Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar atık buradan kilo aldım demenizi yasaklıyorum.
yeni birşey buldum bunula yiyorsun ama hiç kilo almıyorsun falan diyin artık.
benim kocacığım zaten tombik ben de ona yetişeceğim diye korkuyorum. eve girdikten yatana kadar hep birşeyler yiyoruz eve öyle bir stok yapmışızki bitmek bilmiyor. bitince bir daha abur cubur hiçbirşey almayacağım ama:!!!!!

zamanında buzluğu/dondurucuyu kim bulduysa Allah razı olsun ya.
bende çoğu şeyi buzluğa atmaya başladım. yemekleri genelde eşim hazırlyor ama artık mutfağı ele almanın zamanı geldi. bir yemek yapıyor mutfak göçüyor resmen. her yer her yerde oluyor.

benim kocacığım zaten tombik ben de ona yetişeceğim diye korkuyorum. eve girdikten yatana kadar hep birşeyler yiyoruz eve öyle bir stok yapmışızki bitmek bilmiyor. bitince bir daha abur cubur hiçbirşey almayacağım ama:!!!!!

bende çoğu şeyi buzluğa atmaya başladım. yemekleri genelde eşim hazırlyor ama artık mutfağı ele almanın zamanı geldi. bir yemek yapıyor mutfak göçüyor resmen. her yer her yerde oluyor.

ben erkeğin yemek yapmasını sevmiyorum yaa böyle her yemeği ama. eşimde mesela çok güzel tavuk yemekleri yapar.
ama onun dışında yemek yapmayı bilmez iyiki de bilmiyor ne biliyim evin içine ediyorlar :KK56: sonra bide gir mutfak temizle :KK23::KK23::KK23::KK23:

oy oy oyyyy şunlara bakınnnnn kızlar sizden korkulur yahuuuuu :)))))))
gerçi bende yapıyorum yemek konusunda olmasada :)))))) şu şrekteki kedi gibi bakıyorum çok yoruluyorum aşkım çok yorucu ütü yapmak beni çok yordu diyorum yelkenler suyaaaa :)))) dün akşam aşkım çok yorgunum hemen uyuyalım dedim neden diyor dün çok yoruldum ütü yapmaktan birde çamalır ykadım biliyosun bugün dinlenmek istiyorum dedim bundan sonra ütü yapma dei öyle giyelim hehehe deli yaaaaa :p

aman ne yapalım zor oluyor gerçekten hem çalışıp hemde ev ile ilgilenmek bende ütü konusunda şanslıyım
ütüyü kocacım yapıyor:))ya zaten ok yorgunum deyince dayanamıyorlar bizde hemen kullanalım bu durumu:86::86:

:KK47::KK47::KK47: eee canım çalışınca işin kolaylıklarını öğrenmeye çalışıyorum.
Ramazan için stok yapıcam resmen ancak öyle rahat ederim çünkü diğer türlü eve git yemek yap stres olyuor:KK54::KK54::KK54:

:KK52::KK52: aynen yaaa bende öyleyim bişey yapıcam bilerek fazla yapıyorum hooopp buzluğa.
bide güzelce ya sende salata yap aşkım diyorum :KK17::KK17: aman napıyım yaw. dinlenmek hakkımız :KK30::KK30:

benimki mutfak işlerini beceremiyor ama iyi ütü yapar birde yer süpürür :KK52::KK52:

ben erkeğin yemek yapmasını sevmiyorum yaa böyle her yemeği ama. eşimde mesela çok güzel tavuk yemekleri yapar.
ama onun dışında yemek yapmayı bilmez iyiki de bilmiyor ne biliyim evin içine ediyorlar :KK56: sonra bide gir mutfak temizle :KK23::KK23::KK23::KK23:

ay benım eşim butun yemeklerı yapıo ama mutfaga gırdıgım zaman bakıyorum benım bıraktıgım bulaşıkları bıle yıkıyo
cok derlı toplu ya dagınık olsa zor olur tabıkı

kızlar acayıp uykum var gözlerim kayıyor valla bıraksalar uyuycam iş yerınde kamere olmasa offffffffffffff bu ne yaaa esnemekten agzım koptu:KK52:

bende erkeğin mutfakta olmasını hiç sevmem ama eşim çok güzel yemek yapıyor her yemeği de yapmayı biliyor. ve yemek yaparken çok keyif alıyor. hatta tanıdığım en güzel yemek yapan kişi diyebilirim.
ama bir de mutfak temizliğini öğretmeyi başarabilirsem daha iyi olcak. normalde temizliktede yardım eder çok titizdir ama konu mutfak olunca hiç dokunmuyor. şimdilik kullandığı malzemeleri yerine kaldırmayı öğrendi ama bulaşıkları toplama evresinde hiç başarılı değiliz:KK43:((((((((

