Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

offf bu ne sıcak ya şimdi bayılacağım. klimalara bakım yapılıyor 1 saat olacak erdim resmen

bacım ne hızlısınız yaw
bı yemege gıttım neler olmuş
benım eşim bılmıyo buraya uye oldugumu
guvenmez sıtelere ben bunu nasıl anlatırımda buluşmalara katılırım bılemedım canımm

pofffff ölüyormuymuş hemen aramış anlamıyorum şu insanları yaaaa ne kadar canları tatlı neyse yapacak bişey yok birdahakine buna izin vermezsin olur biter evinde yatsın sanki bişimi yaptınız siz de de yatmaya devam etti yanlız mı kalamıyormuş alla allaaaa
neyse sıkma canını olmuş bitmiş inşallah eşin bunu telafi eder

hehe çok hızlılar maşallah bende buluştum eşim hayretlerde o yüzde fazla açıklama yapmamak lazım eşlere anlayış beklemiyorum her zaman bizim gibi düşünemiyorlar çünküm :))))

hehe çok hızlılar maşallah bende buluştum eşim hayretlerde o yüzde fazla açıklama yapmamak lazım eşlere anlayış beklemiyorum her zaman bizim gibi düşünemiyorlar çünküm :))))[/QUOTE]

nasıl haberın olmadanmı benımkı bı an bıle ayrı degılkı benden yapamam kı

hehe çok hızlılar maşallah bende buluştum eşim hayretlerde o yüzde fazla açıklama yapmamak lazım eşlere anlayış beklemiyorum her zaman bizim gibi düşünemiyorlar çünküm :))))

nasıl haberın olmadanmı benımkı bı an bıle ayrı degılkı benden yapamam kı[/QUOTE]

hayır canım haber vericeksin ama herşeyi değil işyerinden kızlarla buluşcaz dicen okul arkadaşım dicen geçicen herşeyi ince ince anlatmıcan gereksiz sonra alışıyorlar hep öyle istiyorlar :)

nasıl haberın olmadanmı benımkı bı an bıle ayrı degılkı benden yapamam kı

hayır canım haber vericeksin ama herşeyi değil işyerinden kızlarla buluşcaz dicen okul arkadaşım dicen geçicen herşeyi ince ince anlatmıcan gereksiz sonra alışıyorlar hep öyle istiyorlar :)[/QUOTE]

okul arkadaslarım evıme gelır dısarda gorusmeyız bılır
iş arkadaslarımda oyle dısarda gorusmuyorum solesem nasıl karsılar acaba bı deneyım:)

hayır canım haber vericeksin ama herşeyi değil işyerinden kızlarla buluşcaz dicen okul arkadaşım dicen geçicen herşeyi ince ince anlatmıcan gereksiz sonra alışıyorlar hep öyle istiyorlar :)

iş arkadaslarımda oyle dısarda gorusmuyorum solesem nasıl karsılar acaba bı deneyım:)[/QUOTE]

hep evde sıkılmıyonuz mu canım arada dışarı çıkın bir kahve için ben de evlendiimden beri kimseyle buuşmadım dışarda ama vaktimiz olmadığı için toparlanıp yapıcaz bişiler biz de ayrı ayrı farklı mekanlarda zaman geçirmek lazım bence

ben de normalde klimadan çok etkilenirim ve sıcapı severim ama bizim işyeri çok kalabalık ve havasız klima da çalışmazsa kesin nefes alamayıp ölürüz.

iş arkadaslarımda oyle dısarda gorusmuyorum solesem nasıl karsılar acaba bı deneyım:)

hep evde sıkılmıyonuz mu canım arada dışarı çıkın bir kahve için ben de evlendiimden beri kimseyle buuşmadım dışarda ama vaktimiz olmadığı için toparlanıp yapıcaz bişiler biz de ayrı ayrı farklı mekanlarda zaman geçirmek lazım bence[/QUOTE]

henuz acılamadık canım zamanla olur ıns
eşimle heryere gıdıyorum ama tek yada baskasıyla
şimdilik kıskanclık agır basıyo zaman la duzelıcegıne ınanıyorum
bazı arkadaslarımın eşlerı hıc gorusturmuyolar bılıyorum en azından onlar gıbı degılım
şükür etmek lasım

ben de normalde klimadan çok etkilenirim ve sıcapı severim ama bizim işyeri çok kalabalık ve havasız klima da çalışmazsa kesin nefes alamayıp ölürüz.

camlar acık pencereler acık ama yınede cok sıcak klımanın altında çalışanlarda haklı onlara anlayış gosterıp acamıyoruz

magrentaya katılıyorum çiftlerinde kendi arkadaşlarıyla çevreleriyle geçirebileceği zamanları olmalı mutlaka
sonuçta evlenmeden önce de kendi arkadaşlarımız sosyal çevremiz vardı evlendikten sonra eski sıklıkta olmayabilir ama yine kendimizi soyutlamamız gerekir diye düşünüyorum.

ben de evlendiğimden beri kendi arkadaşlarımla hiç yalnız görüşme fırsatım olmadı ama çift olarak görüştüğümüz arkadaşlarımızla her hafta birşeyler yapıyoruz.
evliliğimiz biraz daha düzene girdikten sonra yine kendi arkadaşlarımızla yalnız görüşeceğiz ama şimdi aile gezmeleri, bibribine ve evine alışma döneminde olmaması normal

tabıkı haklısınız benım eşim cok anlayışlıdır kendısıde arkadaslarıyla yalnız gorusmedı ben zorla dun aksam yolladım
ama benım arkadaslarım evıme gelıyorlar dısarda gorusme de olucak tabıkı ama bıraz daha evlılıgımızın oturması lasım

henuz acılamadık canım zamanla olur ıns
eşimle heryere gıdıyorum ama tek yada baskasıyla
şimdilik kıskanclık agır basıyo zaman la duzelıcegıne ınanıyorum
bazı arkadaslarımın eşlerı hıc gorusturmuyolar bılıyorum en azından onlar gıbı degılım
şükür etmek lasım[/QUOTE]
nasıl başlarsa öyle gider canım bunu unutma zamanla geçer diye birşey yok daha çok kıskançlaşır ve bu duruma alışır benimki herkesten kıskanıyor hep onunla olayım istiyor ama daral geliyor bazen değişiklik istiyorsun :))))

aynı durumdayız vallaaaa :)) ama biz kimseyle görüşmüyoruz daha arkadaşalrımızın nerdeyse hepsi evli zaten ama evi tam yapmadan evlendik hala boş vaktimizde ikea koçtaş geziyoruz eksik tamamlıyoruz (( bu durumda gerdi beni yaaaa afakanlar bastı beni heheh

nasıl başlarsa öyle gider canım bunu unutma zamanla geçer diye birşey yok daha çok kıskançlaşır ve bu duruma alışır benimki herkesten kıskanıyor hep onunla olayım istiyor ama daral geliyor bazen değişiklik istiyorsun :))))

yok benım suan sorunlarım var ondanda yalnız bırakmak ıstemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…