- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi ceylin2011
günaydınnnnn hayırdır neye borçluyuz bunu ?????
çok özlediğim birisi vardı geri geldi ona borçluyuz içim içime sığmıyor yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnn hayırdır neye borçluyuz bunu ?????
Günaydın sizlere kızlar
bugün çok keyifliyim inşallah hiç bozulmaz
iyi diyelim iyi olalım modunda ileriyoruz iş güç sıkıntı stres hehe ortaya karışık yanegunaydın canım ıyı gıbıyım :)sen nasılsın
çok özlediğim birisi vardı geri geldi ona borçluyuz içim içime sığmıyor yaaa
güüüüüüüüünayyyydınnnnn,,,,,,topiic sahibesi geldiiiiiiii nabersiniz kızlar??? dün akşam 3 posta çamaşır yıkadım,astım sabah topladım..mütemadiyen iş yapıyorum..bugünde eve gidince,,bisürü biberim var onları yalancı turşu yapıcam ,rahmetkli babannem yapardı..adınada o...u turşusu derdi
bulursun bişiler canım yemek fikride güzel olmadı pasta alıp gidersin napıcan ki son dakika ne olursa bulcan bişi :)))hamarat magrenta:) kolaylamışsın işlerini. biz dün geç gittik eve. pazar alışverişi yapmıştım onları yıkayıp kaldırdım. buzluğa barbunya attım 2 poşet.
bulaşık makinasını çalıştırdım zaten gece oldu ve gece evin içi o kadar sıcaktı ki hiç uyumadım desem yeridir(((((
yaw meyve sepeti düşündüm ama onu kız kardeşim yollayacakmış.
akşam hep birlkikte yemeğe çıkalım diyorum aslında. erkek kardeşim yatay geçiş ile istanbula geliyor. üniversiteye burada devam edecek. hem onu da kutlamış oluruz.
hediye çıkarken alacağım. dün gezdik ama hiçbirşey beğenemedim ben gezersemmm böle bir gecede hamarat olmak zorunda kalırım P sende buzluğa çalışmışsın bak ne güzel bende atmak istiom yaaa poffff
speedy gözün aydın canım.
BU AKŞAM yemek derdimden kurtuldum yaaa çok güzel bi duygu.
gerç evde de hiç bişey yok pazardan almam lazım bişeyler dün yaprak sarmayı da bitirdik yine sarıcam ama
ooooo sarmacı oldun kız sen iyice:)
güüüüüüüüünayyyydınnnnn,,,,,,topiic sahibesi geldiiiiiiii nabersiniz kızlar??? dün akşam 3 posta çamaşır yıkadım,astım sabah topladım..mütemadiyen iş yapıyorum..bugünde eve gidince,,bisürü biberim var onları yalancı turşu yapıcam ,rahmetkli babannem yapardı..adınada o...u turşusu derdi
ilk anne yasemin olacak. 2 haftalık daha:)
hahah benim annemde köfte,patates yaptım diyince hep öyle söyler kolay yemek falan diye
topic sahibesi biz olduk artık sen hiç yoksunki :26:
speedy valla gelemiorumm,,,ya gündüz iş yeri çok yoğun akşam eve gidiorum,iş güç yaparken koltukta uyuyakalıorum,bi dün akşam girebildim işte,ondada kimse yoktu,,bu topic hepimizin zaten
oooooo hoşgeldin :)))) topiğin sözde sahibiii PPPPPPPPP sende dün çamaşırcıydın demekki hehe bende 1 kere yıkadım bir de ütü sana ütüde kolalıklar dilerim şimdiden işler zamanla düzene girecek inşallah bizde bu mütemadiyen yaptığımız işleri azaltıcaz inşallahhhh
:96: tamam tamam canım özletme ama yine kendini şaka maka bak 2 ay oluyor neredeyse çok hızlı yaaa zaman
bende özlüyorum işler bitsede kk ya gitsem diorum ama olmuyor işteeee boşluk buldukça hemen burdayım ayy evet ya 4 ünde 2 ay dolacak ,,,daha kınayı nerde yapcan gelinlik seçtinmi diye konuşurken ,şimdi ütüden yemekten bahsediyoruz,,
durup düşündüğümüzde çok ilginç geliyor,,hep beraber aştık bu günleri...çok ii sanal dostlarız biz
Evet canım zamana yetişemiyormuşum gibi geliyor ama bu 1 ay geçmez ramazan dolayısı ile inanılmaz strese giriyorum nasıl yapıcam falan diye
zor gelecek gibi geliyor eşim daha rahat düşünüyor. ama korkuyorum işte napıyım
evet güzel günlerimizi hep beraber aştık inşallah hep böyle olur
çok sıcak ya kızlar..... evde sıcaktan nasıl iş yapacam bilmiyom.. bugün buzluk işleriyle ilgilenmem gerek .. barbunya, biber bozulacak yoksa.. ama ben sıcaktan sadece tembel tembel yatmak istiyom :)) kızlar çalışmka en güzeliymiş anladım vallahi. kışın çalıırken işlerimi daha düzenli yapardım, şimdi evdeyim hiçbir iş yapasım gelmiyo... işleyen demr ışıldarmış cidden
bencede daha rahat olacak gibi canım ya stres yapma,zaten yeni evliyiz diye ilk haftadan sonra hep birileri çağırır,,gerçi bişey değişmeyecek yine iki öğün yemek hazırlamış olucaz,sadece işten gelince rahat olucaz,acele acele yapmıcaz...bakalım yaşayıp görücezzz