-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.421
speedy bizim eşimiz gibi insanlara alınacak en güzel hediye::::::::::::
G Ö M L E K
ama kırışmayan ve kolay ütülenen cinsinden yanına da kravat ve istersen kol düğmesi. bunlar az dersen takım elbise de alabilirsin
oldu bitti:)
speedyciğim sen düşünmüş ve bulmuşsun zaten.
planladığın herşeyi çok beğendim ama evde güzel bir yemek ve balon o ortamdan sonra dışarı çıkma fikrini sevmedim.
çok sevdiğiniz bir filmi evinizde başbaşa izleseniz daha güzel olabilir.
bir de mutlaka müzik olsun yemekten sonra dans edin:)
günaydınnnnn
spedy iyi fikir değişik olur hem , erkeklere hediye almak ölümm zatenn seçenek yokkk
bizde dün akşam annemi yolcu ettik nasıll zor geldi anlatamam(
arkadaşım var şimdide bugünde o gidicek belkide
erken kalkmak çok sinir bozucu gerçektengünaydın kızlar.
hepimize mutlu huzurlu ve hemen cuma olacak bir hafta diliyorum.
dün çok yoğunduk neti bile doğru dürüst açamadım.
evet canım hoşgeldin temennilerine katılıyorumm
bayram tatili güzel ama kısaydı 1 hafta daha olsaydı keşke. dün neysede bugün uyanmakta gerçekten çok zorlandım. alışacağız ama yapacak birşey yok
evet yaaa benim kızartmam var biraz ,sebze yemeği yapsam ii olur,yada hiç biş yapmasam dahada iyi olanları yeriz:))Ramazan bayram derken geldik yine normal günlere.
akşama ne yemeği yapsam yaaa :96: buzlukta nuget tavuk vardı onu kızartabilirimbide yanına patates kızartırım bitti
Bende o dediklerini farklı bir yöntemle not kağıdı yapmıştım,ben izne çıkmıştım 15 günlüğüne her güne bir nozt yazıp notun sonunda ipuçlarıyla bir sonraki günün notunu yazdım..örneğin fesleğenin altına notu yapıştırıp bir önceki notada çiçeklere su vermeyi unutma aşkım diye yazdım:))toplamda 16 tane not vardı..en sonuncuyada "hadi şimdi beni arayıp seni seviyorum" de yazmıştım:)))speedyciğim sen düşünmüş ve bulmuşsun zaten.
planladığın herşeyi çok beğendim ama evde güzel bir yemek ve balon o ortamdan sonra dışarı çıkma fikrini sevmedim.
çok sevdiğiniz bir filmi evinizde başbaşa izleseniz daha güzel olabilir.
bir de mutlaka müzik olsun yemekten sonra dans edin:)
günaydınnnnn
spedy iyi fikir değişik olur hem , erkeklere hediye almak ölümm zatenn seçenek yokkk
bizde dün akşam annemi yolcu ettik nasıll zor geldi anlatamam(
arkadaşım var şimdide bugünde o gidicek belkide
evet yaaa benim kızartmam var biraz ,sebze yemeği yapsam ii olur,yada hiç biş yapmasam dahada iyi olanları yeriz:))
Bende o dediklerini farklı bir yöntemle not kağıdı yapmıştım,ben izne çıkmıştım 15 günlüğüne her güne bir nozt yazıp notun sonunda ipuçlarıyla bir sonraki günün notunu yazdım..örneğin fesleğenin altına notu yapıştırıp bir önceki notada çiçeklere su vermeyi unutma aşkım diye yazdım:))toplamda 16 tane not vardı..en sonuncuyada "hadi şimdi beni arayıp seni seviyorum" de yazmıştım:)))
/QUOTE]
Evet ben sebze yapmayım dedim genelde hep sebze yemeği oluyr
seninde güzel olmuş canımmama tatilim yok ki
evet yaaa benim kızartmam var biraz ,sebze yemeği yapsam ii olur,yada hiç biş yapmasam dahada iyi olanları yeriz:))
Bende o dediklerini farklı bir yöntemle not kağıdı yapmıştım,ben izne çıkmıştım 15 günlüğüne her güne bir nozt yazıp notun sonunda ipuçlarıyla bir sonraki günün notunu yazdım..örneğin fesleğenin altına notu yapıştırıp bir önceki notada çiçeklere su vermeyi unutma aşkım diye yazdım:))toplamda 16 tane not vardı..en sonuncuyada "hadi şimdi beni arayıp seni seviyorum" de yazmıştım:)))
/QUOTE]
Evet ben sebze yapmayım dedim genelde hep sebze yemeği oluyr
seninde güzel olmuş canımmama tatilim yok ki
tatil olmasa bile o şekilde belki birşeyler olabilir yada kargoyla mektup yolla,akşamki planlarından ve eve kaçta gelmesini istediğini,ve bir program çizelgesi yollayabilirsin.ve o saate kadar seni aramamasını isteyebilirsin:)
tatil olmasa bile o şekilde belki birşeyler olabilir yada kargoyla mektup yolla,akşamki planlarından ve eve kaçta gelmesini istediğini,ve bir program çizelgesi yollayabilirsin.ve o saate kadar seni aramamasını isteyebilirsin:)
güzel fikir aslında ama süpriz yapmak istiyorum çünkü doğum günü c.tesiye gelecek. biz ikimiz cuma kutlayacağız ama düşüneyim öyle de yapabilirim aslında
kargoyla mektup fikri de güzelmiş:)
benim uzunca bir süre yemek derdim olmaz sanırım. bayramda evde olmayınca hiçbirşeyi pişirmemiştik pazar günü evde olan tüm herşeyi yemek yaptık:)
etli patatesli patlıcan yemeği
zeytinyağlı kabak yemeği
haşlanmış tavuk (duruma göre salata ya da pilavla olmadı kızartarak yenecek:)
pilav
çorba
patlıcan salatası
artık hergün birini yeriz ve böylelikle bu haftayı hallederiz:)
aklımdaydı bakın domates şuanda çok ucuz kızlar alın 4/5 kilo eşinize minik minik doğratın atın buzluğa çok rahat oluyor :81::81:
domates geçenlerde bende koymuştum ama çoğunu kullandımgerçekten çok pratik oluyor.
xmutlu ben çiğ olarak koyuyorum. kabuklarını soyup küçük küçük doğruyorum sonra poşetleyip buzluğa atıyorum.
bir de ben bayramdan önce sokağımıza gelen sebze arabasından 5kg fasulye aldım. aslında annemle alacaktık ama mahelledeki bütün bayanlar kilolarca alınca çokta ucuzdu bende gaza gelip aldım.
yıkadım ayıkladım. kuruyunca poşete koyup buzluğa attım.
sonra anneme söyledim daha erken almasaydın keşke dedi. bir de domatesle kavurup ya da kaynar suyla yıkayıp koysan daha iyi olurdu. seninkiler çok zor pişer dedi.
inşallah kötü olmaz dolaba koyduklarım