-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.361
yapmurda denize girmeye bayılırım
mantarlı tavuk sote yap. hatta kırmızı biber falan doğra renkli olsun
hazır mantı olabilir, ben bgn susamlı tavuk yaptım çok lezzetli oldu hemde 10 sürmedi,
patatesleri haslayıp fırında başemalli yapabilirsin inanılmaz lezzetli ve çabuk oluyor
susamlı tavuk nası oluyo?? evet fırında patateste olabilir off bilemedm bu tavuk ne kadarda oluyo yarım saatte olumu malum suskunlar var bgn
canımcım normal tavuk göğüslerini sinitsel yaparmış gibi yumurtaya buluyosun(ben hafif olsun diye suya batırıyorum) galeta unu yerine susama batırıyosun az yağda pişir çıtır çıtır çok lezzetli oluyor ben baharatta koyuyorum susamlara yanınada bulgur pilavı yada pirinç pilavı yaparsın istersen süper yemek
hmmm mantar sevmem ama tavuksote olabilir yanınada pilav yaparım eee başka
bende bayılırım yağmurda denize girmeye ama öyle yağıyorki anlatamam şimşekler arkası arkasına korktum valla:18:
speddy bişey sorucağım bende açtığım konuları silmek istiyorum mümkün mü bu?
malesef canım yasak.
günaydın arkadaşlar ;
dün kuaföre 7 de gittim akşam 9 da evdeydim kuzey güneyi izledim sonra yine uykum geldi uyudum.
ama kuaför işimi hallettim yaiçim rahatladı artık tatil moduna bile girdim
oooo ne zaman ve nereye gidiyorsunuz..bende o moda girmek istiyorum ama ramadandı bayramdı derken eylüle kaldıkama olsun akdenzde hava o tarıhlerdede güzel olur( yani öyle olmasını umuyorum :)
AYVALIK SARIMSAKLIYA gidiyoruz inşallah.
yarında çalışıcam sonra güzel bir tatil inşallah
darısı bze inşallah dün aksam rezervasyonuda yaptım daha bi adapte olayım diyeinanılmaz yığılma var o tarıhlerde sımdıden halletım daha mutluyum ve eylullu iple cekıyorum gecen sene balayndan sonra gidemedık bir yere bu tatıl ılac gıbı gelecek
iyi yapmışşsın erk. rez. güzel oluyor indirimli oluyor
şimdi say günler geçsin ramazan falan derken hızlı geçer
evet tamı tamına 84 gün falan var iştegecen yıl düğüne gün sayıyordum sımdı tatıle ilerleyen zamanlarda bebeğe hep saymakla gececek ömrüm
aynen ya boşluk bırakma tatil bebek büyümesi falan öyle devam et
sen neden hiç gelmiyorsun artık yaaaa
daha az dışarı çıkarak belki rahat edebilirsin. yaz hamileliğin en kötü yanı zaten. havalar ısındı mı mahvediyor....
aslında her gün uğruyorum da tanımadıgım arkadaslar var sonradan muhabbete dahil olmak istemediğim için konusmalara katılmıyorum
kuzum güneş vitamin bebek için gerçi tam sıcakta çıkmıyorum artık, akşam üstü daha çok oda mecbur yürüyüş yapmam lazım yoksa Allah korusun şişcek her yerim :18:
oo 2 güncük mü kaldı tatilebizim içinde bol bol dinlen gez toz eğlen tamammı
oooo ne zaman ve nereye gidiyorsunuz..bende o moda girmek istiyorum ama ramadandı bayramdı derken eylüle kaldıkama olsun akdenzde hava o tarıhlerdede güzel olur( yani öyle olmasını umuyorum :)