-
- Konu Sahibi ceylin2011
kandil nedeniyle bizde akşam annemlere gideceğiz, ondan dedim erken dönersek diye pek umudum yok amaeşimin ailesi şehirdışında:)
benim eşim yazın hep beyaz gömlek giyiyor her hafta 5-6 gömlek kesin çıkıyortabi kumaş pantolonlar da (( bir sürü ütü çıkıyor!!!!!
şimdi dikkatimi çekti de evlendikten sonra daha çok çift olan arkadaşlarımızla görüşüyoruz biz:)
yazın full beyaz giyiyor ya haftasonu sadece renkli.
speedy seninde yeni evl iarkadaşın var. tesüf ederim yani(
bugün işlerim çok yoğun sıkıldım ya. hemen akşam olabilir mi
OOHHH deniz keyfi biz gidemedik balayından beri bu hafta gidelim diyordum pazar bebek mevlüdü varmış ona gitmezsek kaçıcaz bi yerlere yaz biicek hala beyazım yahuu :)))))geçen haftasonu denize gittik, bu haftada mini bir kaçamak düşünüyoruz yine ama sanırım sorun işyerinde hiç gelmek istemiyorum o kadar da işim var ama zoraki çalışıyorum
daha 2 hafta izinim var eşim de ayarlayabilirse belki bir tatil daha yapabiliriz.
çok para olsa hiç çalışmasak güzel olurdu magrenta ama malesef((
ben biraz dahaidare edeyim burada yılbaşından sonra iş değiştirmeyi düşünüyorum zaten bir aksilik olmazsa.
evlilik dolayısıyla kıdem tazminatı almaya hak kazandık ya bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek lazım:))))))
napıon kız face de :)buradayım canım facede takılıyorum
selam nisan nasılsınnnn işler nasıl :)))))))herkese selammm
giremedim bikaç gündür işler yoğundu nasılsınız kızlarr
of of of maşallah bu ne hamaratlıkkkkkkkk :))))))Günaydın kızlar şuanda pert olmuş durumda yazıyorum size
dün 7'de evdeydim işte giriştim temizliğe offf 10 falandı işte işlerim bitmişti kırmızı biber dolması yaptım. banyo yaptık ve en son banyoyu temizledik
öyle çok yoruldum ki anlatamam yaaaa
ooo akşam herkles iş yapmış maşallah bize ama yap yap bitmiyor o ayrı :))))))speedy ne güzel bütün işlerini halletmişsin haftasonu rahat edersin.
ben dün bulaşık makinasını açtım, renklileri yıkayıp astım ve balkonu yıkadım.
bu akşam eve erken gidersek temizliği yapmayı düşünüyorum haftasonu dinlenirim, eşim işlerini ayarlarsa arkadaşımızın yazlığına gitme durumumuz da olabilir.
temizlik bugün biterse yarın sabahta ütü ve yemek artık
off kandil bugün biz napıcaz ararız sanırım gitmeyiz bilmiom yaa ne zor işmiş bu evlilik bekarken rahat rahat takılıoduk şimdi koşturmaca düğün dernek mevlüt kandil yemekler offfff yoruldummmmmmmmmkandil nedeniyle bizde akşam annemlere gideceğiz, ondan dedim erken dönersek diye pek umudum yok amaeşimin ailesi şehirdışında:)
benim eşim yazın hep beyaz gömlek giyiyor her hafta 5-6 gömlek kesin çıkıyortabi kumaş pantolonlar da (( bir sürü ütü çıkıyor!!!!!
şimdi dikkatimi çekti de evlendikten sonra daha çok çift olan arkadaşlarımızla görüşüyoruz biz:)
mümkünse saat 6 olsun ve 12ye kadar 1 hafta geçsin biz dinlenelim :)))bugün işlerim çok yoğun sıkıldım ya. hemen akşam olabilir mi
ah ben de o kadar yorgunum ki. bu akşam misafir gelecek. dün 6:30 de evdeydim gece 11 e kadar iş yaptım. canım bitanem heryeri sildi süpürdü. bende banyo mutfak lavabolar ocak pis işlerle uğraştım bir de ütü.. neyse daha sonra mesaiye gittim sabah 4:30a kadar. eve geldim. 9:30da kalktım. yemek yaptım. çarşıya gittim kayınvalidemle. pazar düğünleri var sünnet, elbise aldık. ordan çıktım 1 saat önce işe geldim. akşam da misafir var. gece 2ye kadar yandım herhalde. yarın sabah uyursam ne ala.
magrenta napıyım öyle oyun falan oynuyorum hiç iyi değilim bu aralar yaaa sıkılıyor herşeyden
Bende can sıkıntısından kendimi yarışmalara verdim facede falan yarışmalara katılıyorum hediye kazanıyorum eğlence yaratıyorum kendime bişey kazanınca hoşuma gidiyor tavsiye ederim uğraşmaktan sıkılmam dersen :)))) adım beleşçiye çıktı çevrede :)))
o konuyu biliyorum ama çok sıkıcı oluyor yaa bazılarıhepsini takip etmek lazım binlerde ürün paylaşıyorlar bide kazanmak zor olmuyor mu