Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

seninkii daha güzelmiş bende fırsat buldukca ayda bir kere alıyorum temzilikçi diğer zamanlarda kendim temizliyorum dip köşe her haftasonu. normaldede haftaiçi 2 güne bir evi süpürüp siliyom ama gene batıyor anlamıyorum yaaa sinir oluyorummm

son zaman hiç geçmiypr yaaaaaaa.

ben temizliğimi hep kendim yapıyorum. temizlikçi falan tutmadım hiç. nedense gerekte duymuyorum

wallaa bende eşimde titiziz sanırım ne kadarda temizlesem içimiz rahat etmiyor bugün mesela koltuklarım silincek oturma odamdaki halı silincek mutfak dolaplarım incek silincek camlar ütü yapılcak dip köşe her yerin altı kalkıp silinip süpürlencek miss olcak misss

yok be canım bu kadar yapamam. boşverin sizde biraz ya kafayı yersiniz he temizlicem edicem diyee

aynen yaa 2 kişi sadece akşamdan akşama gelerek evi nası bu kadar pisletebilir die kafa patlatıodum biara
şimdi çoook rahatım kuzum valla yaa temzlik yapmak hiç bana gre diil arada hevesleniorum yapmaya kalkıorum ama beceremiorum valla bn galiba nası temzlik yapılcağını bilmiorum

ben öyle kasmıyorum kendimi ya yapabildiğim kadar.
salı akşam oturma odasını komple temizledim. halısını da kaldırdım. tatil dönüşü yerleri bir daha silip sericem. cam açık yine tozlanıyor

sorma o camdan gelen tozlardan uyuz oluyorum zatenn sil sil gene toz gene tooz bide benim saçlarım dökülüyo ondan 2 güne bir süpürüyorum

bizim ev serin ya çok şükür ev hava alsın diye açıyoruz.. bizde yatan hiç uyanmadan kalkıyor deliksiz uyku...

birisi gelmedi mi temizlemeye..

bizim ev 4. katta kapı pencere açmadan uyunmuyor klimadanda hasta oluyorum uzun süre kalınca ondan mecburen izmirin sıcağında açılmadan yatamıyorsun

geldiler şimdi tesicatcılar onlar işide zor yaaa bakalım ne olmuş ben duramıyom başlarında.

sıcakta yatmak zor ya sizde gelin bize.

aynen her mesleğin zorluğu var...

kızlar neler yapıyorsunuz?
burda bir yağmur yağıyor şu an inanamazsınız gök gümbür gümbür

ala ala ne yağmuru be böyle

sabahtan beri basıktı hava patladı sonunda iyi oldu bir yandanda alanyanın sıcağını baktırdı
ama bir yandan da üzüldüm ne güzel kocişle plan yapmıştık erken çıkıcaktı bgn isten denize gidicektik beraber o işte yattı

kızlar hadi bana akşam yapabilceğim çok pratik bi yemek söyleyin çok acıktım şimdiden düşünüorum akşam ne yesek die yardım bekliorum makarna dışında

yapmurda denize girmeye bayılırım

kızlar hadi bana akşam yapabilceğim çok pratik bi yemek söyleyin çok acıktım şimdiden düşünüorum akşam ne yesek die yardım bekliorum makarna dışında

mantarlı tavuk sote yap. hatta kırmızı biber falan doğra renkli olsun

hazır mantı olabilir, ben bgn susamlı tavuk yaptım çok lezzetli oldu hemde 10 sürmedi,
patatesleri haslayıp fırında başemalli yapabilirsin inanılmaz lezzetli ve çabuk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…