-
- Konu Sahibi ceylin2011
cok sabırlı bı ınsanım benım aılem ıse cok farklı olayları anlatsam ınanamazsınız ama oluyo işte
bı anları dıgerını tutmaz zamanla dertleşirim sızlerdende fıkır almak ısterım
kıza bak yaaa yaparız naan onla mı korkutacaksın beni neredesin bakıyım sen
hejar seninle de uzağız :96::96:
aileni en iyi tanıyan bilen, olayları yaşayan sensin. inşallah bir orta yol bulunur da sen de mutsuz olmazsın.
uzaklık nedır canım sen gelemezsen bız gelırız o tarafa
her zaman canım dediğim gibi benim için hiç problem değil. atla gelin misafir ol gel bana börekler açarım sana.
börek yapcaksan bende gelcem bananeeeeeee
yaparım canım tabiki ..milföy böreği hemde çok severim
kıza bak yaaa yaparız naan onla mı korkutacaksın beni neredesin bakıyım sen
hejar seninle de uzağız :96::96:
ayyyyyy benımde favorım eşimin iş yerınden ıstemıslerdi 2 tepsi götürdüm cok begenmıslerdı
evet ama olsun biz buradanda arkadaşız değil mi
bende çok seviyorum yaa hem kızlar bizim ev inanılmaz serin yaniayarlayın gelin işte bi haftasonu sizi gezdiririm de
tabiki canım o ayrı ölümüne kankayıkk
speedy ben okmeydanındayım:) 10 dk bile değil aramızdaki mesafe:)
her tiramisuya çağır beni:)))
ümraniyeli yeni gelinler artık ulaşım daha kolay görüşmek isteyince mutlaka ayarlanır:))
biz eşimle sevgiliyken kimsenin bilmediği zamanlarda hep karşıda buluşurduk hatta bizim evin ordan 522ler ümraniyeye geliyordu. orada çarşının içinde parkın arkasında bir kafe vardı. adı otantikti galiba. az mı para verdik oraya. ahhh ahhh anılarımı hatırlattınız
ayyy keşke olsa buluşma cok guzel olur ben gelırım valla alırsanız evınıze hehe
ben alırım canım neden almayım ala alahem benim kk'dan çok arkadaşım var çok samimi olduğum
senin ev serin de yaseminn biz oraya gelene kadar çekeceğimiz sıcak ne olacak acaba:))))
olur walla speedy