-
- Konu Sahibi ceylin2011
çeyizlerinin gittiği fotoda garip hissettim ama((((((
çok beğendim o ayakkabıyı ya çok şık ve farklı bir şey.
demek sana hediye geldi way be o kadar zamandır kk üyesiyim demekki arkadaşlarımı doğru seçememişim:))))) biri de bana hediye etsin öyle birşey çok beğendim yaw(((((
ne kadardır acaba hemen evgöre bakim
Allahtan cumartesi günü çalışmıyoruz speedy.
yoksa ben kesin kafayı yerdim.
özür dilerim speedy((
sen yarın öğlene kadar uyurum diyince her cumartesi evdesindir diye düşündüm((((((
bizde normalde sırayla geliyorduk ama uzun zamandır kimse gelmiyor haftasonu.
anneme gidiyoruz bizde:) yaşasın hazır yemek:)
ays83 sen ne yapmışsın öyle. walla ben okurken bile yoruldum. sana Allah kolaylık vermiş demek...
magrenta bizimde gidilecek çok yerimiz var daha ramazan gelmeden bitirelim dedik ama baktık olacak gibi değil bütün haftasonlarını kendimize ayırmaya karar verdik. bu haftasonu da istanbulda bile olmayacağız:))) gidilecek yerler biraz daha beklesin.
6 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum yaaaaa en kötü durumda olan benim. bir de muhasebeciyim ki bu deni de daha da acınacak bir hale getiriyor((((( mali müşavirlik stajımın dolmasına 5,5 ay kaldı yoksa temmuz başı verirdim istifamı ama şimdi yılbaşına kadar sıkmam lazım kendimi. staj bitince her türlü iş bulurum, zaten buradan daha kötüsü yoktur.
ben ariel leke çıkarıcı kullanıyorum ama bembeyaz olmuyor hiçakşam beyazları yıkayacağım bu sefer prilli deneyeyim ben de.
haftaiçi birlikteyken eşim temizlikle ev işiyle vakit geçirmemizi istemiyor. bütün gün ayrıyız akşamları bari vakit geçirelim diyor ama her şey birikiyor o zaman da((((((
facebook sayfamı özledim yaşirkette yasak eve de net bağlatmıyoruz ısrarla.
bende okucam diye tutturdum amaç okumak değil farklı bir yaşamdı sanıyorum ama eğer okumasaydın şimdi kaç yıllık muhasebeci olacaktım ki çok seviyordum okula gidince işler değişti yaş geçi şartlar zorlaştı iş bulamadım kısmet değilmiş dedik napalım :)Speedy iyi düşünmüşsün annenleri yemeğe çağırmakla. Bizde akşam gitmezsek annemleri çaya çağıracaktık ama kandil.
Ben de ariel kullanıyorum ama yaka ve manşetlerde mükemmel sonuç yok ortada((( uzun programda yıkıyorum hatta bazen ön yıkama bile yapıyorum ama yok tam istediğim gibi olmuyor.
Prill deneyeceğim bugün.
Bende üniversite okudum ama liseden sonra da muhasebeci olabilirdim birşey değişmedi ki((
6 yıl uzun bir süre kesinlikle yeni bir iş bakıp tazminatını al bence. Bir daha böyle fırsat gelmez malesef. Belgeyi aldıktan sonra kolay olacak inşallah ama alana kadar da sıkıntısı çok
canım allah kolaylık versin sana. Inşallah sende yeni bulacağın işte cumartesi çalışmazsın.
iyi tatilllerrrrrrr :)Iyi akşamlar kızlar. Yarın çalışacak arkadaşlara kolay gelsin, diğerlerine iyi tatiller.
Mutlu, güzel ve uzuuuuuun bir haftasonu olsun inşallah.
burayada yazayım dedimairel bi halta yaramıyo omoyu beyazlarda tek gecerım renklılerdede alo kar çiçeğini kullanıyorum gayet güzel memnunum yıllardır alo-omo -yumos 3 lüsünü kullanırız bende devam edıyorum bu arada spor ve dıyete basladım seneye kadar guzel bir forma girmem lazım bebek hazırlıgı yapıyorum yanı cok kılo alırsam aynalara küsmiyim seneye hazıran sonrası calısmalara baslıcaz bakalım allahtan hayırlısı uzatmanın anlamı yok