- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.561
ceyliin sirke hiç işe yaramıyor bence. evden hiç eksik etmem. kapını girişini hergün sirkeli suyla siliyorum ama yok
öylemi dersin ne bileyim totem yapıyorum bende,iyi düşün iyi olsun:)
ya benim iş yerimde bu saatlerde müzik dinlemek yasak. bende kendi çıplak sesimle söyleyerek eşlik edeyim size:))))
evet bende burnukum için istiyorum ama para yok yaa
bende göbüşüm için bide göğüslerimi birleştirmek istiyorum ayrıda biraz:26:
ben burun ameliyatını sordum 1500 -2500 arası diyorlar şimdi borçlarımız var aslında fazla değilde borçlar olunca o bile çokk
Eminim hepinizin doğal hali gayet güzeldir pahalı değil ama bence gereksiz,
bu haftasonu çalışmıyorum şimdi öğrendim çok sevindim
yaa eşim beğeniyor burnumuda ben aynaya baktığımda biraz burnunum ucu aşağıda gibi geliyorr ne bileyim az daha kalkık ve küçük olsa diye istiyorum . haftasonu çalışmamanada sevindim canım
kızım siz manyakmısınız.
resimlerinizi gördüm hepinizde fıstık gibi hatunsunuz.
10 yıl sonra falan başlanır böyle operasyonlara şimdi çok erken.
ajdanın yaşına gelmemize daha çoooooooooooooook var.
ama madem istiyorsunuz onu da hep birlikte yaptıralım. ben ayaklarımı küçültmek istiyorum öncelikle,
sonra da daha küçük basenlerim olsun istiyorum.
sssccc ozaman grup indirimi yaparlar belki bi dr bulalımmmm:)))ya konuşuyoruz işte bişey yaptıracağımız yokta insan yaz gelince sinir oluyor çoğu şeye:))
evreka benim kız kardeşim 2007 sonunda 4bin tl verdi burun ameliyatına ama süper oldu burnu.
onun dr.kırmadan mikro cerrahiyle falan yapıyormuş normal burun ameliyatlarındaki gibi kırma tampon ve acı o kadar fazla olmadı. o dönem kuzenim ve iş arkadaşıyla 3ü anynı dönemde oldu.
reklam olmasın ana doktora netten bak bir. yakup avşar.
burnunun yapma olduğunu hiç kimse anlamıyor o kadar güzel ve doğal
kızım siz manyakmısınız.
resimlerinizi gördüm hepinizde fıstık gibi hatunsunuz.
10 yıl sonra falan başlanır böyle operasyonlara şimdi çok erken.
ajdanın yaşına gelmemize daha çoooooooooooooook var.
ama madem istiyorsunuz onu da hep birlikte yaptıralım. ben ayaklarımı küçültmek istiyorum öncelikle,
sonra da daha küçük basenlerim olsun istiyorum.
evreka benim kız kardeşim 2007 sonunda 4bin tl verdi burun ameliyatına ama süper oldu burnu.
onun dr.kırmadan mikro cerrahiyle falan yapıyormuş normal burun ameliyatlarındaki gibi kırma tampon ve acı o kadar fazla olmadı. o dönem kuzenim ve iş arkadaşıyla 3ü anynı dönemde oldu.
reklam olmasın ana doktora netten bak bir. yakup avşar.
burnunun yapma olduğunu hiç kimse anlamıyor o kadar güzel ve doğal
bak evreka işine yarayabilir ,aslında bu estetik işi yaşla alakalı değil,kendimizin bazı yerlerini beğenmememiz.
sssccc cim iltifatını için ayrıca teşekkür ler canım
4 bin tl cokmuşta ama tampon ve kırma yoksa merak ettim yaaa nasıl yaptığını. Aklımda dursun bir bakayım araştırayım bende sağlık sektöründeyim tanıdık op. drlar var bir sorayım canım saoll
çok değil aslında sonu mutluluksa,neyseki benim eşim karşı değil,doğumdan sonra istersen yaptırırız dedi
EVREKA bir ara teminat mektubu hazırlıyorum demiştin ihale için,görevin ne bilmiyorum ama,ben 6 yıldır ihalenin içindeyim,kanunu su gibi biliyorum ,zaten çalıştığım yerde bu konuda yetkiliyim,kamuda yani...eğer bi sorun olursa yardımcı olabilirim.
ciddimisin canım ben finans ve ihalesine bakıyorum sağık firmasıyız. geçen ubbye kayıtta biraz sorun yaşadım evraklar yüzünden ama şimdi haloldu. aklımda bulunsun gene canım birşey olursa yardım isterim. Şimdi bir tane daha ihalem var cr ihalesi inş olur onu hazırlıyorum teknikşartnamesini bir yandanda buraya yazıyorum.
hahaha allah yardımcıları olsun uyuz olurum öle kendine kendine şarkı söleyenlere heheheşimdi ben akşama kadar evreşe yolları dar diye başlayıp akşama kadar sevgili iş arkadaşlarımın başını şişiricem.
kızlar benim çok güzel bir sesim var:))))) bir dinleyen bir daha dinlememek için ülkeyi terkeder böylesini duymadığı için:)
ve bir şarkı olsun, reklam müziği olsun milleti bıktırana kadar mırıldanıp söylerim, bir de bilmediğim kısımlarını kendim uyduruk birşey sallarım.
