çok güzel bir karar vermişiniz canım bende hep istedim gidip ziyaret etmek ama nasip olmadı eşimde çok duygusal onu hayatta ikna edemem yanıma birini bulsam bende çok istiyorum sana takip ettiğim linki vereyim orda yardımcı olurlar sana :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/evlat...er-lutfen-duygularinizi-bizimle-paylasin.html cok tesekkurler canım
bişey değil canım :))))))
gunduz bişi yok gece baslıyo ılk gun o kadar degıldı ama dun gece cok rahatsız oldum bugunde olursa gıdıcem bakalım
benimde var bu ara nasıl ağrım oluyor anlatamam iyi üşüttüm al soğuk suya duşu olcağu bu :)) aman dikkat canım :)
kızlar atık buradan kilo aldım demenizi yasaklıyorum.
yeni birşey buldum bunula yiyorsun ama hiç kilo almıyorsun falan diyin artık.
benim kocacığım zaten tombik ben de ona yetişeceğim diye korkuyorum. eve girdikten yatana kadar hep birşeyler yiyoruz eve öyle bir stok yapmışızki bitmek bilmiyor. bitince bir daha abur cubur hiçbirşey almayacağım ama:!!!!!
zamanında buzluğu/dondurucuyu kim bulduysa Allah razı olsun ya.
bende çoğu şeyi buzluğa atmaya başladım. yemekleri genelde eşim hazırlyor ama artık mutfağı ele almanın zamanı geldi. bir yemek yapıyor mutfak göçüyor resmen. her yer her yerde oluyor.
yasaklayalımda ne yapalım böööö bizimkide yiyorda yiyor ailecek öleee ben yememe deyince şöle bir herkes bakıyor zaten yemekten sonra bişi yeme adetim yok onlara uydum homini gırtlak yedim bol yağlı etli yemekler yanında ekmek sonrasında aburcubur bol cola ve dondurma sonuç felaket :))
valla bizimki mutfakta harika pazarları yumurta yapıyor heryer yumurta ıyyyyyyyyyyyy bir salatalık soyuyor kendine heryer tuzzzz
yemek yapmasını düşünemiyorum bile yapmasın zaten
aman ne yapalım zor oluyor gerçekten hem çalışıp hemde ev ile ilgilenmek bende ütü konusunda şanslıyım
ütüyü kocacım yapıyor:))ya zaten ok yorgunum deyince dayanamıyorlar bizde hemen kullanalım bu durumu:86::86:
benimki mutfak işlerini beceremiyor ama iyi ütü yapar birde yer süpürür
oyyyy senin kocanın maşallahı var yahuuuu bende yavaşytan yarı yarıya vercem ütüyü kolayları o yapsın napimmm hepsi bi arada olmuyor :)
işler birikince benim beyin çıldırıyor o var bu var onu ne zaman bunu ne szaman yapayım ne zamana gezeyim ne zaman tozayım ne zaman ojemi silsem ne zaman manikür yapcam kafayı yiyorum yaaa
kızlar acayıp uykum var gözlerim kayıyor valla bıraksalar uyuycam iş yerınde kamere olmasa offffffffffffff bu ne yaaa esnemekten agzım koptu
heheh iyi uykular valla bazen benimde öle oluyor zor duruyorm neyse ki şimdi yok çok işim var uyumaya vaktim yok :)