedy günahını aldık desene. Sen çalışırken ben de speedy deniz güneş kum üçlüsünden ayrılmadı diye düşündüm hep:KK43:
magrenta bu temizliğin sonu yok canım. Hep aynı oluyor hep aynı.
Cuma akşamı temizlik yaptık, haftasonu yoktuk. Dün akşamda dışarıdaydık gece sadece uyumaya gittik ama sabah kalktığımda inanamadım her yer toz.
cumadan yemek yaptım dolap full:) rahatız bu hafta:)

speedy beyazlarda ve genel temizlikte çamaşır suyunu bende çok kullanıyorum. ama dantelli havlulara falan dökme. Danteli sarartır ve yıpratır.

mevlüt bende istiyorum ama o kadar insanı aynı anda evde düşünmek beni nedense husursuz ediyor:KK43:
muska olayından bende çok korkuyorum. Eşimin yengesi zaten meraklı öyle şeylere ve beni hiç istemiyor. Eşimin kıyafetleri geldiğinde 2 ceketin iç cep kısmında minik bez parçaları ve içinde kağıt vardı. Anında kıyafetleri kurutemizlemeye gönderdim. Ve şimdi mevlüt yaparsam mecbur çağıracam ve o kadar kişi içinde sürekli onu takip edemem. bayramdan sonra belki sadece kendi çevremin olduğu bir mevlüt olabilir ama emin değilim.

bayramda eşim tatil yapmak istiyor ama kayınvalidem şehirdışında ona el öpmeye de gitmek lazım. gitmeyelim anneme başka zaman gideriz 9 gün giledim balayı yapalım diyor. ne olacak bilmiyorum. biz eşimin işi nedeniyle 3 gün yaptık balayı, tadına doyamadı:)

X