Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar yardım hala evlilik yıldönümü hediyesine karar veremedim aklımda bir kaç öneri var sizce hangisi güzel olur?
1)galatasaray forması
2)olta
3)maket oyuncak hani şu oyuncakçılarda satılan kumandalı şeylerden (gemi olabilir eşim gemi müh)
4)masasının üstüne isminin yazılı olduğu şeylerden adınıda bilmiyorum
ayrıca ya kalpli pasta alayım yada ona çikolata göndereyim diyorum gündüz, akşamına zaten bir yerlere gideceğiz.

Hepsi olabilir eşin için en idealnı seç bence.

gündüz çikolata yolla akşamda minik pasta ile kutlayın.

hiç bielemedm hediye işi zorr ama maket gemi alıp üstne onun ismini yazdrabilirsn geminin adıymış gbi

selamm
oh oh tatil planları yapılıyor
annem var malum giremedim hiç
birazdan bodruma gidicez bizde
bol bol gezdim bu hafta yatak örtüsü falan aldım hatta
benden böyle şimdilik

hoşgeldin. nasıl oldun. dr ne dedi ?

Dün bi girdim ama kalamadım, işlerim çok yoğun. Girip kaçmış gibi oldum Sağol hatırladığın için

Doktor bildiğim şeyleri söyledi yine, demir eksikliğine bağlı kansızlık.. ama tabiki nedeni belli değil, iyi beslenicem demir desteği alıcam. Ama kalıcı bir çözüm değil biliyorum. Alıştım artık..

Sana iyi tatiller, her anının tadını çıkar canım

hımm düşünme bile böyle onları da tanısan anlaşırsın merak etme bugün gel sohbete.

haklısın canım yürümek iyi gelir.

bu akşam son otobüs ile yolcuyuz

mutlaka iyilerdir canım muhabbete ancak aksam bu saatler dahil olabılırım malum iş güç

gel gel akdenizin serin sularına gel gerçekten buraların en güzel zamanı eylül ayı :109:

gecen yılda sideye gitmiştik balayına otel müdürü eşimin kuzenıydı o demişti antalyaya ya eylulde ya hazıranda geleceksın dıye temmuz agustosta mıllet odasından cıkamıyormus bile

ben eşime çiçek sepetinden kalpli kurabiye yollamısstım ,hediye olarakta ihtiyacı olan telefonu almıştım,oda karşılık olarak adada 2 gunluk rezervasyon yaptırıp birde saat almış cok pahalıya patladı ilk yılımız
bence sende kalpli pasta yollayıp birde maket alabılırsın bakıp bakıp senı hatırlar iş yerınde

gıdalarla cok fazla takviye yapamazsın ,düzenli kan ilacı alman lazım doktorunda konuş venofer diye bir kan ilaı var damar yolundan verılıyo her gün 1 tane toparlarsın biraz

gıdalarla cok fazla takviye yapamazsın ,düzenli kan ilacı alman lazım doktorunda konuş venofer diye bir kan ilaı var damar yolundan verılıyo her gün 1 tane toparlarsın biraz

Günaydın :)

Teşekkür ederim. Sende de mi kansızlık var Aslına bakarsan doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor. Ben geçen sefer saçım çok dökülüyor diye gitmiştim. O zaman demir 8 çıkmıştı, alt limit 12yken. O doktor bana sacın dökülmemesi için demirin en az 70-80 olması gerekir demişti. Demir ilacı aldım. Bu sefer de hem kontrol için hem de yine biraz belirtiler var diye gittim demir 18 çıktı, bu doktor evet az ama ilaçlık değil iyi beslen dedi. Eğer doktorsan sana da gönderirim sonuçları canım, başka bi doktora daha göstermeyi düşünmeye başladım, çünkü dediğin gibi beslenmeyle pek olmuo işte

selam iyi haftalar hepinize
süper ve yorucu bi hafta sonu geçirdim
bol bol yüzdüm güneşlendim
nişanıda aradan çıkardık ayakta durmaktan ayaklarım şişti
bugün sabah annemle babamı yolcu ettik o yüzden bugün pek havam yok

*wein geçmiş olsun canım bende de vardı demir eksikliği uzun süre hap kulladım

selam kızlar nasılsınız bakalım?
benim için berbat bir haftasonuydu ctesi gece idrar yollarımdan rahatsızlandım uyuyamadım gece hastaneye gittik kum döküyormuşum iltihap olmuş hala ağrım var pazarda eşim dalgıçlık eğitimi almaya gitti bütün gün evde yanlızdım

çok geçmiş olsun canım,
bende oldum tatilden dönüşte çok zor bişey ilaçlarla 1 haftaya kalmadan geçiyor
ağrısı sızısı zor

allaha şükür bir kadında olması gereken kan değerlerin biraz üstündeyim hatta zaman zaman baş ağrılarım bile oluyor fazla kan dolayısıyla ama her ay regl dönemınde bıraz gittiği için sorun olmuyo...ben hemşireyim canım ama değerlerini gönderirsen calıstıgım hastanedekılere sorarım 70-80 ile 18 arasında daglar kadar fark var sakın yanlıs anlamıs olmayasın yanı 18 iken ilaç kullanman gerekmıyor ama sac dökülmesi için 70-80 olması gerek çelişkili bir durum online olmazsam bile sen gönder sonucu söylerım

çok geçmiş olsun canım,
bende oldum tatilden dönüşte çok zor bişey ilaçlarla 1 haftaya kalmadan geçiyor
ağrısı sızısı zor

malesef bende de kronikleşti sanırım her sene kesin 1 defa yaşıyorum bu sorunu zaten çantamda hep antibiyotiğim ağrı kesicim mevcuttur.gerçekten berbat birşey:2:

malesef bende de kronikleşti sanırım her sene kesin 1 defa yaşıyorum bu sorunu zaten çantamda hep antibiyotiğim ağrı kesicim mevcuttur.gerçekten berbat birşey:2:

zaten oldu mu sürekli olurmuş ya öyle derler hep
benim ilk defa oldu ilaçlarımı sakladım benim bide kanamalı olmuştu

napıyorsunuz kızlar
gelen giden yok mu hiç
ben evdeyim bugün

Slm kızlaar nasılsınız, bugün evlilik yıldönümümüz evde bişeyler hazırlayacağım, menü tamam ama extra ne yapmalıyım bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…