Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ayy evet ne yapsak bi külfeti var,ama benim evin üstünde 10 kat daha olunca yaptırmak daha mantıklı geliyor.

bu arada albümüme bi kaç foto ekledim düğünle ilgili bakmak isteyen olursaa diye haber vereyim dedim

selammmm

muhabbet süper kaçırmışım valla gelemedimm dışardaydımm :))

ceylin sana arkadaşlık isteği yolladımm :)

Kocişim izinde ya evde ders çalışıyor bu hafta,,,bende öğlen ona sürpriz yaptım,eve gittim .......

ceylin resimleriize baktım şimdi kesinlikle süper çok beğendimm bunlar albüm için seçtiğiniz resimler mi

iyi olmuşş canımm bizim öyle imkanımız yoktu 2 saat uzaklıktaydı çünküü günü birlik gittikk seçtikk zor olduu ama bakalımmm :)

bizde ramazan ortasında seçmiştik fotoları. dün aradım hala başlamamış. bizm fotocu arkadaşımız ve oldukça uyşuk biri 15 gün öncede bebeği oldu ilgilenecek fırsatı olmamış henüz. o resimlerde düzeltme yaptıktan sonra albüm haline gelmeden önce tekrar bakacağım. büyük fotoları ve saat yapılacak resmi ona göre seçeceğiz. biz artık albümümüzü ilk yıldönümümze yakın alırız diye tahmin ediyorum:)

nefes sağlıklı şeyler ye abur cubur mideni daha kötü yapabilir. meyve badem ceviz falan bulundur yanında. akşam saatlerinde yoğurt mideni tutar.

canım kokusu olan hıc bişeyı yıyemıyorum

tuzlu yıyorum meyve yıyorum şimdilik sandvıc işyerınde herkes ne oluyo sana dıyo

ılk defa uzun bı aradan sonra dun aksam yemek yaptım ama yıyemedım

çok zor bi dönem olsa gerek ....

iyi akşamlar canımm

biznefesiz iyi aklamşar canım yarın daha iyi olursun umarım uyku hali olması doğal hormonlar değişiyor falan olucak bunlar :)

kızlar söymemişmiydim dün keki yaptım süper oldu tavsiye ediyorummmm :))))))

biznefesiz iyi aklamşar canım yarın daha iyi olursun umarım uyku hali olması doğal hormonlar değişiyor falan olucak bunlar :)

kızlar söymemişmiydim dün keki yaptım süper oldu tavsiye ediyorummmm :))))))

afiyet olsunn magrenta :))

bende yapıcamm bu hafta sonuu

kızlar ben geldimmm ölüyorum yorgunluktannnn bide bugün doğum günüm çok yordu bugün iş benii eve gidince inş koçiş süprise yaparda yorgunlugum geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…