-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.621
AYH inşallah canım yaw.bu akşam evde sıkı temizlik olacak. çamaşır,ütü,süpürme,silme haftasonumu temizlik ile geçirmek istemiyorum
Geçmiş de olsa doğum günün kutlu olsun evreka.Eşin güzel bir sürpriz yapmış sana umarım her gününüzün böyle güzel geçtiği bir ömür nasip eder Allah.Benimde doğum günüm bir hafta önceydi ve eşim sağolsun pek sürpriz falan yapan biri değildirkızlar günaydınnnhepinize çok teşekkür ederimmm seviyorum sizleriiii çokk Dün gittim koçiş yemek hazırlamış sofrayı kurmuş mumları yakmış beni bekliyormuş yemeğimizi yedik ben saçımı toplamak için yatak odasından toka almak için gittim bir baktım yatağın üstü yerler çiceklerle süslenmiş ve kocaman bir demet çicek var tam o esnada düğünümüzdeki ilk dans parcamızı açtı yanıma geldi dans ettik çiceklerin içinde çok duygulandım çok mutylu oldumm sonra hediyesini getirdi ben muhabbet kuşu istiyordum oda tüy döker diye almıyordu bana aşırı titiz biri ama buna rağmen gitmiş bana daha 40 günlük kuş almış kuşta bizim evlendiğimiz gün doğmuş onu görünce ayrıca mutlu oldummm öpücüklere boğdumm bide benim çok istediğim bir ayakkabı vardı pahalı diye almıyordum gitmiş onuda almış çokk güzel bir doğum günüydüü seviyorum kocişimiiiii
çok yerinde bir karar vermişsin speedy:)
ben dün gece eve gelince nevresimleri falan değiştirip yatak odasını süpürüp sildim.
bugünde diğer yerleri elden geçipir çamaşır yıkayacağım.
haftasonuna sadece ütü ve yemek kalsın.
yarın eşimin aöf sınavı var o gelince adaya gideceğiz. yarın gece kalıcaz. pazar akşama gelicez evimize.
eşimin müşterisinin düğün hediyesi:)
Geçmiş de olsa doğum günün kutlu olsun evreka.Eşin güzel bir sürpriz yapmış sana umarım her gününüzün böyle güzel geçtiği bir ömür nasip eder Allah.Benimde doğum günüm bir hafta önceydi ve eşim sağolsun pek sürpriz falan yapan biri değildirNormal bir gün gibi geçti ama en azından annemlerde kalmıştık o gece ve en güzel hediye bu değil mi demişti
hafta sonu annem gelıyo nıhayet
sabah 9 da onu almaya gıdıcez ve sahılde kahvaltı yapcaz ıns planımız oyle
Geçer geçer bak saat 12 oldu bile :))))):)aynen oyle iş te yok zaman hıc gecmiyoo:)
offf süper kaç gündür benimde aklımda temizlik yapmak var ama olmuo bi türlü bu akşam dedim eşimde gezmeğe gidelim dedi off haftasonuna kalsın istemiyorum ben de yapmıyorum zaten :)))) neyse en azından çamaşırlarımı yıkadım onlar ütü beklio lavabomu temizledim bir süpür sil toz al ve ütü var poofff çilemiz hiiiçç bitmio beeeAYH inşallah canım yaw.bu akşam evde sıkı temizlik olacak. çamaşır,ütü,süpürme,silme haftasonumu temizlik ile geçirmek istemiyorum
waaaauwwwww adama bak yahuuuuuu maşallah maşallah nazar değmöesin arada sırada yapsın inşallah :)))))kızlar günaydınnnhepinize çok teşekkür ederimmm seviyorum sizleriiii çokk Dün gittim koçiş yemek hazırlamış sofrayı kurmuş mumları yakmış beni bekliyormuş yemeğimizi yedik ben saçımı toplamak için yatak odasından toka almak için gittim bir baktım yatağın üstü yerler çiceklerle süslenmiş ve kocaman bir demet çicek var tam o esnada düğünümüzdeki ilk dans parcamızı açtı yanıma geldi dans ettik çiceklerin içinde çok duygulandım çok mutylu oldumm sonra hediyesini getirdi ben muhabbet kuşu istiyordum oda tüy döker diye almıyordu bana aşırı titiz biri ama buna rağmen gitmiş bana daha 40 günlük kuş almış kuşta bizim evlendiğimiz gün doğmuş onu görünce ayrıca mutlu oldummm öpücüklere boğdumm bide benim çok istediğim bir ayakkabı vardı pahalı diye almıyordum gitmiş onuda almış çokk güzel bir doğum günüydüü seviyorum kocişimiiiii
magrenta kıyamam sana. cumartesi çalışmak ne zordur bilirim. çok uzak olmayan bir geçmişe kadar bizde çalışıyorduk ama sadece zaman kaybı. küçükken sevgili babaanneciğim (Allah rahmet eylesin) o kadar çok süt ve yumurta ile beslediki bizi yaş ilerledikçe yiyemez hale geldim. beyazı özellikle çok rahatsız eder beni. gerçi kocam yapınca yumurtayı beyazı hiç belli olmuyo nasıl yapıyor bilmiyorum ama. haşlanınca sarısını yerim, sahanda da sadece sarı ve çok çırpılmışı yiyebilirim ama melemende falan yumurta iç yiyemem.