nasıl gitcek bu kılolar nasıl nasıl
Bilmiyorum çözüm bulunca yazıcam vallaha yaaaa aldım başımı gittim kilo tavan yaptı eskiden 3-5 kiloyu nasıl vercem diyordum şimdi ekledimde ekledim yaaa :KK43:
çok güzel bir karar vermişiniz canım bende hep istedim gidip ziyaret etmek ama nasip olmadı eşimde çok duygusal onu hayatta ikna edemem yanıma birini bulsam bende çok istiyorum sana takip ettiğim linki vereyim orda yardımcı olurlar sana :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/evlat...er-lutfen-duygularinizi-bizimle-paylasin.html

cok tesekkurler canım
bişey değil canım :))))))
gunduz bişi yok gece baslıyo ılk gun o kadar degıldı ama dun gece cok rahatsız oldum bugunde olursa gıdıcem bakalım
benimde var bu ara nasıl ağrım oluyor anlatamam iyi üşüttüm al soğuk suya duşu olcağu bu :)) aman dikkat canım :)

yasaklayalımda ne yapalım böööö bizimkide yiyorda yiyor ailecek öleee ben yememe deyince şöle bir herkes bakıyor zaten yemekten sonra bişi yeme adetim yok onlara uydum homini gırtlak yedim bol yağlı etli yemekler yanında ekmek sonrasında aburcubur bol cola ve dondurma sonuç felaket :))

valla bizimki mutfakta harika pazarları yumurta yapıyor heryer yumurta ıyyyyyyyyyyyy bir salatalık soyuyor kendine heryer tuzzzz :p yemek yapmasını düşünemiyorum bile yapmasın zaten :p

aman ne yapalım zor oluyor gerçekten hem çalışıp hemde ev ile ilgilenmek bende ütü konusunda şanslıyım
ütüyü kocacım yapıyor:))ya zaten ok yorgunum deyince dayanamıyorlar bizde hemen kullanalım bu durumu:86::86:

benimki mutfak işlerini beceremiyor ama iyi ütü yapar birde yer süpürür :KK52::KK52:
oyyyy senin kocanın maşallahı var yahuuuu bende yavaşytan yarı yarıya vercem ütüyü kolayları o yapsın napimmm hepsi bi arada olmuyor :)
işler birikince benim beyin çıldırıyor o var bu var onu ne zaman bunu ne szaman yapayım ne zamana gezeyim ne zaman tozayım ne zaman ojemi silsem ne zaman manikür yapcam kafayı yiyorum yaaa
kızlar acayıp uykum var gözlerim kayıyor valla bıraksalar uyuycam iş yerınde kamere olmasa offffffffffffff bu ne yaaa esnemekten agzım koptu:KK52:
heheh iyi uykular valla bazen benimde öle oluyor zor duruyorm neyse ki şimdi yok çok işim var uyumaya vaktim yok :)

Son düzenleme:
bende erkeğin mutfakta olmasını hiç sevmem ama eşim çok güzel yemek yapıyor her yemeği de yapmayı biliyor. ve yemek yaparken çok keyif alıyor. hatta tanıdığım en güzel yemek yapan kişi diyebilirim.
ama bir de mutfak temizliğini öğretmeyi başarabilirsem daha iyi olcak. normalde temizliktede yardım eder çok titizdir ama konu mutfak olunca hiç dokunmuyor. şimdilik kullandığı malzemeleri yerine kaldırmayı öğrendi ama bulaşıkları toplama evresinde hiç başarılı değiliz:KK43:((((((((

bence onada şükret canım o kadarını yapsında bulaşıklarıda toplamayıversin :81::81::81:

ay kızlar benım koçişim deli ya
yemege cıkıtım 12 de yedım geldım işyerıne
koçişimde benden bı saatlık yol var uzakta çalışıyo
işyerınde bılıyorum ben benı arıyo bahceye cık dıye cıktım gel gel acelem var gıdıyorum
dedı sasırdım nıye geldınkı dedım senı opmeye dedı:KK60:
hala şaşkınım bı saatlık yoldan 2 dk ıcın gelmiş:KK60::KK60:

ay kızlar benım koçişim deli ya
yemege cıkıtım 12 de yedım geldım işyerıne
koçişimde benden bı saatlık yol var uzakta çalışıyo
işyerınde bılıyorum ben benı arıyo bahceye cık dıye cıktım gel gel acelem var gıdıyorum
dedı sasırdım nıye geldınkı dedım senı opmeye dedı:KK60:
hala şaşkınım bı saatlık yoldan 2 dk ıcın gelmiş:KK60::KK60:

ne kadar romantik bir eşin var ayyyy cok guzel Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:

X