Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

:KK60::KK60::KK60:

sendeki bu enerjiyi seviyorum ben:KK16: dün abim geldi bizde kaldı tavuklu mantar sote pilav salata yaptım mantar soteye bayıldı diyo evde neden böle yapmıyordun bakıyorumda evlenince level atlamışın :KK60::KK60::KK60:

bu aralar enerji falan kalmadı yaa ne biliyim. hiç yemek yapasım yok. bu arkadşaları da çağırmam lazım. kadın doğum yapacak bide ramazanda biz gittik ayıp olur :KK62: bu hafta da hazır evdeyim..
bakalım düşüneyim azcık
:63:
közleyip poşetleyip öyle atıyoruz dimii buzluğa ekstra bişey var mıı speddy

valla benimde yok bugünnn yataktayım zaten hala :))

yok canım közle soy yallah dolaba :KK66::KK66:

bu aralar enerji falan kalmadı yaa ne biliyim. hiç yemek yapasım yok. bu arkadşaları da çağırmam lazım. kadın doğum yapacak bide ramazanda biz gittik ayıp olur :KK62: bu hafta da hazır evdeyim..
bakalım düşüneyim azcık
:63:

yok canım közle soy yallah dolaba :KK66::KK66:

bu tatil yaramadı hiç birimize bende sürekli bi uyuma isteği var sabahleyin yataktan resmen kendimi sürükleyerek kaldırıyorum gözler kapalı ama inanıyorum geçecek :KK60::KK60::KK60: sen bu halinlede döktürürsün canım

bu tatil yaramadı hiç birimize bende sürekli bi uyuma isteği var sabahleyin yataktan resmen kendimi sürükleyerek kaldırıyorum gözler kapalı ama inanıyorum geçecek :KK60::KK60::KK60: sen bu halinlede döktürürsün canım

aynen tatil iyice tembelleştirdi yaaa :63:
bakalım daha eşime bile çağıralım demedim :KK20: duruma göre haber veririz. :KK34:

kac aylık oldu canım doktora sordunmu ne zamana kadar devam etcekmiş bulantın filan

3 ayın ıcındeyım canım 9 haftalık 12. haftaya kadarda devam edermiş ıns bıter dıye umuyorum

doktorda mıde bulantısının ıyı oldugunu soyluyor ama bazen dayanılmıcak duruma gelıyor

Allah herkesın yardımcısı olsun ıns

3 ayın ıcındeyım canım 9 haftalık 12. haftaya kadarda devam edermiş ıns bıter dıye umuyorum

doktorda mıde bulantısının ıyı oldugunu soyluyor ama bazen dayanılmıcak duruma gelıyor

mide bulantısı için sabah yataktan kalkmadan önce tuzlku bişeyler yiytecek misin 1-2 tane çubuk kraker gibi.
hemen su içmemeye çalış bide yataktan çıkmadan ye yanına koy geceden :KK66:

kıyamam ben sana yaa. Benim şimdi bile az yoğunlaşmış kokuları bile midem kaldırmıyor seni düşünemiyorum. hamile olduğumda benim baya bir zor geçecek desene 12 haftaa:KK52:

mide bulantısı için sabah yataktan kalkmadan önce tuzlku bişeyler yiytecek misin 1-2 tane çubuk kraker gibi.
hemen su içmemeye çalış bide yataktan çıkmadan ye yanına koy geceden :KK66:

gece yatmadan alıyorum bi şişe dolusu canım:)
sabahta mıde bulantısı ılacı ıcmeden yataktan kalkamıyorum tuzluyu bırak sabah su ıctıkten sonra ayaga kalksam kesın oda cıkıyor söylemesi ayıp
gun ıcınde ıyıyım ama aksam saatlerınde yıne fenalaşıyorum az kaldı ıns bıtmek uzere

sonra ben sıze anlatcam su pastayı yapcam bu yemeyı yapcam dıye ıns:):):KK49::KK53::KK49:

kıyamam ben sana yaa. Benim şimdi bile az yoğunlaşmış kokuları bile midem kaldırmıyor seni düşünemiyorum. hamile olduğumda benim baya bir zor geçecek desene 12 haftaa:KK52:

ben yıne cok ıyıyım benım arkadaslarımdan bazıları 12 hafta yattıgını bılıyorum ınanben yıne calışıyorum şükürler olsun eşimde cok yardımcı oluyo sagolsun cok dıkkat etmek lazım ben bıde ıkı kere düştüm

şükür bişi olmadı doktor senın bebek ıyı tutunmuş dıyo senı cok sevmiş bırakmıyo dıyo:)

benden daha hassas olanlarda varmış yanı:):KK76:

gece yatmadan alıyorum bi şişe dolusu canım:)
sabahta mıde bulantısı ılacı ıcmeden yataktan kalkamıyorum tuzluyu bırak sabah su ıctıkten sonra ayaga kalksam kesın oda cıkıyor söylemesi ayıp
gun ıcınde ıyıyım ama aksam saatlerınde yıne fenalaşıyorum az kaldı ıns bıtmek uzere

sonra ben sıze anlatcam su pastayı yapcam bu yemeyı yapcam dıye ıns:):):KK49::KK53::KK49:

İnşallah canım doğumdan sonra çalışacak mısın ?

