Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy bizim eşimiz gibi insanlara alınacak en güzel hediye::::::::::::
G Ö M L E K
ama kırışmayan ve kolay ütülenen cinsinden yanına da kravat ve istersen kol düğmesi. bunlar az dersen takım elbise de alabilirsin
oldu bitti:)

Durun ben size biraz açıklama yapıyım hediye konusunda

* Gömlek olmaz çünkü geçen gün 4*5 tane birden aldık beraber kravatla birlikte.
* Takım elbise zaten olmaz çok sık giymiyor 5 tane falan var evde ceketleri duruyor pantalonlarını giyiyor.
* Kalın montu var ama yarım kısa mont olabilir 1 tane evde vardı küçük geliyordu
* Lise pantalonu tarzında kumaş pantalon istiyor ama beraber bayramda baktık yok hiç bi yer de
* ayakkabı falanda yeni damatlık var bide bayramda aldık 1 tane daha spor zaten sık giyinmez ancak haftasonu

Ben şöyle bişey düşündüm evde balon şişiricem. içine notlar yazıcam hepsini patlatıp okuyacak bide yemek hazırlarım. beraber yemek yeriz belki hazır pasta alırım belki de mozaik çok seviyor öyle bişey yapar mum dikerim.
Sonra gece geç saatte beraber sinemaya gideriz romantik bi film olursa tabi gece 12 gibi falan 5*6 parça hediye almak istiyorum tek tek saklıycam hepsini notlarla bulucak belkide bi oyun ile sıcak soğuk. böylew ilginç şeyler istiyorum yani

speedyciğim sen düşünmüş ve bulmuşsun zaten.
planladığın herşeyi çok beğendim ama evde güzel bir yemek ve balon o ortamdan sonra dışarı çıkma fikrini sevmedim.
çok sevdiğiniz bir filmi evinizde başbaşa izleseniz daha güzel olabilir.
bir de mutlaka müzik olsun yemekten sonra dans edin:)

günaydınnnnn

spedy iyi fikir değişik olur hem , erkeklere hediye almak ölümm zatenn seçenek yokkk

bizde dün akşam annemi yolcu ettik nasıll zor geldi anlatamam (

arkadaşım var şimdide bugünde o gidicek belkide

Böyle bi plan kurdum kafam da
film izlemek bilmiyorum vizyonda mükemmel bişey bulamazsam bakıcam artık
Evde de olabilir ikisi arasında kaldım...

Aynen öyle mükemmel bişey istiyorum bide
Allah kavuştursun canım kısa süre sonra sen gidersin üzülme :82:

erken kalkmak çok sinir bozucu gerçekten
Ramazan bayram derken geldik yine normal günlere.
akşama ne yemeği yapsam yaaa :96: buzlukta nuget tavuk vardı onu kızartabilirim bide yanına patates kızartırım bitti
evet yaaa benim kızartmam var biraz ,sebze yemeği yapsam ii olur,yada hiç biş yapmasam dahada iyi olanları yeriz:))
Bende o dediklerini farklı bir yöntemle not kağıdı yapmıştım,ben izne çıkmıştım 15 günlüğüne her güne bir nozt yazıp notun sonunda ipuçlarıyla bir sonraki günün notunu yazdım..örneğin fesleğenin altına notu yapıştırıp bir önceki notada çiçeklere su vermeyi unutma aşkım diye yazdım:))toplamda 16 tane not vardı..en sonuncuyada "hadi şimdi beni arayıp seni seviyorum" de yazmıştım:)))

allah kavuştursun canımm

kargoyla mektup fikri de güzelmiş:)

benim uzunca bir süre yemek derdim olmaz sanırım. bayramda evde olmayınca hiçbirşeyi pişirmemiştik pazar günü evde olan tüm herşeyi yemek yaptık:)

etli patatesli patlıcan yemeği
zeytinyağlı kabak yemeği
haşlanmış tavuk (duruma göre salata ya da pilavla olmadı kızartarak yenecek:)
pilav
çorba
patlıcan salatası

artık hergün birini yeriz ve böylelikle bu haftayı hallederiz:)

Daha çok yorulmuyor musun ?
Bi anda hepsini yaparak ne biliyim bana daha zor geliyır
bide ben günlük canımın isteidğine göre yapıyorum ya bazen sallıyorm falan.

