Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben öyle yaptımm mesela bilmiyordum annem söyledii yaptık hemen attım buzluğa kışın rahat edicez

Evet canım çok rahat ve güzel oluyr

arabası yok ama diğerlerini düşünüyorum. işyerinden arkadaşını kullanabilirim aslında güzel bi süpriz olabilir..

hımmm bende dolapta yemek olunca sanki bozulmuş gibi geliyor.
yani ne biliyim yiyemiyorum. yemek yaparken zaten doyuyorum günlük yapmak daha kolay geliyor.

Benim annemde fasulyeleri biraz kavurup koyuyor dolaba kışın güzel oluyor seninkiler kötü olmaz sanırım sadece pişirirken zorlanabilirsin süre konusunda ama düdüklü tencere deneyebilirsin geç pişerse

sen nere gittin msnde yoksun canım. fasulyeye gelınce bende az kavurup domatla bırlıkte öle koydum 5 poşet

slm kızlar bugün nasılsınız artık pek girmeye vakit bulamıyorum ara ara girip okuyorum sadece işler çok yoğun ((

size birşey sorucam ben beyazları 40 derece ile yıkıyorum annem 60 ile yıkama çamaşırları mahvolur dedi morartırsın dedi ama bir sorun var
eşimin beyaz çorapları simsiyah ne yapsam çıkartamadım geçen piril döküp çitiledim pek işe yaramadı bi kere domestoslu suda beklettim gene pek işe yaramadı bütün çorapları atıcam ama yenileride kirlenmesin napıcam bir fikri olan varmı? eşim sağolsun çorabı giydimi yatana kadar çıkarmaz unutuyormuş ama altları leş gibi oluo bizim ev tozlanma konusunda süper olan bana oluo

beyaz çoraplarını ayrı yıka makineye çamaşır suyu da ekle. Hatta 1 gün önceden beklet saf çamaşır suyunda

beyaz çoraplarını ayrı yıka makineye çamaşır suyu da ekle. Hatta 1 gün önceden beklet saf çamaşır suyunda

poffff yazık günah ayrı yıkayıncada (( neyse napalım zaten dolduramıom makinayı birikmesin die yıkayıp duruom bir de bunu deneyim ariel leke çıkarıcı koydum banamısın demedi saolsun çamaşır suyu alayımda bir de öyle bekletip deneyim başka yolu yok off çok yoruldum valla ben bu işlerden

ARİEL hiç denemedim canım. ama en güzeli türkün çamaşır suyu

Düşündüklerinin hepsi güzel bence speedy umarım hayal ettiğin gibi güzel geçer doğum günü

ARİEL hiç denemedim canım. ama en güzeli türkün çamaşır suyu

Numune gelmişti denedimbiliyorumdan beyaz mobilyalarımda kullanıyorum süper temizliyor yengem lavaboları ovmuş parıl parıl yaptı dedi
birde halısını siliyormuş ben de denicem bakalım ama beyaz çoraplarda çamaşır suyunu denicez :)))))

bu arada doğum günü fikirleri süper bayıldım yawww hemen süpriz yapasım geldi

anladım canım ben elimden geldiği kadar israil ürünlerini kullanmamaya çalışıyorum başarabildiğim yere kadar artık.
Bide çamaşır suyu ile dene bakalım. çok kirleniyorsa mutlaka çamaşır suyuna koy yada aspirin al mükemmel çıkartıyor...
Süpriz yapmayı seviyorum yaa

mrb kizlar bende varim 2011 gelini

ama ben 2 bucuk aydir evliyim, bu yaz dugunum oldu cok guzel gecti, hayatimin en guzel gunuydu..

ama biz malesef balayi yapamadik, onun yerine basbasa kucuk tatiller yaptik (balayimizi ertelettik)

onunla evlendigim icin cok mutluyum ya. ama malesefki ben yurtdisinda kaldigim icin suan icin ayriyiz

kurban bayraminda yanina gitmeyi dusunuyorum ve bunun icin cok heyecanli ve mutluyum

magrenta bence de beyaz çamaşırda en etkili çözüm kesinlikle çamaşır suyu. genelde yumuşatıcı gözüne 1kaç damla koyuyorum.

koslanın leke çıkarıcısını da deneyebilirsin. bir de bimde satılan bint ya da bent diye bir markanın çamaşır beyazlatıcı bir tozu var. ben ondan çok memnunum. eşim çoğunlukla beyaz giydiği için çabuk leke oluyor. gömleklerindeki tüm lekeyi çıkartıyor. ariel deterjanda güzel ama leke çıkarıcıda pek işe yaramıyor.
zamanında en büyüğünden almıştım ariel leke çıkarıcı bari bende mobilya ve lavaboda kullanayım

süpersin valla benimde canım çekti şimdi bişiler yapayım bir ara :)))
bende bir çok şeye dikkat ediyorum ürün alırlen bu ariel deterjanından memnunum ama leke çıkarıcıları bedavaya geldi en iyisini yapıyorsun bencede ben de ilk 869 barkoda bakıom sonra seçiom ürünleri

valla benim beyaz deri koltuğumda beyaz konsolum ve şifonerimde kapılarımda kullanıyorum sulandırıp toz alırken camsil kullanmayı sevmem geçen gün aynayı bile sildim :))) halıyı güzel temizliyormuş bende halıyı silicem

Aynen canım bende dikkat etmeye çalışıyorum artık olduğu kadar..
elimden gelse hergüne süpriz yapıcam.

bak şimdi benim de canım süpriz çekti:)
akşam ben de eşim eve gemeden gidersem ona birşeyler yapayım

kışın akşam keyfi de başka oluyor:)

inşallah eve eşimden önce giderim de süprizimi hazırlayabilirim.
walla çok şanslı bizim eşlerimiz:)

Aynen canım bende dikkat etmeye çalışıyorum artık olduğu kadar..
elimden gelse hergüne süpriz yapıcam.
süpriz gibisi varmı yaa insan nasıl mutlu olur yapim bende bi hatırlatayım oda yaposun
bak şimdi benim de canım süpriz çekti:)
akşam ben de eşim eve gemeden gidersem ona birşeyler yapayım

poff biz beraber gidioz eve hiç öle şansım yok artık bişi ayarlıcam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…