İnşallah canım doğumdan sonra çalışacak mısın ?

evet canım nasıpse ıns ben memurum gayet ıyı sartlarda çalışıyorum ve ızınlerım cok ıı
dogum ıcınde 5 ay ve kendı ızınlerımde dahıl
6 7 ay ayrıca gun ıcınde emzırme ızınlerım var

o yuzden çalışmayı düşünüyorum zaten evım 2 dk annemde bakıcak bebegıme ıns oda 2 dk evı rahat olucam düşünüyorum tabıkı bı aksılık olmassa ıns

günaydın bayanlar gerçi öğlen oldu ama bende yataktan kazınarak kalkanlardanım hatta eşimi yollayıp 5 dk daha yatıyorum otobüste uyumaya devam ediyorum napıcam ben böle yaaaa :KK43:((( içimden bişi yapmak gelmio artık eve gidince moralim bozluo heryer pis ütü çamaşır bulaşık hepsi gözüme batıo yapmak istiyorum ama içimden gelmio tatil fena etti bizi :)

evet canım nasıpse ıns ben memurum gayet ıyı sartlarda çalışıyorum ve ızınlerım cok ıı
dogum ıcınde 5 ay ve kendı ızınlerımde dahıl
6 7 ay ayrıca gun ıcınde emzırme ızınlerım var

o yuzden çalışmayı düşünüyorum zaten evım 2 dk annemde bakıcak bebegıme ıns oda 2 dk evı rahat olucam düşünüyorum tabıkı bı aksılık olmassa ıns

Evet şartların güzel ise çok iyi.

günaydın bayanlar gerçi öğlen oldu ama bende yataktan kazınarak kalkanlardanım hatta eşimi yollayıp 5 dk daha yatıyorum otobüste uyumaya devam ediyorum napıcam ben böle yaaaa :KK43:((( içimden bişi yapmak gelmio artık eve gidince moralim bozluo heryer pis ütü çamaşır bulaşık hepsi gözüme batıo yapmak istiyorum ama içimden gelmio tatil fena etti bizi :)

bizimde öyle canım. ütüm var çamaşır yıkanacak:KK47:
bu akşam evi elden geçirmem lazım

ben yıne cok ıyıyım benım arkadaslarımdan bazıları 12 hafta yattıgını bılıyorum ınanben yıne calışıyorum şükürler olsun eşimde cok yardımcı oluyo sagolsun cok dıkkat etmek lazım ben bıde ıkı kere düştüm

şükür bişi olmadı doktor senın bebek ıyı tutunmuş dıyo senı cok sevmiş bırakmıyo dıyo:)

benden daha hassas olanlarda varmış yanı:):KK76:

dikkat et canım allahm korumuş sizi. ben zaten her hastalığı cabuk kapan biriyim bünyem zayıf ondan doğumda baya bir zorlancağımı düşünüyorum tabe allahm yardım ederde genede zorlu bir dönem olcak benim için . magrenta bende senin gibiyim valla şu tatil beni mahfetti hala evde uyumak istiyorum eve gidince allahtan kociş yardım edyorda destek veriyorda yemek temizlik yapıyorum oda olmasa eve gider gtimez birşeyler atıştırıp uyurdum sanırım :KK60:

gunaydın canım herkeste var bı mıskınlık dert etme :)

bende camasır dolu :KK43:ıns bu aksam yıkıyabılırım:)

dikkat et canım allahm korumuş sizi. ben zaten her hastalığı cabuk kapan biriyim bünyem zayıf ondan doğumda baya bir zorlancağımı düşünüyorum tabe allahm yardım ederde genede zorlu bir dönem olcak benim için . magrenta bende senin gibiyim valla şu tatil beni mahfetti hala evde uyumak istiyorum eve gidince allahtan kociş yardım edyorda destek veriyorda yemek temizlik yapıyorum oda olmasa eve gider gtimez birşeyler atıştırıp uyurdum sanırım :KK60:

zayıflık hıc sorma ben 41 kıloyum bakalım ne hale gelıcem :)

Evet şartların güzel ise çok iyi.

bizimde öyle canım. ütüm var çamaşır yıkanacak:KK47:
bu akşam evi elden geçirmem lazım
poffff bu işler hiç bitmez bu gidişle :KK43:
gunaydın canım herkeste var bı mıskınlık dert etme :)

bende camasır dolu :KK43:ıns bu aksam yıkıyabılırım:)
allah kolaylık versin canım hepimize neyseki kocalar yardımcı bende beyazları renklileri yıkadım çarşafları atıcaktım dün misafir geldi kaldı dün bişi yapamadım bu gün temizlik yapmayı ve çamaşır yıkamayı düşünüyorum ufaktan :)
sen şimdiden bakıma al kendini anca toplarsın bende kolay kolay hasta olmazdım ama kansızlık çok zorluyor beni doktora gidicem bakıma alcam kendimi :)
bu ara herkeste bir miskinlik sabahları serin diye sanırım kalkmak gelmiyor insanın içinden alışcaz napalım :) birde işe istemeyerek gelince iyice zor oluyor yahuu :KK43:

zayıflık hıc sorma ben 41 kıloyum bakalım ne hale gelıcem :)

oyyyyy canım dikkat et kendine iyi beslen yoksa çocuk senden alır ki sende çok zayıfsız ya dişler ya saçlar gider allah korusun iyi beslen aman haaaa

X