sağolun kızlar aminn

bizde hafta sonu annemle dolaba kışlık yiceklerimizi atttık baya da oldu

bugün dünden kalma taze fasulyem var

pilav yapıcam

cacık

aklımdaydı bakın domates şuanda çok ucuz kızlar alın 4/5 kilo eşinize minik minik doğratın atın buzluğa çok rahat oluyor :81::81:

Speedy sana bir kaç öneride bulunabilirim doğum günü için umarım işine yarar.Arabası varmı bilmiyorum eğer varsa onu ne kadar sevdiğini anlatan bir kaset ya da cd hazırlayıp araba çalıştığında çalmaya başlayacak şekilde hazır halde bırakabilirsin...Dışarda ya da evde bir yemek programı yapıp gün içinde ona telgrafla,davetiye göndererek ya da telefonla davet edebilirsin...Ona aşk mektubu yazıp mektubu yap boz gibi parçalara ayırıp birleştirip okumasını isteyebilirsin...Gazeteye ilan verebilirsin doğum gününü kutlayıp çok sevdiğini yayınlatabilirsin...İş yerinden arkadaşıyla anlaşıp masasına ufak bir paket bıraktırabilirsin içine hediye yada ufak notlar olan...Kupa yaptırıbailirsin şu ısınınca yazı ya da resim beliren...Bunlar benim arşivimdeki işine yarayabilecekler eğer işine yaramazsa daha da detaylı arama yaparım senin için

Giz domatesleri nasıl yapıp koydun kavurdun mu yoksa direk poşetleyip attın mı difrize...Bende yapmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapıldığını başka neler yaptın kış için

Son düzenleme:
speedy akşam eve gidip açken yemek yapmak daha zor geliyor bana. eve gidince en geç yarım saat içinde sofraya oturmuş olalalım istiyorum ben.
toplu yapmak daha pratik oluyor. mesela her yemeğe soğan koyuyorsun. atıyorum rondoya, iki tencere yağı koy soğanı kavur. sonra diğer malzemeleri ne gerekiyorsa, sebzeleri ya da etleri ekle kısa sürede 2 çeşit yemek oluyor.
eşimin elinden de geliyor yemek yardım ediyor hazırlarken.
ama yemek olmayınca eşim erken geliyor mutfağa girip yemek yapıyor o zaman bütün mutfak uçuyor. en azından hazır yemek olunca sadece ısıtıyor ve o kadar zarar veremiyor:)

bir de akşama ne yiyeceğiz diye düşünmek kasıyor beni. çok canımızın istediği birşey olursa onu da yapıyoruz ama günlük yemek yapmak bana göre değil:)

domates geçenlerde bende koymuştum ama çoğunu kullandım gerçekten çok pratik oluyor.

xmutlu ben çiğ olarak koyuyorum. kabuklarını soyup küçük küçük doğruyorum sonra poşetleyip buzluğa atıyorum.

bir de ben bayramdan önce sokağımıza gelen sebze arabasından 5kg fasulye aldım. aslında annemle alacaktık ama mahelledeki bütün bayanlar kilolarca alınca çokta ucuzdu bende gaza gelip aldım.
yıkadım ayıkladım. kuruyunca poşete koyup buzluğa attım.
sonra anneme söyledim daha erken almasaydın keşke dedi. bir de domatesle kavurup ya da kaynar suyla yıkayıp koysan daha iyi olurdu. seninkiler çok zor pişer dedi.
inşallah kötü olmaz dolaba koyduklarım

kızlar slm iki gündür işlerden kafamı kaldıramıyorum yaaa nasılsınız spedyy bence doğum günü süprizinmi desem süprizlerinmi desem çok güzel benim eşim romantik olmadığı için yapmamıştım içimde kalmıştı böle değişik süprizler perşembe günüde benim doğum günüm bari diyorum kendine istemse bile bana bir süprizler yapsa benim koçiş

Benim annemde fasulyeleri biraz kavurup koyuyor dolaba kışın güzel oluyor seninkiler kötü olmaz sanırım sadece pişirirken zorlanabilirsin süre konusunda ama düdüklü tencere deneyebilirsin geç pişerse.Evreka umarım eşin sevinirir seni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…