Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

24-07-2011 PAzar size uyuyor ise konu açabilirim belki başka gelmek isteyende olur dedikodu yaparız
bakın ben yemeğe gidiyorum iyice düşünün gelince konu açıcam isterseniz sizde açabilirsiniz farketmez :)

Son düzenleme:
ohhhhh muhabbete bak kızlar geçerken beni de alın pleaseeeeeeeeee ama biraz uzakım ben bir izmire kadar gelceniz PPP
nysan nerdesin yanlız kaldım burdaaaaaa

kızlar o kdar mhteşem bi 1. ay kutlaması yaptık ki anlatamam!sinirden ve üzüntüden heryerim şiş şu an! :2:

bi güzel giyindim hazırlandım çıktım buluştuk..tam yarı yola geldikkardeşi aradı hastalanmış..kayınvalidemler de tatilde bunun üzerine kocca da bize gel dedi kardeşine..hooop gerisin geriye eve döndük..bütün gece tv fln izledik öle aperatif bişiler hazırlayıp yedik ve hasta baktık.. yatağa yattığım gibi ağlamaya başladım bunun üzerine de kızdı napalım hastalanmış yani yapcak bişi yok fln dedi..

ya zaten 6.5 senedir beraberiz biiz ve daha hiç yıldönümü kutlayamadık hep bişiler oldu..şanssızız sanırım..

neyse neticede hiiiç keyfim yok..zaten akşam da işteyim evde olmicam..otursunlar beraber..

speedy önce benimle çok samimi olup o kırmızı ayakkabının beyazından hediye etmen lazım:))))))

tamam işte şpeedy sen de benim kk dan arkadaşımsın:))))

yalnız bu pazar yapmayalım biz haftasonu yazlığa gidiyoruz((((

yaseminn normal ayakkabı değil. koltuk. şekli topuklu ayakakbı gibi.

evim güzel evim bölümünde speedynin evine bak yatak odasında görürsün

pelinns üzüldüm senin için ama yapacak birşey yok ki hastalık bu. eminim eşin sonradan telafi eder bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…