Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hazır mantı olabilir, ben bgn susamlı tavuk yaptım çok lezzetli oldu hemde 10 sürmedi,
patatesleri haslayıp fırında başemalli yapabilirsin inanılmaz lezzetli ve çabuk oluyor

susamlı tavuk nası oluyo?? evet fırında patateste olabilir off bilemedm bu tavuk ne kadarda oluyo yarım saatte olumu malum suskunlar var bgn

susamlı tavuk nası oluyo?? evet fırında patateste olabilir off bilemedm bu tavuk ne kadarda oluyo yarım saatte olumu malum suskunlar var bgn

canımcım normal tavuk göğüslerini sinitsel yaparmış gibi yumurtaya buluyosun(ben hafif olsun diye suya batırıyorum) galeta unu yerine susama batırıyosun az yağda pişir çıtır çıtır çok lezzetli oluyor ben baharatta koyuyorum susamlara yanınada bulgur pilavı yada pirinç pilavı yaparsın istersen süper yemek

MmMMmm... güzel olabilir hem pratikte....

hmmm mantar sevmem ama tavuksote olabilir yanınada pilav yaparım eee başka

Hazır Çorba
Kırmızı biberli tavuk sote
Pilav
Amerikan salatası bunları yap gitsin hızlıca olur

bende bayılırım yağmurda denize girmeye ama öyle yağıyorki anlatamam şimşekler arkası arkasına korktum valla:18:

hımm cosmuş hava..

günaydın arkadaşlar ;

dün kuaföre 7 de gittim akşam 9 da evdeydim kuzey güneyi izledim sonra yine uykum geldi uyudum.
ama kuaför işimi hallettim ya içim rahatladı artık tatil moduna bile girdim

oooo ne zaman ve nereye gidiyorsunuz..bende o moda girmek istiyorum ama ramadandı bayramdı derken eylüle kaldık ama olsun akdenzde hava o tarıhlerdede güzel olur( yani öyle olmasını umuyorum :)

AYVALIK SARIMSAKLIYA gidiyoruz inşallah.

yarında çalışıcam sonra güzel bir tatil inşallah

darısı bze inşallah dün aksam rezervasyonuda yaptım daha bi adapte olayım diye inanılmaz yığılma var o tarıhlerde sımdıden halletım daha mutluyum ve eylullu iple cekıyorum gecen sene balayndan sonra gidemedık bir yere bu tatıl ılac gıbı gelecek

iyi yapmışşsın erk. rez. güzel oluyor indirimli oluyor
şimdi say günler geçsin ramazan falan derken hızlı geçer

daha az dışarı çıkarak belki rahat edebilirsin. yaz hamileliğin en kötü yanı zaten. havalar ısındı mı mahvediyor....

kuzum güneş vitamin bebek için gerçi tam sıcakta çıkmıyorum artık, akşam üstü daha çok oda mecbur yürüyüş yapmam lazım yoksa Allah korusun şişcek her yerim :18:

oo 2 güncük mü kaldı tatile bizim içinde bol bol dinlen gez toz eğlen tamammı

aslında her gün uğruyorum da tanımadıgım arkadaslar var sonradan muhabbete dahil olmak istemediğim için konusmalara katılmıyorum

hımm düşünme bile böyle onları da tanısan anlaşırsın merak etme bugün gel sohbete.

haklısın canım yürümek iyi gelir.

bu akşam son otobüs ile yolcuyuz

oooo ne zaman ve nereye gidiyorsunuz..bende o moda girmek istiyorum ama ramadandı bayramdı derken eylüle kaldık ama olsun akdenzde hava o tarıhlerdede güzel olur( yani öyle olmasını umuyorum :)

gel gel akdenizin serin sularına gel gerçekten buraların en güzel zamanı eylül ayı :109:

günaydın kızlar ohhh herkes tatil moduna grmiş bi benmiyim tatili hayallerde yaşayan ((( off offf deniz kum güneş istiorum bolcaaa tatile gdenler getrsn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…