- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.601
afiyet olsunn magrenta :))
bende yapıcamm bu hafta sonuu
o zaman tüyo vereyim annemin her saman uyguladığı şeyi yaptım 4 yumurta diyordu 3 tane koydum lakin yumurta çok olunca çok fazla koku geliyor sevmiyorum :) bir de bir bardak sıvı yağ diyor ben 4te 3ünü koydum fazla yağlı olmasın die gayet güzel oldu birde unu eleyerek koyun fırının kapağını açmama rağmen güzel kabardı aa birde yubarlak kap kullanmak lazım benimki oval borcamdı dilimlemede sorun yaşadım tam zebra deseni çıkmdı kiminde ama yeni piştiğinde süper ben bir daha yapıcam çok beğendim kek kalıplarım gelsin yarın limangodan :)
valla ben en kısa zamanda yine yapıcam çok beğendim malzemeleri tamamlamam lazım birde kek kalıbımı bekliyorum :)))evreka doğum günün kutlu olsun canım. sevdiklerinle nice mutlu huzurlu uzun yıllar dilerim:))
kesin akşama seni bekleyen süprizler vardır.
keki dün eve geç geldiğimiz için yapamadım. bugün de kocacığımla geleneksel dışarı çıkma günümüz. artık yarına yaparım. zaten sabahta şirketi bir kek kokusu kapladı sorma, nasıl canım çektiii
yumurtayı bende tariften az koyarım çünkü gerçekten kokusu kötü oluyor.
bir de sevmem ben zaten normalde yemem
günaydınnn bende çok seviyorum lakin cmrt çalışmıyoz mu beni deli ediogünaydın kızlar. haftanın en sevdiğim günü:))))))
günaydın hayırlı cumalar sipaydi naber? inşallah çabucak geçergünaydın kızlar, hayırlı cumalar bugüne bayılıyorum umarım mükemmelce geçer gider
gunaydın kızlarr
en guzel gun :))
gun nasıl gecer bılmem ama aksam super gecıcek ıns
benım koçiş bugun cok sevınclı işler tam ıstedıgı gıbı gıdıyomuş
bu aksam bana bı suprızı varmış nedenını bılmıyorum ama beklıyorum :))
meraklar ıcındeyım bıran once aksam olsa:))
valla ben en kısa zamanda yine yapıcam çok beğendim malzemeleri tamamlamam lazım birde kek kalıbımı bekliyorum :)))
yumurta nie yemion canım ben yiyom bak olmadıu şimdi
günaydınnn bende çok seviyorum lakin cmrt çalışmıyoz mu beni deli edio
günaydın hayırlı cumalar sipaydi naber? inşallah çabucak geçer
günaydınnnn ooo sen bugün bitsin die dua edersin şimdi merak ettim şimdi süpriz ney acep :))))
kızlar günaydınnnhepinize çok teşekkür ederimmm seviyorum sizleriiii çokk Dün gittim koçiş yemek hazırlamış sofrayı kurmuş mumları yakmış beni bekliyormuş yemeğimizi yedik ben saçımı toplamak için yatak odasından toka almak için gittim bir baktım yatağın üstü yerler çiceklerle süslenmiş ve kocaman bir demet çicek var tam o esnada düğünümüzdeki ilk dans parcamızı açtı yanıma geldi dans ettik çiceklerin içinde çok duygulandım çok mutylu oldumm sonra hediyesini getirdi ben muhabbet kuşu istiyordum oda tüy döker diye almıyordu bana aşırı titiz biri ama buna rağmen gitmiş bana daha 40 günlük kuş almış kuşta bizim evlendiğimiz gün doğmuş onu görünce ayrıca mutlu oldummm öpücüklere boğdumm bide benim çok istediğim bir ayakkabı vardı pahalı diye almıyordum gitmiş onuda almış çokk güzel bir doğum günüydüü seviyorum kocişimiiiii
ayyy ne guzelllllll sevındım senın adına canım ıns nıce mutluluklar yasarsın
saol canımm yaa dünden beri çok mutluyummmbende senin süprisi merak ettim vallaaa ne acabaaa istediğin birşey varmıydı belki onu yapmıştır eşin canım
yok canım ıstedıgım hıcbişi yok ondan merakım zaten :)
araba ıstıyorum ama ehlıyet alınca dedı motor dan kalmışım çalışmayınca boyle oldu
bugun sonucunu ogrendım kaybettım dedım olsun bıdakıne alırsın dedı ama araba almaz herhalde
valla ben en kısa zamanda yine yapıcam çok beğendim malzemeleri tamamlamam lazım birde kek kalıbımı bekliyorum :)))
yumurta nie yemion canım ben yiyom bak olmadıu şimdi
günaydınnn bende çok seviyorum lakin cmrt çalışmıyoz mu beni deli edio
günaydınnnn ooo sen bugün bitsin die dua edersin şimdi merak ettim şimdi süpriz ney acep :))))
kızlar günaydınnnhepinize çok teşekkür ederimmm seviyorum sizleriiii çokk Dün gittim koçiş yemek hazırlamış sofrayı kurmuş mumları yakmış beni bekliyormuş yemeğimizi yedik ben saçımı toplamak için yatak odasından toka almak için gittim bir baktım yatağın üstü yerler çiceklerle süslenmiş ve kocaman bir demet çicek var tam o esnada düğünümüzdeki ilk dans parcamızı açtı yanıma geldi dans ettik çiceklerin içinde çok duygulandım çok mutylu oldumm sonra hediyesini getirdi ben muhabbet kuşu istiyordum oda tüy döker diye almıyordu bana aşırı titiz biri ama buna rağmen gitmiş bana daha 40 günlük kuş almış kuşta bizim evlendiğimiz gün doğmuş onu görünce ayrıca mutlu oldummm öpücüklere boğdumm bide benim çok istediğim bir ayakkabı vardı pahalı diye almıyordum gitmiş onuda almış çokk güzel bir doğum günüydüü seviyorum kocişimiiiii
magrenta kıyamam sana. cumartesi çalışmak ne zordur bilirim. çok uzak olmayan bir geçmişe kadar bizde çalışıyorduk ama sadece zaman kaybı. küçükken sevgili babaanneciğim (Allah rahmet eylesin) o kadar çok süt ve yumurta ile beslediki bizi yaş ilerledikçe yiyemez hale geldim. beyazı özellikle çok rahatsız eder beni. gerçi kocam yapınca yumurtayı beyazı hiç belli olmuyo nasıl yapıyor bilmiyorum ama. haşlanınca sarısını yerim, sahanda da sadece sarı ve çok çırpılmışı yiyebilirim ama melemende falan yumurta iç yiyemem.
enişteyi takdir ettim:) senin için de çok sevindim, böyle günlerde hoş süprizler çok güzel oluyor.
eee şimdi sizinde bir yavrunuz oldu o zaman. isim falan koymak lazım:)
nefess eşinin süprizini ben de merak ettim şimdi:)