Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

afiyet olsunn magrenta :))

bende yapıcamm bu hafta sonuu :KK56:

o zaman tüyo vereyim annemin her saman uyguladığı şeyi yaptım 4 yumurta diyordu 3 tane koydum lakin yumurta çok olunca çok fazla koku geliyor sevmiyorum :) bir de bir bardak sıvı yağ diyor ben 4te 3ünü koydum fazla yağlı olmasın die gayet güzel oldu birde unu eleyerek koyun fırının kapağını açmama rağmen güzel kabardı aa birde yubarlak kap kullanmak lazım benimki oval borcamdı dilimlemede sorun yaşadım tam zebra deseni çıkmdı kiminde ama yeni piştiğinde süper ben bir daha yapıcam çok beğendim kek kalıplarım gelsin yarın limangodan :)

o zaman tüyo vereyim annemin her saman uyguladığı şeyi yaptım 4 yumurta diyordu 3 tane koydum lakin yumurta çok olunca çok fazla koku geliyor sevmiyorum :) bir de bir bardak sıvı yağ diyor ben 4te 3ünü koydum fazla yağlı olmasın die gayet güzel oldu birde unu eleyerek koyun fırının kapağını açmama rağmen güzel kabardı aa birde yubarlak kap kullanmak lazım benimki oval borcamdı dilimlemede sorun yaşadım tam zebra deseni çıkmdı kiminde ama yeni piştiğinde süper ben bir daha yapıcam çok beğendim kek kalıplarım gelsin yarın limangodan :)

tamam canımm

yumurta bende az koyarım kokusunu sevmem çünküü

evreka doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle nice mutlu huzurlu uzun yıllar dilerim:))
kesin akşama seni bekleyen süprizler vardır.

keki dün eve geç geldiğimiz için yapamadım. bugün de kocacığımla geleneksel dışarı çıkma günümüz. artık yarına yaparım. zaten sabahta şirketi bir kek kokusu kapladı sorma, nasıl canım çektiii:KK43:
yumurtayı bende tariften az koyarım çünkü gerçekten kokusu kötü oluyor.
bir de sevmem ben zaten normalde yemem:KK43:

evreka doğum günün kutlu olsunn canımm nice uzun huzurlu senelere eşinle sevdiklerinle

daha şimdi gördümmm :))

koca kişisinin maçıı var bugünn gitti yanlızım bendee :/:KK52:

gunaydın kızlarr

en guzel gun :))

gun nasıl gecer bılmem ama aksam super gecıcek ıns

benım koçiş bugun cok sevınclı işler tam ıstedıgı gıbı gıdıyomuş

bu aksam bana bı suprızı varmış nedenını bılmıyorum ama beklıyorum :))

meraklar ıcındeyım bıran once aksam olsa:))

evreka doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle nice mutlu huzurlu uzun yıllar dilerim:))
kesin akşama seni bekleyen süprizler vardır.

keki dün eve geç geldiğimiz için yapamadım. bugün de kocacığımla geleneksel dışarı çıkma günümüz. artık yarına yaparım. zaten sabahta şirketi bir kek kokusu kapladı sorma, nasıl canım çektiii:KK43:
yumurtayı bende tariften az koyarım çünkü gerçekten kokusu kötü oluyor.
bir de sevmem ben zaten normalde yemem:KK43:
valla ben en kısa zamanda yine yapıcam çok beğendim malzemeleri tamamlamam lazım birde kek kalıbımı bekliyorum :)))
yumurta nie yemion canım ben yiyom bak olmadıu şimdi :p
günaydın kızlar. haftanın en sevdiğim günü:))))))
günaydınnn bende çok seviyorum lakin cmrt çalışmıyoz mu beni deli edio :KK43:
günaydın kızlar, hayırlı cumalar bugüne bayılıyorum umarım mükemmelce geçer gider :KK66:
günaydın hayırlı cumalar sipaydi naber? inşallah çabucak geçer
gunaydın kızlarr

