- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.541
evetttt gelin hanımlarrr günaydınnn nabersiniz...bu hafta kocişim izinde ..sınava gircek hafta sonu,,eve gittiğimde hep yemek hazır olmuş oluyor ,süper bişey,dün patates püresiyle köfte bide domates çorbası yapmış püreye bayıldım:))))
birde kızlar bişi dicem evlendiğim günden beri hep bişeyler dökülüp kırılıyor evde bugünde sabah koskoca borcam dolabın içinden yere düştü paramparça oldu,evlendiğimin ilk sabahı kaynar çaydanlık devrilmişti,haftada bir bardak mutlaka kırılıyor zaten,korkmaya başladım artık,dünde balkon kapısında bi avuça yakın çamur vardı,eşim çocuklar atmış olabilir diyor ama hiç biryere dökülmemiş sabit duruyor ,çok garippp
mrb kizlar bende varim 2011 gelini
ama ben 2 bucuk aydir evliyim, bu yaz dugunum oldu cok guzel gecti, hayatimin en guzel gunuydu..
ama biz malesef balayi yapamadik, onun yerine basbasa kucuk tatiller yaptik (balayimizi ertelettik)
onunla evlendigim icin cok mutluyum ya. ama malesefki ben yurtdisinda kaldigim icin suan icin ayriyiz
kurban bayraminda yanina gitmeyi dusunuyorum ve bunun icin cok heyecanli ve mutluyum
bende yazıcam nezamandır yazamadım bi türlü,ne zaman evrekayı okusam şarkıyı söyleyip duruyorum:))))
oda güzelmiş sabah sabah güldüm vallaaevrekayı birgün nick ararken ne yapsam yapsam derken arşimet aklıma geldi ordan koymuştum. bende nicklere bakarken neden koyduklarnı merak ederim
Ben mesajını şim di gördüm tatlım aramıza hoşgeldin,seni burda ağırlamak çok güzel..düğünler hayatımızın en güzel günü ama sanırım bu bebişlerimizi kucağımıza alana kadar olacak:)sık sık gel buralara beklerim
bende yazıcam nezamandır yazamadım bi türlü,ne zaman evrekayı okusam şarkıyı söyleyip duruyorum:))))
[
ne güzel valla dahada mutlu oldum şarkı sölemek insanı mutlu eder
ben googla yazıyorum hatırlayamadığım zaman:))))bende agzıma bir şarkı tutulmasın belli bir bölümünü sürekli söylüyorumbide birşeyi bulamayınca sabahtan akşamada düşünsem bulamayıp arkadaşları arıyorum o ara çıldırıyorum tabe neydi neydi neydi diye dilimin ucunda ama çıkmıyo gibi oluyor
ceyliinin dediği şeyler bizim evde de çok oluyor. bardak kırılıyor tabak olduğu yerde çatlıyor. bayramda annemleri kahvaltıya çağırdım koskoca şeker kavanozu bir anda tuzla buz oldu.
senin çamuru kesin çocuklar atmıştır. bayramda bizim ev 3.kat düşün toplarını içeri atmayı başardılar. şimdikiler çok fena walla:)
bunlarla da sınırlı değil. birşey yaparken elimi kesiyorum, kolumu yakıyorum. geçen temizlik yaparken küçük balkonun camı resmen sol taraftan belimden sırtıma kadar girdi. bende sakarlık olarak yorumluyorum hepsini ama evlenmeden önce ben böyle değildim. bir bardak dahi kırmışlığım yoktu.
eşim dalga geçiyor artık seni 10dk evde yalnız bırakınca kendine türlü türlü zarar veriyorsun diyor.
aslında ben evde mevlüt okutmak istiyorum çünkü benimkiler normal sakarlık boyutunu çok aştı.
