- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.341
bende haftada 2 gün ofisimdeki yardımcı ablayı yolluyorum misss gbi temizliyo arada yemek bile yapıo
her salı ve cuma gnü sabahtan akşama kadar temzlik yapıo elim ayağım valla bnm evi bnde ii bilio
bu hafta geldiğinde yazlık kışlık btün kıyafetlerimi ayırmış kışlıkları yıkayıp ütüleyip kaldırmış diğer gnde perdeleri yıkamış elinde..
yrn gittiğindede evi temzlidkten snra ütü yapcam vakt kalırsada kısır yapcam size dedi
inanılmazz rahat oluyo kızlar yaaa mutfak dolaplarınıda dzeltmiş çok dağınıktı bölee sanki sihirli değnek gelip temzleyip gdiyo gbi kendi eviymiş gbi isteyerek yapıo bde:)
ben çook dağınığım normalde şimdi ev böle sürekli temzken yere toz düşse rahatsız oluyorum
evet ya sadece bikinilerimi koydum şuanda
artık dönüşte halledicez dönüşte öyle çok işim var ki kompple evimi temizlicem. 2 gün evdeyim :)
şimdi ben senin için sonra sen benim için gezersin
aynennn yaaa iple çekiyorumm
son zaman hiç geçmiypr yaaaaaaa.
ben temizliğimi hep kendim yapıyorum. temizlikçi falan tutmadım hiç. nedense gerekte duymuyorum
wallaa bende eşimde titiziz sanırımne kadarda temizlesem içimiz rahat etmiyor bugün mesela koltuklarım silincek oturma odamdaki halı silincek mutfak dolaplarım incek silincek camlar ütü yapılcak dip köşe her yerin altı kalkıp silinip süpürlencek miss olcak misss
seninkii daha güzelmiş bende fırsat buldukca ayda bir kere alıyorum temzilikçi diğer zamanlarda kendim temizliyorum dip köşe her haftasonu. normaldede haftaiçi 2 güne bir evi süpürüp siliyom ama gene batıyor anlamıyorum yaaa sinir oluyorummm
ben yapıyom vallaa yoksa kendimi kötü hissediyorum
yok be canım bu kadar yapamam. boşverin sizde biraz ya kafayı yersiniz he temizlicem edicem diyee
sorma o camdan gelen tozlardan uyuz oluyorum zatennsil sil gene toz gene tooz bide benim saçlarım dökülüyo ondan 2 güne bir süpürüyorum
ben öyle kasmıyorum kendimi ya yapabildiğim kadar.
salı akşam oturma odasını komple temizledim. halısını da kaldırdım. tatil dönüşü yerleri bir daha silip sericem. cam açık yine tozlanıyor
aynen benim mutfak ve oturma odası camlarım devamlı açık bıktım artık tozdan.. 2-3 gündür salladım dönüşte temizlik yapcam diye..
bizde yatarken acıyoruz balkon kapısını balkon temiz olmasına rağmen dışardaki toz odada
ofisin wcsi taşmış yaaaaçok kötü kokuyorrr
bizim ev serin ya çok şükür ev hava alsın diye açıyoruz.. bizde yatan hiç uyanmadan kalkıyordeliksiz uyku...
birisi gelmedi mi temizlemeye..
bizim ev 4. katta kapı pencere açmadan uyunmuyor klimadanda hasta oluyorum uzun süre kalınca ondan mecburen izmirin sıcağında açılmadan yatamıyorsun
geldiler şimdi tesicatcılar onlar işide zor yaaabakalım ne olmuş ben duramıyom başlarında.
kızlar neler yapıyorsunuz?
burda bir yağmur yağıyor şu an inanamazsınız gök gümbür gümbür
sabahtan beri basıktı hava patladı sonunda iyi oldu bir yandanda alanyanın sıcağını baktırdı
ama bir yandan da üzüldüm ne güzel kocişle plan yapmıştık erken çıkıcaktı bgn isten denize gidicektik beraber o işte yattı
kızlar hadi bana akşam yapabilceğim çok pratik bi yemek söyleyin çok acıktım şimdiden düşünüorum akşam ne yesek die yardım bekliorum makarna dışında
yapmurda denize girmeye bayılırım
mantarlı tavuk sote yap. hatta kırmızı biber falan doğra renkli olsun
kızlar hadi bana akşam yapabilceğim çok pratik bi yemek söyleyin çok acıktım şimdiden düşünüorum akşam ne yesek die yardım bekliorum makarna dışında