- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi ceylin2011
ben aksam 5 te cıkıyorum evımle işim 2 dk aralıkta yoksa yapıorum ama genelde eşim
yapıo ben pek bılmıyorum :)bende kamuda çalışıyorum sen hangı semttesın canım
kızlarrr ben nüfus cüzdanımı değiştirmeye gideceğim birazdan eşim gelecek.
tuhaf oldum nedense
bende 17:30 da çıkıyorum eve yarım saatte gidiyiroum yemek yapsak yememz 8-9..ben istanbulda değilim canım kocaelideyim
evet haklısın canım
Kahvaltı için değişik yaptığınız bişeyler varmı kızlar,bilindik şeylerin dışında
tavada gözleme yapmıştım ben cok begenmıstı eşim tavsıye ederım canım içine reçel sürmüştüm
ama hani böyle bilinmeyen bişeyler,krep gözleme,fırında kaşarlı sucuklu ekmek,yumurtalı ekmek dışında bişeyler:26:
evet biliyorum ama ben beceremem bunu dışarıdA YEMesi çok güzel oluyor:))--------------------------------------------------------------------------------
Kısa URL: Kuymak (Mhlama) (Trabzon) tarifi - Karadeniz Yemekleri - lezzetler.com Yemek Tarifleri
Gönderme Tarihi: 27.May.2006
1,176 defa incelendi/indirildi/yazdırıldı
--------------------------------------------------------------------------------
KUYMAK (MIHLAMA) (TRABZON)
MALZEMELER
1 su bardagi misir unu
100 gr. Trabzon tereyagi
150 gr. Trabzon Imansiz peynir
1 su bardagi sicak su
YAPILIŞ TARİFİ
Tereyagini tencereye koyun. Yag eridikten sonra misir ununu dökerek, tereyagi ile kavurun. Un pembelestiginde, kaynamis sicak suyu ilave ederek suyla bir miktar pismesini saglayin. Katilasmaya baslayinca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pismesini, hafif hafif tahta kasikla malzemenin birbirine karismasini saglayin. Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin. Pistikten sonra servis yapin
valla son bir kaç gündür güzel tartışıyoruz uyuzluğum üzerimde sanırım biraz bu duruma alışmak zaman alıyor sanırım evimi odamı özledim diye düşüneye başladım neyseki geçti üzermize binenen yük bizi çok rahatsız ediyor sanırım ben birazda aceleci ve pimpirikli biriyim dağınıklık ve biriken işler bizi çok geriyor yane beni kafamda büyüor çamaşır yığını gibi eşimde dün bana yardım etti biraz ütü yaptı çamaşırları katladı 1 makina çamaşır yıkadım onları asmmama yardım etti bundan sonra hep yanındayım beraber yapıcaz dedi o da durumun farkında geçtik sanırım bu gerginlik durumunu :)Günaydın kızlar...
giremiyorum epeydir ,benim evlilk hayatım çok hızlı geçiyor hiçbirşeye fırsat bulamıyorum nedense ,,birde size birşey sorucam
eşinizle tartışma durumunuz nedir ?biz bu aralar tartışmaya başladık ta,çok huzursuzum
oyyyy naptın sen hangi odayı boşalttın çamaşırları koydun heheheh :))))) kocaya iyi agz vermişin tabrik ederim aynen devam etsin yaptığı işi beğenmemezlık yapma sakın bidaha yapmaz haaa :)))))kızlar eve gıttım her yer her yerde yüz silmeye havlu kalmamıs çamasırlar bırıkmıs kocişe dedım kk dakı kadınların kocası her işi yapıyomus az sende yardım et balkonları yıkadı evı süpürdü ayyy cok mutlu oldum anlatamam
haftada bır yıkamam gereken nevresım takımlarını sıcaklar ve ter yuzunden ner deyse her gun yıkıycam bende nefret edıyorum iğğğ
bizim diğer hatunlarda tık yok,peynir ekmeği baıolar kocişlere herhalde
bizim kızlar gitmiş bende işime devam edeyim,öptüm hepinizi,kahvaltıda yaptığınız şeyleri yazmayı unutmayın..
bu arada aradım kociişimi seni seviyorum dedim telefonu açar açmaz,küsüşcük olmuştuk ya,"çok mutlu oldum aradığım için "dedi bol aşklı günler hepimize