- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.321
yukarı da solda seçenekler var tıkla abone ol yazıyor
OLUR mu ya selam yaz gir...
tımammm.
haftasonu görümcemler bizde kalacaklar evide temizlemiştim koçiş temizlikçi getirecekmiş eve mutlu oldum
EVİ temizlediysen neden bir daha temizlikçi geliyor kız
2 gun önce temizledim ya oda üstünden aldıydım dip köşe temizlemediydim onu haftasonu yapıyorum şimdi onlar varkende yapamam koçişte ozaman getireyim şirketin temizlikçileri temizlesin dedi bende hayır demedim işime geldi
kızlarrrrrr haftasonu misafirlerim gelio aslında misafr dediğim bnm çok sevdiğim çocukluktan beri arkadaşım ve onun kız arkadaşı:) arkadaşım daha önce gelmişti ama kız arkadaşı ilk kez gelicek mangal yakarız ddik olurmu sizcee c.tesi çalıştığım için yemek yaparsam yarından yapmam lazım mangal kolayıma geld açıkcası siz ne diosunz
kızlarrrrrr haftasonu misafirlerim gelio aslında misafr dediğim bnm çok sevdiğim çocukluktan beri arkadaşım ve onun kız arkadaşı:) arkadaşım daha önce gelmişti ama kız arkadaşı ilk kez gelicek mangal yakarız ddik olurmu sizcee c.tesi çalıştığım için yemek yaparsam yarından yapmam lazım mangal kolayıma geld açıkcası siz ne diosunz
CEVAP geç geldi ama evet canım benim
valla canım en güzeliii hem yağsız olur keyifli olur hemde senin içinde kolaylık olur yanına bir salata yaparsın bide pilav oldu bitti iştee
çok anlamlı:) düğün resimlerini hiç paylaşmamışsın. görmek isterim canım.
oooohh söyle sonra bize gelsinler
ben annemlere diyorum balayı dönüşü ikisi de bize geçip evi toplamışlardı. kayınvalidemlerde buzdolabına bişeyler almışlardı. kahvaltılık falan
dedim bu kezde aynısını istiyorum.. anahtar var nasılsa girin temizleyin
bence gayet samimi bir ortam olur canım yanına mezelik bişeyler yaparsın yeter
oooohh söyle sonra bize gelsinler
ben annemlere diyorum balayı dönüşü ikisi de bize geçip evi toplamışlardı. kayınvalidemlerde buzdolabına bişeyler almışlardı. kahvaltılık falan
dedim bu kezde aynısını istiyorum.. anahtar var nasılsa girin temizleyin
bence gayet samimi bir ortam olur canım yanına mezelik bişeyler yaparsın yeter
ohh be rahatladım :)) aynen bnde öle düşündüm salata pilav bikaç meze içkiler vs... yeter dedim bde arkadaş ortamnda ev yemekleri çok keyfli olmuyo mangal daha gzel ama emn olamamıştım normal yemek mi yapsami dye evet evet en iisi bölee
söyleyim canım akşam 9a kadar bizdeler bakalım kaynanam başında duracakoohh seninkinler süpermiş benimkinlerin ikiside tansiyon hastası kıyamam ben gelince yaparım tatilden sonraa
2 gün kaldı dimii tatileee
çok şükür evet yarın akşam yolcuyuz daha bavul hzırlamadım
çok şükür evet yarın akşam yolcuyuz daha bavul hzırlamadım
en gzel kısmı bavul hazırlamak en kötü tarafı dönüşte bavuldakileri çıkarmak
off yaa ne gzl ne mutlusundr şimdi booolllca eğlen tadını çıkar valla
bende gün sayıyorum yaaa cok sıkıldım işten hiçbirşey yapasım gelmiyo bunaldımacaip tatilim geldi sen benim yerimede şimdilik dinlen gez denize gir keyfini çıkart