- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.461
günaydın nasılsın canım..
günaydınnn kızlarrrr
iyiyimm canım nasıl olayım işte çamaşır attım makinaya çıkmasını bekliyorumm
kızlarr nasıl sürpriz yaptınız bakalımm haberler sizdee
günaydın canım.
ya seni görünce. hep aklıma şey geliyor. Evreşe yolları dar bana bakma benim yarim var
benim böyle nicklere karşı bi zafım var da
ohhh ne güzel yaa. benimde çamaşırlarım birikti bu akşam evdeyiz. atarım artık :78::78:
benim süprize daha var canım doğum günün de kısmetse:111:
anladımm canım
bende bugünn durduk yere sürpriz yapayım diyordumm ama vazgeçtimm gıcık etti beni çünkü yapmıycam
yap canım güzel olur sevinir..
ben akşama mozaik yapıyım bitti en büyük süpriz eşim içinversen hergüne yiyecek
valla bende bayılırımm canım baya olduu yapalı eşimden çok ben yemiştimmbana bırakmadınn hepsinii yedinn diyor o da çok severmiş meğerse
günaydın canım.
ya seni görünce. hep aklıma şey geliyor. Evreşe yolları dar bana bakma benim yarim var
benim böyle nicklere karşı bi zafım var da
ohhh ne güzel yaa. benimde çamaşırlarım birikti bu akşam evdeyiz. atarım artık :78::78:
benim süprize daha var canım doğum günün de kısmetse:111:
bende seviyorum ama eşim kadar değil. çok aramam yani akşama zaman kalırsa yaparım.
dün akşamda evde yemek yemedik. bu akşama artık yemek yapıcam öyle zor geliyorki
oda güzelmiş sabah sabah güldüm vallaaevrekayı birgün nick ararken ne yapsam yapsam derken arşimet aklıma geldi ordan koymuştum. bende nicklere bakarken neden koyduklarnı merak ederim
çalışıyorsunn canım kolay mı ... dün bende arkadaşımı yolcu ettikten sonra bankaya geçtimm dönüşte pizza yedikkk
yemekler var onları ısıtıcam ama canım patlıcan közlemesi istiyor yoğurtlu yapaym diyorum buz gibi yeriiz
vallahi yaa genelde mutlaka bişey uyduruyorum.. meslea ssscc görünce de HTC diye cep teli var ya o geliyor aklıma saçma ama :80::80:
benim buzlukta bi sürü var közlenmiş patlıcan..
bu haftasonuna arkadaş çağırmayı düşünüyorum ama bana bi uyuşukluk geldi hiç bişey yapasım yok
vallahı ne guzel yemekler yapıosunuz
bız bı haftadır agzımıza yemek koymadık
ben yapamıyorum cok kokuyo bana eşimde bu aralar sıkı çalıştıgı ıcın yapamıyo
sandavıc melemendı kahvaltı dısardandı gecırıyoruz
bende sıkıldım bu durumdan ama elımde degıl yapamıyorum
eşimede dun dıyorum lutfen kızma bana yemek yapamıyorum dıye :)
yok askım bılıyorum sıkma canını dıyo Allah tan anlayışlı
annemlerde bı gelemedı tatılden o yapsa yemeklerde yesek:):))
senin durum belli canım elinde olsa yaparsınn
annenler gelince sana güzel yemekler yaparlar bol bol vitamin alırsın bebişş içinn