şimdi siz farkında olmadan iş arkadaşlarıma çok büyük bir kötülük yaptınız:)
hadi hep birlikte söylüyoruz. evreşe yolları darrr daaaaar bana bakma benim kocam var:)
valla sirke her işe yarıo her evde olması lazım bence de :) bir programda görmüştüm yabancı hatun sirkeli su ile mutfak tezgahlarını silidouben googla yazıyorum hatırlayamadığım zaman:))))
evet tatlım ya evlenmeden önce bende böyle olmadığım için tuhaf geliyoryakında evde kask takıp dolaşacağım,,mevlüt okutmak iyi bir fikir olabilir ama çalışıyorz,üşeniyorum valla...şeyi biliyorum sirke yi eve serpmek nazara falan iyi gelirmiş,yada temizlik suyuna sirke koymak,peygamberimizde demiş ya sirkeyi evinizxden eksik etmeyin diye,ben yapıyorum gerçi ,,,sizde deneyebilirsiniz
hehe bende valla alışamadım cmrt gelmesek sorun yok ama düşüncesi bile canımı sıkıyor :)))iyiyim canım haftasonu bitcek ama ben hala alışamadım çalışmaya. Fotoğraflarıda daha seçip veremedik yaaa bilmiyom ne olcak haftasonuda elim varmıyor sürekli birşey çıkıyor tamam diyorum bakayım seçip vereyim ya birisi geliyor ya biz gidiyoruz kalıyor öylece. bu haftada annemlere gticez. Bende anlaşma filanda yoktanıdık diye hiç anlaşma yapmadık ama biraz cazgırımdır birşeyi yanlış yapsın vallaa çok pis çemkiririm
oooo maşallahı var eşinin nazar değmesin anlatma kız herkesePPP
bir ara bende de vardı canım nazar değmiştir bir kurşun döktürün batıl inanç falan ama iyi gelir diye düşünüyorum :))) kafanada takma heyecandan oluodur belkim eşin yanında falanPPP çamuru da takma veletlerin işi yok yapar onlar afacanlar nolcak
ayyy evet maşallah benimde çenem hiç durmaz anlatıveririm mutluluktan:)))
bu çamur olayı içinde ,,,hırsızlar yumurta atıolarmış balkonlara yada camlara temizlemezsen eve giriyorlarmış temizliyorsan evde birileri var diye girmiyorlarmış,çamurda öyle bişey olmasın Allah korusun.dün tedirgin oldum biraz,gerçi güvenliğimiz kameralarımız var ama insan yinede ürküyor
bizdede o kadar para olsaydı keşke:)
magrente tesekkurler canım düşüncen ıcın soylemen yeterlı:)
kızlar coşmuş burda ya ıkı dakıka kayboldum :)
mıde bulantı ılaclarım bıttı bugun ılac almadım cok kotuyum heran kendımı
yıkılıcak gıbı hıssedıyorum :)
hahaha allah yardımcıları olsun uyuz olurum öle kendine kendine şarkı söleyenlere hehehePPP iyi bare katlanıyolar :)
valla sirke her işe yarıo her evde olması lazım bence de :) bir programda görmüştüm yabancı hatun sirkeli su ile mutfak tezgahlarını silidou
daha hijyenik oluyormuş hemde kimyasal içermio diodu
hehe bende valla alışamadım cmrt gelmesek sorun yok ama düşüncesi bile canımı sıkıyor :)))
fotoğraflkarı bir an evvel seçin canım sonra birde onları bekliceniz bak bizim 3 ay oldu bitmedi hala neyseki bende cazgırım eşimde kızdımı söylenir albümü almaya gittiğinde sizi soran çok oldu ama ben önermedim demiş şok olmuş adam heheh :)
valla benimde aklıma geldi ama söylemek istemedim gerekiz kuruntu canım çamur camda diil balkonda kenarda duruomuş sorun yok takma kafanı
ya canım benim sen iste ne demek :))) ben iyiyim de önce kötüyüm deme canım :)))) inşallah geçer bir an evvel sabır
şok olmuş şaka yapıosun demiş hayır gayet ciddiyim demiş bozulmuş görcektin suratı dio hehe şimdi ben gidicem ebeveyn albümleri olunca almaya birde nikah çekimini kontrol edicem bir kısmı kesik çıkmış çekimden dedi inşallah kasetten dvdye kayıt ederken olmuştur yoksa çok pis cozutucam orayı görcekler hehehe aynı gün gidelim beraber cozutalım hhahhaciddimisinnn serdarın yüzünü düşünemiyorummmbende bu hafta bitireyimm vereyim yapsınlarr
valla sirke her işe yarıo her evde olması lazım bence de :) bir programda görmüştüm yabancı hatun sirkeli su ile mutfak tezgahlarını silidou
daha hijyenik oluyormuş hemde kimyasal içermio diodu
evet temizlikte iyi oluyor,saçada iyi geliyor,sulandırıp yüze sürüncede,,sirke mucize bişi:))
valla benimde aklıma geldi ama söylemek istemedim gerekiz kuruntu canım çamur camda diil balkonda kenarda duruomuş sorun yok takma kafanı
inşallah öeldir canım,bide benimki askere gidecek ya aralıkta,dedim sen gitmeden kapatalım ,cam balkon yaptıralım,zaten çok esiyor bizim orası tertemiz durur hemde güvenli olur