- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- Konu Sahibi ceylin2011
poff bugün akşam olur mu kızlar canım çok sıkılıyor koşa koşa çıkmak istiyorum (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç olcak gıbı gelmıyor bana o aksam keske olsa bır an önce
bende beklıyorum canım sabırsızlıkla ayyy bıde negatıf cıkarmış
poff bugün akşam olur mu kızlar canım çok sıkılıyor koşa koşa çıkmak istiyorum (
kızlar resimlerimin linkini koyuyorum bakın bakıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/454109-06022011-nisan.html
ya bende aynen böyle düşünuyorum bugun nedense evıme gıdıp uyuyasım var acayıp alacaklar için aramam gereken bır suru müşteri var ama elım tele gıtmıyor
yaseminn hiç çalışmadığın belli, magrentaya katılıyorum bugün arayıp ödeme istersen adam seni sallar. iyisimi arama sen:))) haftaya artık:)
benim zaten hiç çalışasım yok olumlu düşünmeye çalışıyorum siz de akşam olsada gitsek moduna soktunuz iyice.
pozitif düşünüyoruz kızlaaaaarrrr.
ya bugün pazartesi olsaydı
haftayı bitirdik şurada kalmış kaç saat o da geçer geçer
üffff aranmazda insan can sıkıntısından ne yapcagını şaşırıyor anlatın bakıyım kocişlerle dün akşam neler yaptınız ne yedıgınız gezdınız mı evdemıydınız
üffff aranmazda insan can sıkıntısından ne yapcagını şaşırıyor anlatın bakıyım kocişlerle dün akşam neler yaptınız ne yedıgınız gezdınız mı evdemıydınız
bende herhalde kovulurdum bu kadar rahat olmasam:)
bagımlılık yapıo burası bırısı benı kovsun
keşke beni işten kovsalar 6 yıllık tazminatım var. ihbarımı da alırım hem. ohhh mis gibi:))))
walla dün akşamım çok keyifli ve güzeldi.
nevresimleri değiştirdim. yatak odasını şarjlı ile süpürdüm.
eşimin gömleklerini prilledim. sonra beyazları yıkadım ve dolayısıyla astım.
bulaşık makinasını çalıştırdım ama sabah çıkardım bulaşıkları.
mutfağı biraz temizledim. buzdolabında kalan şeyleri ayıkladım. çöp
ama bugünüm daha keyifli olcak çünkü temzilik yapmayı düşünüyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!
neyyyyyyyyyyy seni topiğin polaynnası ilan ediyorum maşalah maşallah kız bu ne hamaratlıkkkk şarjlı demeyin benimde almam lazım yaaaakeşke beni işten kovsalar 6 yıllık tazminatım var. ihbarımı da alırım hem. ohhh mis gibi:))))
walla dün akşamım çok keyifli ve güzeldi.
nevresimleri değiştirdim. yatak odasını şarjlı ile süpürdüm.
eşimin gömleklerini prilledim. sonra beyazları yıkadım ve dolayısıyla astım.
bulaşık makinasını çalıştırdım ama sabah çıkardım bulaşıkları.
mutfağı biraz temizledim. buzdolabında kalan şeyleri ayıkladım. çöp
ama bugünüm daha keyifli olcak çünkü temzilik yapmayı düşünüyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!
benı kovamazlar cannım benım çalışmam lasım ıhtıyactan degıl emeklılıgeme 7 sene var :)
benı kovamazlar cannım benım çalışmam lasım ıhtıyactan degıl emeklılıgeme 7 sene var :)
neden o kadar az ki:)