Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

AYH inşallah canım yaw. bu akşam evde sıkı temizlik olacak. çamaşır,ütü,süpürme,silme haftasonumu temizlik ile geçirmek istemiyorum

çok yerinde bir karar vermişsin speedy:)
ben dün gece eve gelince nevresimleri falan değiştirip yatak odasını süpürüp sildim.
bugünde diğer yerleri elden geçipir çamaşır yıkayacağım.
haftasonuna sadece ütü ve yemek kalsın.
yarın eşimin aöf sınavı var o gelince adaya gideceğiz. yarın gece kalıcaz. pazar akşama gelicez evimize.
eşimin müşterisinin düğün hediyesi:)

Geçmiş de olsa doğum günün kutlu olsun evreka.Eşin güzel bir sürpriz yapmış sana umarım her gününüzün böyle güzel geçtiği bir ömür nasip eder Allah.Benimde doğum günüm bir hafta önceydi ve eşim sağolsun pek sürpriz falan yapan biri değildirNormal bir gün gibi geçti ama en azından annemlerde kalmıştık o gece ve en güzel hediye bu değil mi demişti

aynen canım benimde nevresimleri de halletmem lazım haftasonu evimde iş yapmak istemiyorum genelde yemek derdim de olmuyor..
Ctesi geç kalkarız zaten çok yorgunum :95::95:
ne güzel ya bizde haftasonuna plan yapıcaz bide çarşamba günü eşimin maçı var plan yapmam lazım gezmek için

hafta sonu annem gelıyo nıhayet

sabah 9 da onu almaya gıdıcez ve sahılde kahvaltı yapcaz ıns planımız oyle

saol canımmm. bende benimkinden beklemiyordum vallaa inan beklemediğin anda yapıveriyorlar bunlar yaa Senin eşinde annenin yanında geçirmeni istemiş en sevdiklerinle beraber ne güzel oda ince düşünmüş

:)aynen oyle iş te yok zaman hıc gecmiyoo:)

Geçer geçer bak saat 12 oldu bile :)))))
AYH inşallah canım yaw. bu akşam evde sıkı temizlik olacak. çamaşır,ütü,süpürme,silme haftasonumu temizlik ile geçirmek istemiyorum
offf süper kaç gündür benimde aklımda temizlik yapmak var ama olmuo bi türlü bu akşam dedim eşimde gezmeğe gidelim dedi off haftasonuna kalsın istemiyorum ben de yapmıyorum zaten :)))) neyse en azından çamaşırlarımı yıkadım onlar ütü beklio lavabomu temizledim bir süpür sil toz al ve ütü var poofff çilemiz hiiiçç bitmio beee
waaaauwwwww adama bak yahuuuuuu maşallah maşallah nazar değmöesin arada sırada yapsın inşallah :)))))

valla cmrt zaman kaybından başka bişi deil hiçbişi yapmıyorum çünkü :)) senin yumurta sevmeyin belli oldu en azından hiç yememezlik yapmıyormuşsun canım o da lazım sonuçta :)))

aynen ya akşama yemekte yok bide tek makarna var

evett canım maşşalllah vallaaa ama en çok düğünümzde doğan kuşumu çokk sevdimmmm ne kadar aramışşşş bulmak içinnn

hayırrlı cumalarr kızlarrr

evreka eşin ne güzel sürprizz yapmış tekrardan iyi ki doğdunnn

kızlar bende burda bi yerde işe yardıma gidiyorumm şimdilik yarım günn çok iyi oldu bu hem maddi hemde manevi açıdann :))

saol canım yaaaa ebet cok guzel oldu dün yaa mutlu mesut oldumm

Poff bir de yemek derdi hızlı ve çabuk ne yapılır die düşünüyorum makarnanın yanına hazır köfte ler şinitzeller oluo ısıtıp yiyorsun bugünü öyle geçiştirebilirsin canım tabe yiyorsanız herkes sevmio biraz patates kızarmatsı tamamdır :)))
evett canım maşşalllah vallaaa ama en çok düğünümzde doğan kuşumu çokk sevdimmmm ne kadar aramışşşş bulmak içinnn
çok anlamlı bir hediye valla şimdi bir süre ayakların yere değmez senin olması gereken de bu zaten hehehe :))))

ooo süper hem değişilkik olur hemde para geçer eline hayırlı işler diyeyim mii :))))

KÖFTE tavuk hakkımızı tükettik. bugünde işyerinde tavuk yedim. artık sebze yemeği falan yaparım yada. sebze sote gibi bişey

biz bu akşam yine dışarıdayız, arkadaşlarımız sinema bileti almış. yemeğide dışarıda yiyelim dedi eşim. gelince eşimin yardımıyla hallederiz temizliği artık:) olmadı sabah o sınava gidince. dün gece adaya giderken götüreceklerimizi hazırlamıştım Allahtan yoksa çok sıkışacaktım.
ben yemekleri toplu olarak haftasonu yapıyorum ya ondan dedim yoksa eşim varken haftasonu yemek yapmak ne haddime:)
makarnanın yanına karışık kızartma çok severim ben, bol domates soslu:)

hayırlı olsun giz. sen farklı bir şehire gelin gitmiştin dimi. iyi olur senin için kafanı dağıtırsın, hem de para kazanırsın.

speedy fırsat sitelerinde haftasonları için çok güzel şeyler oluyor. bak istersen. bu hafta olmazsa bile sonraki tarihlerde değerlendirirsin. yakın yerlere günübirlik turlar, oteller, havuzlar falan herşey var.
fırsaton'da bütün fırsatlar oluyor genelde.

evet canım takip ediyorum ama hayalkırılığı bile olabiliyor öyle kalmak için planım yok. gezelim yeter.
haftaya ve ondan sonraki hafta doluyuz

hımm anladım speedy. ben çok şey aldım fırsatlardan şimdiye kadar şükür sorun çıkmadı.
yemek, tatil, kahvaltı, masaj, havuz, epilasyon, tur. yazınca fırsatlardan almadık şey bırakmamışım gibi hissettim:)
bir tek otel konusunda çok güvenemiyorum

benim artık haftasonu en azından 1 gün evde kalıp misafir ağırlamaya başlamam lazım.
eşim de diyorki yazın son günleri havalar daha da soğuyunca çağırırız biraz daha gezelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…