- 14 Temmuz 2011
- 2.934
- 1
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.301
Resimlerde çok iyi görünüyor ama bu bebiş yaa.
Oğlum şuan 1895 kilo takvime takılınca az geliyor bana tabi, birde yalnız kalacağım için küçük doğmasından çekiniyorum bakamam diye...
Hahahaha 3 kilo muu 3 kilo ay kuzum ne ki 3 kilocukkkkBen 7 aya kadar iyi gittim de son iki ay sapıttım kuzum işten çıkınca çok şiştim işe giderken hareket fln o kadar şişmemiştim tartıya bi çıktım 89 kilooo ki son hafta doğuma giderken tartılmadım kesin o hafta 1 kilo daha alıp 90 olmuşumdur ama verecem çok pis azmettim verecem bu kiloları
Aaa kuzum delirmezsin normal göbek değil ki o insan kendini çok şirin hiss ediyo ya ben aynada göbeğime bakıp bakıp gülüyordum çok seviyordum göbeği içindeki bebişten ötrü:))))
aynen 3 kilo için savaşıyorum
ben kendimi hamile iken düşünemiyorum şimdi böyle minicik göbeğim çıksın bunalıyorum o zaman deliriririm herhalde
Aaa kuzum delirmezsin normal göbek değil ki o insan kendini çok şirin hiss ediyo ya ben aynada göbeğime bakıp bakıp gülüyordum çok seviyordum göbeği içindeki bebişten ötrü:))))
Kızlar günaydınnn, nasılsınız?
Uğrayamadım bikaç gündür işler yoğun..
hanzade , evraka ,mutlu , giz09 brc88 nerelerdesinz yaaaa
Ben buralardayım okuyorum yazdıklarınızı... Sürekli girip yazamıyorum bir konuyu takip etmek zor geliyor bana
aboneliklere ekle yazıldıkça bildirim gelsin canım:. ben öyle yapyorum
biri beniimiii çağırdıı
Aboneliklerimde zaten
burdayım kuzuuuuuummmm gnaydın napıosun sabah dr.a gttim sana demiştim ya kist çıktı die reglden snra gel demişti 6sında reglimdi ama bitince hemen gdememiştim gttm işte kistim yok olmuş çook mutlu oldum :)) smearda aldırdım sonucu bkaç gn snra çıkcak koltuk fobimde azcık geçtibde dr şey ddi yumurtaların coşmuş durumda eğer bebek düşünmüosanz eşinden uzak dur ceketini atsa hamile kalırsın şu 1 hafta yumurtlama dönemndesn dedi ayy çok utandım öle diince ama kistlerm yok olmuş çok mutlu oldum :))
isim yazmak lazım beee nerelerdesinz ?
hımm ok ozaman
geçmiş olsun canım
belli dönemde malesef coşuyorlar iştedikkat etmek lazım hahaha
yaa bişi sorcam bende yapmak istiorum nası aboneliklere eklicem konuyu:18::26:
isim yazmak lazım beee nerelerdesinz ?
hımm ok ozaman
geçmiş olsun canım
belli dönemde malesef coşuyorlar iştedikkat etmek lazım hahaha
yaa ben giriyom birşey konuşuyorsunuz birden konuya dalmak istemediğimden yazmıyorum