Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

genelimiz haziran geliniyiz biznefesiz...

speedy hoşgeldin tatlım:)
biz de akşam amcama gideceğiz galiba sonunda:)))

yalnız fırında patatesin yanında bir de közlenmiş kırmızı biber olsa tam benlik:))))

Evet canım olabilir ama patates çok güzel oluyor. eşim çok beğendi.
evde de kırmızıbibeer dolmam var ama evde değiliz malesef

huhu 2 dk kayboldum gene almış başınıızı gitmişiniz yahuuuu herkese iyi akşamlar yavaştan mesailer bitiyorrrr yarın görüşürüzzz

Günaydın kızlar...
giremiyorum epeydir ,benim evlilk hayatım çok hızlı geçiyor hiçbirşeye fırsat bulamıyorum nedense ,,birde size birşey sorucam

eşinizle tartışma durumunuz nedir ?biz bu aralar tartışmaya başladık ta,çok huzursuzum

kızzzzllllaaaaarrrrrr güüünnnnaaaayyyydddıııınnnnnnnnn.

bugün acayip bir enerji var içimde. hayırdır inşallah:)

aslında ben de uykusuzum,evimiz çooookkkk sıcak gece doğru düzgün uyuyamadım ama onu bile hissetmiyorum.

walla cuma da değil niye böyleyim anlamadım:))))

aslında ben de uykusuzum,evimiz çooookkkk sıcak gece doğru düzgün uyuyamadım ama onu bile hissetmiyorum.

walla cuma da değil niye böyleyim anlamadım:))))

son bı haftadır uykumu bende alamıyorum ama erkende yatıyorum anlamadım
normalde hemen kalkarım yataktan bıle kalkamıyorum

canım ya düzelir bence alışma evresi bu daha ama benım kavgam daha baslamadı

hoşgeldin ceylinn.
bizim daha öyle tartışmalarımız olmadı.
fikir ayrılıkları, ayrı zevkler vs. böyle şeyler oluyor bazen bizde de.
mesela yemekleri ben yapıyorsam eşim tuzunu ve baharatını eksik buluyor.
o film izlerken ben dizi izlemek istiyorum. böyle basit anlaşmazlıklar var ama o da birbirimizi evin içinde biraz daha tanıdıkça oturur.
eğer ciddi sebeplerle tartışmıyorsanız evliliğin ilk dönemlerinde böyle şeyler olması doğal bence.
ne kadar birbirimizi önceden tanısak bile aynı evin içinde 2 farklı insanın uyumu yakalaması zaman alabiliyor.

son bı haftadır uykumu bende alamıyorum ama erkende yatıyorum anlamadım
normalde hemen kalkarım yataktan bıle kalkamıyorum

beni genelde yataktan kazınarak uyanıyorum zaten.
ama bu aralar gece sıcağından uyuyamadığım için hemen sabah olsa diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…