en guzel gun :))

gun nasıl gecer bılmem ama aksam super gecıcek ıns

benım koçiş bugun cok sevınclı işler tam ıstedıgı gıbı gıdıyomuş

bu aksam bana bı suprızı varmış nedenını bılmıyorum ama beklıyorum :))

meraklar ıcındeyım bıran once aksam olsa:))

günaydınnnn ooo sen bugün bitsin die dua edersin şimdi merak ettim şimdi süpriz ney acep :))))

valla ben en kısa zamanda yine yapıcam çok beğendim malzemeleri tamamlamam lazım birde kek kalıbımı bekliyorum :)))

günaydınnnn ooo sen bugün bitsin die dua edersin şimdi merak ettim şimdi süpriz ney acep :))))

:)aynen oyle iş te yok zaman hıc gecmiyoo:)

:KK52::KK52:

kızlar günaydınnn:KK16: hepinize çok teşekkür ederimmm seviyorum sizleriiii çokk:KK16::KK16: Dün gittim koçiş yemek hazırlamış sofrayı kurmuş mumları yakmış beni bekliyormuş yemeğimizi yedik ben saçımı toplamak için yatak odasından toka almak için gittim bir baktım yatağın üstü yerler çiceklerle süslenmiş ve kocaman bir demet çicek var tam o esnada düğünümüzdeki ilk dans parcamızı açtı yanıma geldi dans ettik çiceklerin içinde :KK16::KK16: çok duygulandım çok mutylu oldumm :KK16: sonra hediyesini getirdi ben muhabbet kuşu istiyordum oda tüy döker diye almıyordu bana aşırı titiz biri ama buna rağmen gitmiş bana daha 40 günlük kuş almış kuşta bizim evlendiğimiz gün doğmuş :KK16::KK16: onu görünce ayrıca mutlu oldummm öpücüklere boğdumm bide benim çok istediğim bir ayakkabı vardı pahalı diye almıyordum gitmiş onuda almış çokk güzel bir doğum günüydüü seviyorum kocişimiiiii:KK16::KK16:

kızlar günaydınnn:KK16: hepinize çok teşekkür ederimmm seviyorum sizleriiii çokk:KK16::KK16: Dün gittim koçiş yemek hazırlamış sofrayı kurmuş mumları yakmış beni bekliyormuş yemeğimizi yedik ben saçımı toplamak için yatak odasından toka almak için gittim bir baktım yatağın üstü yerler çiceklerle süslenmiş ve kocaman bir demet çicek var tam o esnada düğünümüzdeki ilk dans parcamızı açtı yanıma geldi dans ettik çiceklerin içinde :KK16::KK16: çok duygulandım çok mutylu oldumm :KK16: sonra hediyesini getirdi ben muhabbet kuşu istiyordum oda tüy döker diye almıyordu bana aşırı titiz biri ama buna rağmen gitmiş bana daha 40 günlük kuş almış kuşta bizim evlendiğimiz gün doğmuş :KK16::KK16: onu görünce ayrıca mutlu oldummm öpücüklere boğdumm bide benim çok istediğim bir ayakkabı vardı pahalı diye almıyordum gitmiş onuda almış çokk güzel bir doğum günüydüü seviyorum kocişimiiiii:KK16::KK16:

ayyy ne guzelllllll sevındım senın adına canım ıns nıce mutluluklar yasarsın:21:

saol canımm yaa dünden beri çok mutluyummm:KK16::KK16: bende senin süprisi merak ettim vallaaa ne acabaaa istediğin birşey varmıydı belki onu yapmıştır eşin canım :KK53:

yok canım ıstedıgım hıcbişi yok ondan merakım zaten :)

araba ıstıyorum ama ehlıyet alınca dedı motor dan kalmışım çalışmayınca boyle oldu

