Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hahah dün bende aynı şeyi yapacaktım ki bizimki yemekten erken kaçıp daha yemek masasına oturmadan geldi ama ben çamaşırlarımı yıkayıp asmıştım ütü yapamadım,balkonu yıkıyamadım ((( napalım olduğu kadar :)

BİZİMKİNİN öyle şansı yok hepsi aynı anda kalkıyoarla çünkü arada iyi oluyor yaa ama her zaman olmasın tabi bu yemekler de :78::78:

geçen hafta 4 makina çamaşır yıkadım. bende hiç anlamıyorum 2 kişiden nasıl çıkıyor bu kadar şey.
akşam benimde çamaşırları yıkamam lazım((( yarında belki ütüyü yaparım.
balkonu ben de yııkasam iyi olacak çamaşır asmadan önce.bütün gün cam açık her yer toz olmuştur.
bulaşık makinamda tepeleme dolu
cumartesi de güzel bir temizlik yapmam lazım.
biz birlikte gidip geldiyoruz eşimde akşamları pek birşey yapma taraftarı değil yemek hariç(((((((((

hehehe offf işin çokmuş yaaa neyseki bende bulaşık yok an be an yıkanıyor yemekte kayınvalidemde yenio yıkanıyo kalkıyo :) bu işler hiç bitmez gibime gelio bana
Ne kadar sıcak ve sıkıcı bir gün artık akşam olsun lütfen!!!

sıcaklığını bilmem ama çok sıkıcı bitsede gitsek modundayım :)

ewet işim çok ya neyse keyfim yerine gelsin yaparım:)))))

vücudum tatil istiyor ondan bu sıkılganlık

ewet işim çok ya neyse keyfim yerine gelsin yaparım:)))))

vücudum tatil istiyor ondan bu sıkılganlık

tatillerden de yeni geldik 1 ayda yorulduk yıllarca halimiz ne olur

pofff evet yaa çok paramız olsun çalışmayalım hep tatil yapalım süper olurdu valla zamanı buraya gelip öldürüyoruz ya çok canımı sıkıyor bu iş sabırrrr diyorum bakalım neteye kadar :)))))

geçen haftasonu denize gittik, bu haftada mini bir kaçamak düşünüyoruz yine ama sanırım sorun işyerinde hiç gelmek istemiyorum o kadar da işim var ama zoraki çalışıyorum

daha 2 hafta izinim var eşim de ayarlayabilirse belki bir tatil daha yapabiliriz.

çok para olsa hiç çalışmasak güzel olurdu magrenta ama malesef((
ben biraz dahaidare edeyim burada yılbaşından sonra iş değiştirmeyi düşünüyorum zaten bir aksilik olmazsa.
evlilik dolayısıyla kıdem tazminatı almaya hak kazandık ya bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek lazım:))))))

herkese selammm
giremedim bikaç gündür işler yoğundu nasılsınız kızlarr

walla ne güzel olurdu döktürürdük bir güzel benim çevremde şimdilik düğün yok. ekimde iş arkadaşımın düğünü var gel birlikte gidelim ya da speedy kocamı ikna etmeme yardım edersen ben bir kez daha gelinlik giyip düğün yapmak isterim:)))

olur zaman yeniden çifte düğün yapalım bizim bu pazar var ama öğlen gündüz yani
bide eylülde var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…