şimdi ben akşama kadar evreşe yolları dar diye başlayıp akşama kadar sevgili iş arkadaşlarımın başını şişiricem.
kızlar benim çok güzel bir sesim var:))))) bir dinleyen bir daha dinlememek için ülkeyi terkeder böylesini duymadığı için:)
ve bir şarkı olsun, reklam müziği olsun milleti bıktırana kadar mırıldanıp söylerim, bir de bilmediğim kısımlarını kendim uyduruk birşey sallarım.
şimdi siz farkında olmadan iş arkadaşlarıma çok büyük bir kötülük yaptınız:)
hadi hep birlikte söylüyoruz. evreşe yolları darrr daaaaar bana bakma benim kocam var:)
hobaaaaaaa hadi bakalımmm,kalkın iki oynayalaımmmm:))))) evreşe yolarrrrrıııı daaaarrrr daaarrr bana bakma benim beyim varrrrrrrr
şarkıyı açtım youtubeden dinliyom vallaaa oh oh
valla canım çekti,müge ye bakıodum reklam arasında bende telefondan bulayım,iş yerinde açılmıorda
canım benim kıyamam sana yenisini yapar gönderirim ben sen iste yawww üzldümdüm şimdi topikte hamileler var biz ne yapıozbenımde canım cektı kım yapcak sımdı bana bu kekioturup aglıyım o zaman
hahaha ikimizde aynıyız bende aynı şekilde düşünüyorum emirvakiden hiç hoşlanmam ısrarı sevmem bi kere hayır dediysem o evet olmaz heheheh tamam uyuzuz ama her konuda diiilll :)akşam yemeğe anneme gidiyoruz erkek dönersek ben de keki yapacağım yarın akşam yeriz. kek kalınca daha çok seviyorum ben:)
biz ev bakarken kocam ilk kez ne kadar uyuz olduğumu söylemişti bana:) hatta demiştiki hiç birşeyi beğenmiyorsun beni nasıl beğendin anlamıyorum:))))) o zaman çok kızmıştım ama şimdi komik geliyor ve haklı.
walla dışardan bakılınca uyuz gibi görünüyor olabiliriz:))) ama değiliz dimi. ben mesela seni anlıyorum sen de beni anlıyorsun dim:))) kabul ediyorum gerçekten uyuzum.
ama ne yapayım ben planlı bir insanım genelde. sen de öylesin diye tahmin ediyorum ondan sevmiyorsun. akşam misafir olunca geç yatıyoruz sonuçta çalışan insanız biz. sabah erken kalkıyoruz işe gidiyoruz.
çat kapı misafir gelince ne ikram edicem derdi. biz çalışan insanlarız her an elimizin altında hazır kekler börekler olmayabilir. belki ben o akşam için başka birşey yapmayı düşünüyorum insanlar gelince alt üst oluyor herşey.
misafir sevmeyen biri asla değilim ama benim için uygun olan zamanda gelseler daha iyi olur. istediğim gibi ağırlamak isterim gelenleri. yeri geldiğinde illaki haftaiçi misafirim de olacak ama ben istediğim zaman gelsinler şimdi değil:)
günaydın kızlar...
gunaydın mutlu sabahlar
günaydın herkese.
