-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.501
akşam misafir geliyor. çaya kayınvalidem ve görümcemler
sigara böreği ıslak kek ve patates salatası canım hemencecik olur
hehehe işte süper fikir bende evde olup malak gibi yatmayı planlıyorum ama para lazım çalışmaya devamburayı okuyunca sevindim walla. şu saat oldu hala gözümn birini açıp birini kapatıyorum
ramazan bayram derken tüm uyku düzenimiz alt üst oldu 3 gündür havalar da serin saati ertele ertele son ana kadar kalkamıyorum yataktan
işler de yoğun zaten açıldı artık
yıllık iznim war 2 hafta daha alıp evde uyusam mı diye düşünmüyor değilim.
offf akşam misafirini hiç sevmem beklicen kalksınlarda yatasınakşam misafir geliyor. çaya kayınvalidem ve görümcemler
Allah hepımızın yardımcısı olsun uykusuzlar yorgunlar miskinler :)
misafırı gelıcekler işlerı basından askın olanlar :):)
bende temızlık yapamıyorum oyle usten ancak ama galıba bu hafta sonu
yardımcı bı bayan alıcam gıbı gorunuyor bakalım hayırlısı
Evde var aslında hazır kızartsam mı? Bide makarna salatası yanına da hazr tatlı alırım
offf akşam misafirini hiç sevmem beklicen kalksınlarda yatasın(( ne yapmayı düşünüyorsun canım kek yapıcaksan çok güzel kakaolu kek tarifi aldım netten bir kapta sade bir kapta kakolu keki yapmışlar ayrı bir kaba biraz sade sonra kakaolu olacak şekilde dökmüşler süper olmuş :)
:)
hehehe işte süper fikir bende evde olup malak gibi yatmayı planlıyorum ama para lazım çalışmaya devam
offf akşam misafirini hiç sevmem beklicen kalksınlarda yatasın(( ne yapmayı düşünüyorsun canım kek yapıcaksan çok güzel kakaolu kek tarifi aldım netten bir kapta sade bir kapta kakolu keki yapmışlar ayrı bir kaba biraz sade sonra kakaolu olacak şekilde dökmüşler süper olmuş :)
valla ben de düşünüyorum ayda bir gelsin dip köşe yapsın temizliği :) camları silsin bende üstten yapayım yormayım kendimi :)
Evde var aslında hazır kızartsam mı? Bide makarna salatası yanına da hazr tatlı alırım
bildiğin kek tarifi canım dün denicektim misafir gelince yapamadım linkini atayım bakayım çıkıcakmı beni görüntüsü çok cezbetti :)))yolla bakıyım çok basitse yapabilirim
sigara böreğini fırında nasıl yaptın nasıl oldu yani
arada bır alıyorum cok ıı oluyo vallahı ....
spedyy menün güzel canımm kolay gelsinn şimdidenn
bildiğin kek tarifi canım dün denicektim misafir gelince yapamadım linkini atayım bakayım çıkıcakmı beni görüntüsü çok cezbetti :)))
sigara böreğine gelince tespiye diz üzerini yağla at fırına kendi kendine olsun istersen yumurta sarısıda sürebilirsin üstüne yada normal börekler gibi yoğurtlu yağlı karışım da sürebilirsin ama sadece yağ sürünce çıtır çıtır olmuş fırın tepsisinide yağlamayı unutma :)
bildiğin kek tarifi canım dün denicektim misafir gelince yapamadım linkini atayım bakayım çıkıcakmı beni görüntüsü çok cezbetti :)))
sigara böreğine gelince tespiye diz üzerini yağla at fırına kendi kendine olsun istersen yumurta sarısıda sürebilirsin üstüne yada normal börekler gibi yoğurtlu yağlı karışım da sürebilirsin ama sadece yağ sürünce çıtır çıtır olmuş fırın tepsisinide yağlamayı unutma :)
her türlü yemek tarifleri,lezzetli yemekler,kek,pasta,poğaça,börek,turta,sebze yemekleri,tatlı tarifi,tuzlu tarifi,yöresel yemekler,kurabiye,baklava,mantı,hamur işleri,her türlü yemek, binbir çeşit tarifi
valla benimde aklımda ama yabancı birini eve sokmak istemiom çünkü başında durmak istemiyorum bakalım yapıcam bir ara bu işi :)
Evet görmüştüm keki ama böreği hiç yapmadım fırında. değişik bişey olabilir. akşam kızartmaya zaman kalmazsa denerim
makarna salatası yada kısır yapabilirim
Kek güzel görünüyor valla canım çekti nasıl :)) akşama bir şey çıkmazsa aradan çıkartcam bence :))) ama tavsiye ederim sigara böreğini bence küçük bir tepsi at fırına bir kısmınıda kızart hangisi hoşuna giderse onu yaparsın ama fırında daha hafif oluyor ben seviyorum :)Evet görmüştüm keki ama böreği hiç yapmadım fırında. değişik bişey olabilir. akşam kızartmaya zaman kalmazsa denerim
makarna salatası yada kısır yapabilirim
bakıcam artık çaresine tanıdık birine söylücem aklımda yaparsa bakalım şirketle falan uğraşmak istemiyorum henüz :)ben bazen duruyorum bazende annem duruyo ve şirketler var bayan gonderen gercekten cok temız yapıolar
özellıkle şirketten gelenler cok ıı yapıolar
kekin görüntüsü gerçekten çok güzelmiş. canım çekti walla:)
ben akşam misafi ağırlamayı pek sevmediğim için bu durum beni çok rahatsız ederdi açıkçası
gerçi gelecek olanlar yabancı değil ve sen süper güçsün speedy
geçenlerde bir arkadaşımdan aldığım tarifle yaptım kuskus salatası onun da tadı çok güzel oluyor.
makarna salatası gibi yapılışı. içine sadece ceviz ya da fındık koyuyorsun. pratik birşey bunu da yapabilirsin.
sigara böreğini fırında yapmak ta zaman kazandırır sana. biz annemin alışkanlığı kızartma pek yapmazdık gerçekten çok hafif oluyor. üstüne evde varsa susam ya da çörek otu serp. yoğurt yağ karışımısı sür. kızartmış gibi çıtır çıtır oluyor.
kısır da olabilir canım benimde aklımdan geçti bugünn
kekin görüntüsü gerçekten çok güzelmiş. canım çekti walla:)
ben akşam misafi ağırlamayı pek sevmediğim için bu durum beni çok rahatsız ederdi açıkçası
gerçi gelecek olanlar yabancı değil ve sen süper güçsün speedy
geçenlerde bir arkadaşımdan aldığım tarifle yaptım kuskus salatası onun da tadı çok güzel oluyor.
makarna salatası gibi yapılışı. içine sadece ceviz ya da fındık koyuyorsun. pratik birşey bunu da yapabilirsin.
sigara böreğini fırında yapmak ta zaman kazandırır sana. biz annemin alışkanlığı kızartma pek yapmazdık gerçekten çok hafif oluyor. üstüne evde varsa susam ya da çörek otu serp. yoğurt yağ karışımısı sür. kızartmış gibi çıtır çıtır oluyor.