Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ya bende aynen böyle düşünuyorum bugun nedense evıme gıdıp uyuyasım var acayıp alacaklar için aramam gereken bır suru müşteri var ama elım tele gıtmıyor:KK52:

poffff cuma cuma aranmaz kızım ödeme için ödemez insanlar :pP önceden arıcan :p
ben akşam gesmeğe gidicem gidip hazırlanmak istiom süslenip püslenmek poffffffff uykum geldi gidip kahve yapayım bare açılırım:p

yaseminn hiç çalışmadığın belli, magrentaya katılıyorum bugün arayıp ödeme istersen adam seni sallar. iyisimi arama sen:))) haftaya artık:)

benim zaten hiç çalışasım yok olumlu düşünmeye çalışıyorum siz de akşam olsada gitsek moduna soktunuz iyice.

pozitif düşünüyoruz kızlaaaaarrrr.
ya bugün pazartesi olsaydı:KK33::KK33::KK33:
haftayı bitirdik şurada kalmış kaç saat o da geçer geçer

üffff aranmazda insan can sıkıntısından ne yapcagını şaşırıyor anlatın bakıyım kocişlerle dün akşam neler yaptınız ne yedıgınız gezdınız mı evdemıydınız :KK52::KK52::KK52::KK52:

yaseminn hiç çalışmadığın belli, magrentaya katılıyorum bugün arayıp ödeme istersen adam seni sallar. iyisimi arama sen:))) haftaya artık:)

benim zaten hiç çalışasım yok olumlu düşünmeye çalışıyorum siz de akşam olsada gitsek moduna soktunuz iyice.

pozitif düşünüyoruz kızlaaaaarrrr.
ya bugün pazartesi olsaydı:KK33::KK33::KK33:
haftayı bitirdik şurada kalmış kaç saat o da geçer geçer

ayyyy bana pazrtesi demeee hiç sevmiom pazrdan başlıo kabus :p evimin kadını olcam artık ben yaaa pofff:KK62:

üffff aranmazda insan can sıkıntısından ne yapcagını şaşırıyor anlatın bakıyım kocişlerle dün akşam neler yaptınız ne yedıgınız gezdınız mı evdemıydınız :KK52::KK52::KK52::KK52:

ben dün eve gidip çamaşır yıkadım astım topladım sonra yemeğe gittik görümcemlere ıyyyyyyyy nefret ediom bu tabirden :p sonra eve gelip yattık :) bu akşam gezcez inşallah :p

keşke beni işten kovsalar 6 yıllık tazminatım var. ihbarımı da alırım hem. ohhh mis gibi:))))

walla dün akşamım çok keyifli ve güzeldi.
nevresimleri değiştirdim. yatak odasını şarjlı ile süpürdüm.
eşimin gömleklerini prilledim. sonra beyazları yıkadım ve dolayısıyla astım.
bulaşık makinasını çalıştırdım ama sabah çıkardım bulaşıkları.
mutfağı biraz temizledim. buzdolabında kalan şeyleri ayıkladım. çöp:KK43:

ama bugünüm daha keyifli olcak çünkü temzilik yapmayı düşünüyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!

keşke beni işten kovsalar 6 yıllık tazminatım var. ihbarımı da alırım hem. ohhh mis gibi:))))

ama bugünüm daha keyifli olcak çünkü temzilik yapmayı düşünüyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!

benı kovamazlar cannım benım çalışmam lasım ıhtıyactan degıl emeklılıgeme 7 sene var :)

neyyyyyyyyyyy seni topiğin polaynnası ilan ediyorum maşalah maşallah kız bu ne hamaratlıkkkk şarjlı demeyin benimde almam lazım yaaaa
pofff bende topiğin sıkıntılısıyım sanırım bugün bitsede gitsek modunda takılıyorum
piril nasıl amaaa bi tane banyoda bırakıcam valla geçen fairy döküm yıkadım o da süper yapıo :p
benı kovamazlar cannım benım çalışmam lasım ıhtıyactan degıl emeklılıgeme 7 sene var :)

7mii süperrrr benim kaç yıl var acep şu şifreyi çıkardılar ben bakamıom artık kaç gün olmuş kaç günüm kalmışşş bende 6 yıldır çalışıyor olacağım ocakta 360 günden hesaplıyorlarsa 2160 gün sigortalı olucam sabırrr ben tamamlayamam sanırım sigortayı kabus gibi ömür geçiı gün geçmio :p

7mii süperrrr benim kaç yıl var acep şu şifreyi çıkardılar ben bakamıom artık kaç gün olmuş kaç günüm kalmışşş bende 6 yıldır çalışıyor olacağım ocakta 360 günden hesaplıyorlarsa 2160 gün sigortalı olucam sabırrr ben tamamlayamam sanırım sigortayı kabus gibi ömür geçiı gün geçmio :p[/QUOTE]

valla cok ıstıyorum eşimde çalışmamı hıc ıstemıyo ama emeklı olmam lasım bıtse su 7 yıl

X