- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi ceylin2011
heheh erkeklerin içinde cins olmayanı var mı hehe :)heee evet canım ama yine giymez cinstir azcık annesine uğrayacak orada fazla gömleği var olmadı onu alır gelirbi çözüm bulacağız
ne kadar yapsa kardır canım bizimkide yapmaz ama bazen yapıo işteyok canım benimki sadece yerleri süpürür ve viledayla siler o kadar. ütü, cam, mutfak olaylarına karışmaz.
enemmmm tam cins vallaha bende gömlekleri askıdamı kurutsam acep :))))) gerçi makinadan kırışık çıkıyor 60 derecede yıkandığı içinwalla hiç işe yaramaz. gömlekleri kırışmasın diye askıya asıp kurutuyorum ben. geçen hafta ütülü beyaz gömleği yoktu özellikle ütülemedim ben de renklileri giysin diye. gitmiş balkondan askıdaki gömleği getrip giymiş. o ütülü değil çıkar başka giy dedim. ütüsüz olduğu hiç belli değil giyerim dedi. o kadar cins yani eşim gömlek konusunda.
temizlik konusunda elinden geldiğince yardım ediyor ama benim pek içime sinmiyor yaptıkları. tabi yüzüne söylemiyorum bir daha yapmaz diye ama gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah:))))
yemek çok güzel yapıyor ama sonra mutfağı toplama huyu hiç yok mutfakla ilgili yemek hariç herşeyden nefret ediyor, silerken bile mutfağa girmiyor:))
camları silmeye bende birini mi tutsak diye düşünüyorum ama gelecek kişi de silmeyebilir.evi ilk tuttuğumuzda gelen kadınların silmek istemedi. biraz yüksek ve kayar cam 2 balkonda silmesi zor. uzun cam sileceklerden aldık ama korkarım tek başıma eşimin yardımıyla bayrama yakın sileriz artık
ıyyyy ben haftada bir yapıyorum arada lavoboyu siliyorum şarjlı süpürge alıp arada banyo mutfak süpürcem inşallah :)ilk evlendiğimizde temizlik hastalığı bende de vardı ama baktım birşey değişmiyor akışına bıraktım.
hergün şarjlı süpürge ile süpürüp vileda yapıyordum açıkta kalan yerleri ama akşam geliyorum yine aynı bende bıraktım. haftalık temizliyorum.
banyo ve mutfağı hergün siliyorum sık kullanıldığı için ama diğer odaları haftasonu temizliyorum
öyle yaparız büyük ihtimalle gitsekte ben gitmem zaten eşim halleder
malesef ilk zamanlar bende de vardı temizlik devamlı yapıyordum şimdi umursamıyorum yaaa
acaba kocalarımıza sorsak onlar bizi nasıl anlatırlar:))))
benim eşimde öyle. biriktirip aileme anlatıyor. ama ben de bu huyuna çok kızıyorum söyle bana diyorum yok diyor o zaman daha çok rahatlıyorum.
Allah aşkına siz temizlik yapmak için mi evlendiniz yorumlara bakıyorum hep temizlik hep temizlik yemin ederim soğudum evlilikten
e tamam hadi öyle olsun ama yazdıklarınızı okuyunca içim sıkıldı ne yalan söyleyim
En güzeli söylememek bende söylemiom yaparken önceden öğretmiştim :))))) ama su içip şişeyi olduğu yerde bırakıyosa sölerim zamanla alışır söyletmez heheheben kolay kolay söylemem çünkü zaten elinden geldiği kadar yapıyor. yemek hazırlarken olsun yerken falan anladığı kadarı ile yapar
haftada bir yeterli bende haftada bir normal temizlik yapmayı planlıyorum ayda birde koltuklar falan çekilir camlar silinir diye düşünüyorum şimdilik düşüncede yoksa her hafta koltukları çekip temilzik yapıodum halılar kalkıodu en çokda salonu kullanmadan yapınca çok ağrıma gidiodu valla :9 şimdi kaldrımıombenim eşim ailesi uzakta olduğu için aile düzeninden uzak yetişmiş onun için adapte olması biraz zaman alıyor.
