- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.441
ben öyle yaptımm mesela bilmiyordum annem söyledii yaptık hemen attım buzluğa kışın rahat edicez
Evet canım çok rahat ve güzel oluyr
Speedy sana bir kaç öneride bulunabilirim doğum günü için umarım işine yarar.Arabası varmı bilmiyorum eğer varsa onu ne kadar sevdiğini anlatan bir kaset ya da cd hazırlayıp araba çalıştığında çalmaya başlayacak şekilde hazır halde bırakabilirsin...Dışarda ya da evde bir yemek programı yapıp gün içinde ona telgrafla,davetiye göndererek ya da telefonla davet edebilirsin...Ona aşk mektubu yazıp mektubu yap boz gibi parçalara ayırıp birleştirip okumasını isteyebilirsin...Gazeteye ilan verebilirsin doğum gününü kutlayıp çok sevdiğini yayınlatabilirsin...İş yerinden arkadaşıyla anlaşıp masasına ufak bir paket bıraktırabilirsin içine hediye yada ufak notlar olan...Kupa yaptırıbailirsin şu ısınınca yazı ya da resim beliren...Bunlar benim arşivimdeki işine yarayabilecekler eğer işine yaramazsa daha da detaylı arama yaparım senin için
arabası yok ama diğerlerini düşünüyorum. işyerinden arkadaşını kullanabilirim aslında güzel bi süpriz olabilir..
speedy akşam eve gidip açken yemek yapmak daha zor geliyor bana. eve gidince en geç yarım saat içinde sofraya oturmuş olalalım istiyorum ben.
toplu yapmak daha pratik oluyor. mesela her yemeğe soğan koyuyorsun. atıyorum rondoya, iki tencere yağı koy soğanı kavur. sonra diğer malzemeleri ne gerekiyorsa, sebzeleri ya da etleri ekle kısa sürede 2 çeşit yemek oluyor.
eşimin elinden de geliyor yemek yardım ediyor hazırlarken.
ama yemek olmayınca eşim erken geliyor mutfağa girip yemek yapıyor o zaman bütün mutfak uçuyor. en azından hazır yemek olunca sadece ısıtıyor ve o kadar zarar veremiyor:)
bir de akşama ne yiyeceğiz diye düşünmek kasıyor beni. çok canımızın istediği birşey olursa onu da yapıyoruz ama günlük yemek yapmak bana göre değil:)
hımmm bende dolapta yemek olunca sanki bozulmuş gibi geliyor.
yani ne biliyim yiyemiyorum. yemek yaparken zaten doyuyorum günlük yapmak daha kolay geliyor.