günaydınnnn kızlar hepinize iyi sabahlar günümüz güzel çabucak geçsin inşallahhhh :)))günaydın kızlarr!! Uyanalı 2 saat oldu fakat hala kendime gelemedimm puff :S
oooo maşallahı var eşinin nazar değmesin anlatma kız herkeseevetttt gelin hanımlarrr günaydınnn nabersiniz...bu hafta kocişim izinde ..sınava gircek hafta sonu,,eve gittiğimde hep yemek hazır olmuş oluyor ,süper bişey,dün patates püresiyle köfte bide domates çorbası yapmış püreye bayıldım:))))
birde kızlar bişi dicem evlendiğim günden beri hep bişeyler dökülüp kırılıyor evde bugünde sabah koskoca borcam dolabın içinden yere düştü paramparça oldu,evlendiğimin ilk sabahı kaynar çaydanlık devrilmişti,haftada bir bardak mutlaka kırılıyor zaten,korkmaya başladım artık,dünde balkon kapısında bi avuça yakın çamur vardı,eşim çocuklar atmış olabilir diyor ama hiç biryere dökülmemiş sabit duruyor ,çok garippp
canım günaydınnbende evde sürekli birşeyler krııyorum elime dokunduğum şey elimden düşüp kırılıyor sanki elimde can yokmuş gibi tutamıyorum banada tuaf geldi ama annemler nazardan sanırım dedi :44: ama senin çamur olayı biraz tuaf olmuş eşininde dediği gibi çocuklar atmıştır şimdikinlerin maşşallahı var tam isabet yapıyorlar keretalar. Korkma oyüzden iyiye yoralım spedyy benimde oyum sana hemencik kullandım
aç aç ben candan erçetinden dinledim iyi geldi şimdide ajdayı dinliyorum sırf bacaklarını göstermiş klibinde yaakadın resmen bende bacak var diyo yaa
iyiyim canım haftasonu bitcek ama ben hala alışamadım çalışmaya. Fotoğraflarıda daha seçip veremedik yaaa bilmiyom ne olcak haftasonuda elim varmıyor sürekli birşey çıkıyor tamam diyorum bakayım seçip vereyim ya birisi geliyor ya biz gidiyoruz kalıyor öylece. bu haftada annemlere gticez. Bende anlaşma filanda yokcanım benim kıyamam sana yenisini yapar gönderirim ben sen iste yawww üzldümdüm şimdi topikte hamileler var biz ne yapıoz
hahaha ikimizde aynıyız bende aynı şekilde düşünüyorum emirvakiden hiç hoşlanmam ısrarı sevmem bi kere hayır dediysem o evet olmaz heheheh tamam uyuzuz ama her konuda diiilll :)
bende planlı olmayı sevelerim herşeyi önceden ayarlıcam son dk işlerinden hoşlanmam ama her zaman diil idare ediyoruz napalım
günaydınnnn kızlar hepinize iyi sabahlar günümüz güzel çabucak geçsin inşallahhhh :)))
oooo maşallahı var eşinin nazar değmesin anlatma kız herkesePPP
bir ara bende de vardı canım nazar değmiştir bir kurşun döktürün batıl inanç falan ama iyi gelir diye düşünüyorum :))) kafanada takma heyecandan oluodur belkim eşin yanında falanPPP çamuru da takma veletlerin işi yok yapar onlar afacanlar nolcak
günaydınnn naber canım fotoğraflardan ne haber ne durumdasın benim ebeveyn albümlerinş yapmayı unutmuş söyleyince haberi oldu sonrada anlaşmamızda yok o yüzden yapılmamıştır dedi sonra mail attım sizin anlaşmayı bulamıyorum gönderirmisiniz dedi sinir etti beni haftaya çıkar inşallah herşeyi bir teslim alayım basıcam fırçayı sakın başıboş bırakma ara hatırlat unutuyorlar canım sende benim gibi eşinden fırça yeme sonrakızıyor bütün parayı verdim die aa bide 2 küçk resimden birinide yanlış basmışlar sanırım çok yoğunlar bu yüzden yetişemiyorlar ama yanlış yapıyorlar haberleri yok.
yok be kızım,,medya şişirio bu kadını,seda sayan gibi kamera hilesiyle yaşıyorlar,ajdanın salyaları akıyordu geçen sene bir röportajda,,artık bence tevbe etsin,bi açıklaöasında demişki"ben yanımdaki erkek uyanmadan kalkar makyaj yaparım beni uykudan uyanınca öyle bakımsız görmezz,ne zor bir hayattt:)))))kocamın ananaesi ajdayla aşağı yuları aynı yaştalar,kadın kolunu zor kaldrıo:))
walla ben bir tek yüzünü beğenmiyorum yaa dediğin gibi geçen birgün konuşma yapıyor kadın gülemedi yaaamimik kalmamış estetikten ama vucudu spor yapıyormuş hergün düzenli masajfilan ondan bukadar sıkı demişti bir röportajında