- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi ceylin2011
nasıl başlarsa öyle gider canım bunu unutma zamanla geçer diye birşey yok daha çok kıskançlaşır ve bu duruma alışır benimki herkesten kıskanıyor hep onunla olayım istiyor ama daral geliyor bazen değişiklik istiyorsun :))))
yok benım suan sorunlarım var ondanda yalnız bırakmak ıstemıyor
kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız offff evde her şey var ama yapmak ıstemıyorum
aşkım yapmış yemeklerı etli nohut makarna mantısı salata yeter li bıze:)
ne guzel ya benım eşim hiç beceremez yemek ışini offff
benimki de yapamaz bazı şeyleri yapıo onada şükür diyorum :))))ne guzel ya benım eşim hiç beceremez yemek ışini offff
ben yemek yapmayı pek bılmem benımkı benden guzel yapıo
ondan ogrenıyorum valla genelde evde oldugu ıcın o yapıo yemeklerı
benimki de yapamaz bazı şeyleri yapıo onada şükür diyorum :))))
oooooo sen baya şanslısın :)
ideal koca evde eşine yardım etmeli. sonuçta biz de çalışıyoruz. hayat müşterek:)
kesınlıkle oyle burdakı herkes yenımı evlı
bı kac aylık sanırım
bende geldim akşam evde değiliz yemek derdim de yok yani.
ananeme gideriz sonra da ütülerim var onları hallederim
şahsen benım daha ayım bıle dolmadı kaldıkı bır cogumuzun oyle taze gelınlerız daha ben 25 günlük evlıyım
ne guzel yaaa ben ıkı gundur evıme gtmıyorum bu aksam gıdıcem ne yapsam dıye dusunuyorum kızlar acıl fıkır beklıyorum:26:
mutluluklar sana ve herkese canım
senın hamılelık şüphenmı vardı tam anlayamadım ama
tahminlerime gore 14 günlük hamıle olmam lazım cuma gunu kesın sonuc bellı olcak canım bıde su basıt evde yapılan testlere gorede hamıleyım
ıstıyomusun pekı cok yenısın daha hayırlısı olsun hakkında ıns
oyyyy istemez mıyım onu yerım onu ben cok ıstıyorum gelsın hemencık valla eşimle 3 sene flörtümüz oldu 3 ay söz 6 ay nişan derken istanbul ve cevresınde gezmedıgımız yer kalmadı başbaşa baya vakıt gecırdık tek derdım bıraz borclarımız var hanı bebek dogunca ucu ucuna yetıcek hersey bır kac sene bunun dısında ALLAH a şükür olsun hemen gelsın