enişteyi takdir ettim:) senin için de çok sevindim, böyle günlerde hoş süprizler çok güzel oluyor.
eee şimdi sizinde bir yavrunuz oldu o zaman. isim falan koymak lazım:)
nefess eşinin süprizini ben de merak ettim şimdi:)
offf süper kaç gündür benimde aklımda temizlik yapmak var ama olmuo bi türlü bu akşam dedim eşimde gezmeğe gidelim dedi off haftasonuna kalsın istemiyorum ben de yapmıyorum zaten :)))) neyse en azından çamaşırlarımı yıkadım onlar ütü beklio lavabomu temizledim bir süpür sil toz al ve ütü var poofff çilemiz hiiiçç bitmio beee
Geçer geçer bak saat 12 oldu bile :)))))
offf süper kaç gündür benimde aklımda temizlik yapmak var ama olmuo bi türlü bu akşam dedim eşimde gezmeğe gidelim dedi off haftasonuna kalsın istemiyorum ben de yapmıyorum zaten :)))) neyse en azından çamaşırlarımı yıkadım onlar ütü beklio lavabomu temizledim bir süpür sil toz al ve ütü var poofff çilemiz hiiiçç bitmio beee
waaaauwwwww adama bak yahuuuuuu maşallah maşallah nazar değmöesin arada sırada yapsın inşallah :)))))
valla cmrt zaman kaybından başka bişi deil hiçbişi yapmıyorum çünkü :)) senin yumurta sevmeyin belli oldu en azından hiç yememezlik yapmıyormuşsun canım o da lazım sonuçta :)))
kızlar günaydınnnhepinize çok teşekkür ederimmm seviyorum sizleriiii çokk Dün gittim koçiş yemek hazırlamış sofrayı kurmuş mumları yakmış beni bekliyormuş yemeğimizi yedik ben saçımı toplamak için yatak odasından toka almak için gittim bir baktım yatağın üstü yerler çiceklerle süslenmiş ve kocaman bir demet çicek var tam o esnada düğünümüzdeki ilk dans parcamızı açtı yanıma geldi dans ettik çiceklerin içinde çok duygulandım çok mutylu oldumm sonra hediyesini getirdi ben muhabbet kuşu istiyordum oda tüy döker diye almıyordu bana aşırı titiz biri ama buna rağmen gitmiş bana daha 40 günlük kuş almış kuşta bizim evlendiğimiz gün doğmuş onu görünce ayrıca mutlu oldummm öpücüklere boğdumm bide benim çok istediğim bir ayakkabı vardı pahalı diye almıyordum gitmiş onuda almış çokk güzel bir doğum günüydüü seviyorum kocişimiiiii
hayırrlı cumalarr kızlarrr
evreka eşin ne güzel sürprizz yapmış tekrardan iyi ki doğdunnn
kızlar bende burda bi yerde işe yardıma gidiyorumm şimdilik yarım günn çok iyi oldu bu hem maddi hemde manevi açıdann :))
Poff bir de yemek derdi hızlı ve çabuk ne yapılır die düşünüyorum makarnanın yanına hazır köfte ler şinitzeller oluo ısıtıp yiyorsun bugünü öyle geçiştirebilirsin canım tabe yiyorsanız herkes sevmio biraz patates kızarmatsı tamamdır :)))aynen ya akşama yemekte yokbide tek makarna var
çok anlamlı bir hediye valla şimdi bir süre ayakların yere değmez senin olması gereken de bu zaten hehehe :))))evett canım maşşalllah vallaaa ama en çok düğünümzde doğan kuşumu çokk sevdimmmm ne kadar aramışşşş bulmak içinnn
kızlar bende burda bi yerde işe yardıma gidiyorumm şimdilik yarım günn çok iyi oldu bu hem maddi hemde manevi açıdann :))
canım adına sevindim bol bol yemek yersin sende bundan sonraa bebişimizde güzelcene büyürr
Poff bir de yemek derdi hızlı ve çabuk ne yapılır die düşünüyorum makarnanın yanına hazır köfte ler şinitzeller oluo ısıtıp yiyorsun bugünü öyle geçiştirebilirsin canım tabe yiyorsanız herkes sevmio biraz patates kızarmatsı tamamdır :)))
aynen canım benimde nevresimleri de halletmem lazımhaftasonu evimde iş yapmak istemiyorum genelde yemek derdim de olmuyor..
Ctesi geç kalkarız zaten çok yorgunum :95::95:
ne güzel ya bizde haftasonuna plan yapıcazbide çarşamba günü eşimin maçı var plan yapmam lazım gezmek için
aynen ya akşama yemekte yokbide tek makarna var
speedy fırsat sitelerinde haftasonları için çok güzel şeyler oluyor. bak istersen. bu hafta olmazsa bile sonraki tarihlerde değerlendirirsin. yakın yerlere günübirlik turlar, oteller, havuzlar falan herşey var.
fırsaton'da bütün fırsatlar oluyor genelde.