mesela ilk başlarda kıyafetlerini çıkardığı yerde falan bırakıyordu, sofrada yeme alışkanlığı yoktu bunlar zamanla oturmaya başladı. inşallah daha iyi olacak:)))
yaw bu temizlik hastalığının sonu yok. kocam tv seyrederken ben niye temizlik yapıyorum diye düşündüm ve o günden sonra haftada bir temizlemenin yeterli olacağına karar verdim:)))))
acaba kocalarımıza sorsak onlar bizi nasıl anlatırlar:))))
En güzeli söylememek bende söylemiom yaparken önceden öğretmiştim :))))) ama su içip şişeyi olduğu yerde bırakıyosa sölerim zamanla alışır söyletmez hehehe
evlilik sadece eğlenceden ibaret olmuyor malesef biz daha yeni evliyiz uzun süreli evlilerin lafı bizi bile korkuttu :)))))bunlar hiçbişi yaneAllah aşkına siz temizlik yapmak için mi evlendiniz yorumlara bakıyorum hep temizlik hep temizlik yemin ederim soğudum evlilikten
pofffffff biraz savsaklamak istiyorum ama olmuo çok mu titizim nehiç kimse temizlik yapmak için evlenmemiştir ama evin sorumluluğu ve idaresi içinde en önemli konuların başında temizlik gelince ve evin hanımı sen olunca temizlik yapmak gerekiyor.
hele bir de titiz biriysen :)
eğer evine sürekli temizlikçi almayacaksan, evlenince seni de göreceğiz:)
evliliğin çok güzel yanları da seni soğutmadan bunu da söyleyeyim:)
bende önceden evlenmek isterdim kısmet bu zamanaymış allaha şükür aynı evi paylaşan sevgili gibiyiz diyorum ben eşime inşallah böle devam eder :)kocamı, evimi, evli olmayı, hatta evimi temizlemeyi çok seviyorum:)
iyiki evlenmişim. şartlar müsait olsaydı da 6 yıl beklemeye gerek kalmadan daha önce evlenmiş olsaydık
oy oy oyyyyyyyyyyyy allah yardımcın olsun canım biraz işini titiz yap eşin titizse işin zor benimkide düzen manyağı kalabalık sevmio bu odanın haline herşey burda topla burayı diip duruyo hemde yatak odası dolabının üzierndekiler için ki evimiz dağınık diil :Sya ben napimm ben titiz diilim ama kocam titiz!!! imdaaat!!!!!!
valla kızlar yaa adamda acayip bi temizlik takıntısı var bi de beğenmio öle her temizliği.......deliriciiiimmmm!!!!
ben eşimi çok seviyorum ama ev işini sevdiğimi söyleyemem. eve de tam alışamadım malesef ama ilk günlere göre iyi. balayından döndükten sonra ilk hafta hep ağladım ben.
bende kola içinde bardağı çalkalamasını öğrettim hehe napiym hayatım ben ince düşünemiyorum dio hehehe düşünürsün düşünürsünnn diyorum bende :)aşkım benim yaptığı kadarıda yeter napalım hiç yapmamasından iyidir :)onu bende derim mesela dün tatlı yemiş bulaşığı lavaboya koymş bende dedimki. gayet sakince. tatlı yediğinde mutlaka suyun altına tut yoksa çok uğraşıyorum çıkmıyor dedim
tamam dedi makineye yerleştirmekten nefret ediyor hele bide içinde bulaşık var ise miğdesi bulanıyor
pelinns madem kocan her temizliği beğenmiyor ver kovayı süpürgeyi ne lazımsa her yeri o temizlesin:) o zaman sen de rahat edersin.
yapmak istemiyo ama senin yaptığına da laf ediyorsa o zaman bir kutu domestos alıp temizliğe senden başlarım diye tehdit et:)
benim eşimde yemek konusunda öyle. şu güne kadar yaptığım neredeyse hiçbir yemeği tam anlamıyla beğenmedi. bende bıraktım walla nasıl istiyorsa öyle yapıyor.
bende kola içinde bardağı çalkalamasını öğrettim hehe napiym hayatım ben ince düşünemiyorum dio hehehe düşünürsün düşünürsünnn diyorum bende :)aşkım benim yaptığı kadarıda yeter napalım hiç yapmamasından iyidir :)
benimkide banyoyu temizlemez niğdesi bulanırmış kibar yaa sanki biz kirletmioz
)