bugun sonucunu ogrendım kaybettım dedım olsun bıdakıne alırsın dedı ama araba almaz herhalde:KK52::KK52:

yok canım ıstedıgım hıcbişi yok ondan merakım zaten :)

araba ıstıyorum ama ehlıyet alınca dedı motor dan kalmışım çalışmayınca boyle oldu

bugun sonucunu ogrendım kaybettım dedım olsun bıdakıne alırsın dedı ama araba almaz herhalde:KK52::KK52:

motor zaten en zorlayan ben alırken bende ne kursuna gitmiştim ne çalışmıştım zaten şunuda anlamam bayan olarak motoru bilsek tamirmi etcez erkekler gibi valla ben şansıma 78 almıştım ama ne motordan anlarım ne parçalarından ne mekanik düzeninden:KK53: süprize gelince bir bakarsın araba alıp anahtarını eline veriyo işleride iyiyse belki yapar :KK62:

magrenta kıyamam sana. cumartesi çalışmak ne zordur bilirim. çok uzak olmayan bir geçmişe kadar bizde çalışıyorduk ama sadece zaman kaybı. küçükken sevgili babaanneciğim (Allah rahmet eylesin) o kadar çok süt ve yumurta ile beslediki bizi yaş ilerledikçe yiyemez hale geldim. beyazı özellikle çok rahatsız eder beni. gerçi kocam yapınca yumurtayı beyazı hiç belli olmuyo nasıl yapıyor bilmiyorum ama. haşlanınca sarısını yerim, sahanda da sadece sarı ve çok çırpılmışı yiyebilirim ama melemende falan yumurta iç yiyemem.

enişteyi takdir ettim:) senin için de çok sevindim, böyle günlerde hoş süprizler çok güzel oluyor.
eee şimdi sizinde bir yavrunuz oldu o zaman. isim falan koymak lazım:)

nefess eşinin süprizini ben de merak ettim şimdi:)

beklemıyo degılım kızlar işlerı ıyıde butun paralar bende nasıl alcak

maddı durumumuz cok ıı suan şükür borcumuzda kalmadı

ama bıtane daha ev alsak dıyorum bırıktırıyorum

yanı para bendeyken araba alamaz dıyorum ama bakalım:KK52::KK52:

magrenta kıyamam sana. cumartesi çalışmak ne zordur bilirim. çok uzak olmayan bir geçmişe kadar bizde çalışıyorduk ama sadece zaman kaybı. küçükken sevgili babaanneciğim (Allah rahmet eylesin) o kadar çok süt ve yumurta ile beslediki bizi yaş ilerledikçe yiyemez hale geldim. beyazı özellikle çok rahatsız eder beni. gerçi kocam yapınca yumurtayı beyazı hiç belli olmuyo nasıl yapıyor bilmiyorum ama. haşlanınca sarısını yerim, sahanda da sadece sarı ve çok çırpılmışı yiyebilirim ama melemende falan yumurta iç yiyemem.

enişteyi takdir ettim:) senin için de çok sevindim, böyle günlerde hoş süprizler çok güzel oluyor.
eee şimdi sizinde bir yavrunuz oldu o zaman. isim falan koymak lazım:)

nefess eşinin süprizini ben de merak ettim şimdi:)

bende bende takdir ettim:KK66::KK66: normalde duygusal ve romantik değildir dedim aşkım senden beklemediğim şeylerdi başarlı buldum ve devamını beklerim diye:KK60::KK60: sssccc canım görmen lazım okadar küçük ve tatlıki ben zaten hayvanları çok severim ailemin evindede 15 yaşında bir muhabbet kuşumuz vardı alışmışım sesine şimdiki evim sessiz geliyordu istiyordum ama bizim bey almıyord. Zaten görünce şok oldum sevincimden atladım boynuna:KK54: isminede karar veremedim yaa ben şirin dedim oda yok hüseyin olsun ozaman dedi:KK60::KK60::KK60:

X