- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.381
ne buldun canım
canım ben kullandım ama gelen giden olmadı,sonra bıraktım ,düğünden 5 gün önce hastalandım kınamda hep regldim,düğünde son günümdü,stres yapma düğünden önce bende hem hastalanamamıştım hem reglim gecikmişti,rahatlamaya çalış papatya çayları falan iç
link vermek yasak 2. el gelinlik sitesiydi
bu akşam kadir gecesi biz çıkmayızda,yarın artık çarşıyı fethederiz ona çok kıyafet aldık benim hiç yok..yani varda yok işte
o da ayrı bir dert,inşallah beğenip alabilirsin,bir pantalon gömlek falan alırsın belki
ben kkdaki kuralları bilmiyorum mesela nerden öğreniliyor bu kurallar canım
işte bu stresime bir engel olabilsem zaten herşey yoluna girecek yani sanki her an oldum olacağım gibiyim ama malesef gelen giden yok ateş basıyo çok hafif bel ağrımda var 2 gündür ama tık yok:'( sen nasıl olduda stres yapmadın vallahi hayranım böyle insanlara ben zaten paniğim böyle durumlarda ayrıca bi panik oluyorum inşallah önceden olurum olmadığım takdirdede kına gecemden 2gün önce hala olmazsam geciktiriciyle bu kezde ben ertelemek istiyorum balayından gelincede çaresine bakarım artık...papatya çayınıda içicem canım çok teşekkür ederim..
etek alsam daha uygun olur hep pantollonla gördüler çaktırmadan laf söylüyorlar geline etek yakışır falan diye
canım kendini sıkma bende düğünden 2 hafta önce şişmiştim adet olcam diye sonra korktum senin gibi telaşlandım ya gelmezse olmazsa diye ama şimdi 1 günde bile eğer hastalanamazsan gelinliği açabiliyorlar yanlardan merak etme
bi site ismi bulmuştum arama motoruna nişanlığımı satmak istiyorum yaazdımibunumu demek istedin çıktı oraya tıkladım:))))))))))))sonra sitede gördümki aynı durumda olduğumuz bi sürü insan var,onun linki vardı ama gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben o kadar sitres yaptımki,en son iş yerinin revirine gitmiştim....şimdi aklıma geldi doktor asprin iç demişti kanı sulandırdığı için daha kolay olursun dedi evet evet asprin ve papatya çayı
evet evet ilk site kırmızı türbanlı bi nişanlık çıkıyor o site,evet çok pahalı satıyorlar bende bayramdan sonra falan koyarım sanırım,3-5 kuruş ordan gelir satılırsa fenamı:80:canım gördüm ilk siteyimi diyon gelinlikleri ne kadar pahalıya koymuşlar bende 600 700e satarım diyordum ama benim gelinliğim ordakinlerden daha güzelbendemi koysam orayada diğer siteelrede
asprini çoook içtim hergün içiyorum ama sanırım sorunum yumurtanın çatlamaması :)neyse papatya çayınıda ekleyeyim çok saol canım:)
yazın ben de genelde pantolon giymem elbise ve etek, pantolonda giyersem kapridir. eşim yeni alalım yeni gelinsin dedi:)
aslında açık açık söyleyemedi bizimkilere uymaz bunlar diye:) ya da ben öyle hissettim.
neyse ne yarın alacağız birşeyler. yeni olacak işte:)
evet evet al gitsin bende bisürü şey yapmak istiyorum:)))
bu arada ben de 5 dk önce regl oldum. o kadar rahatladımki anlatamam. bugün 3 gün geçikti diye panik yaptım. hap kullanıyorum ve sadece 1 gün saatini unutup akşam almıştım. yandım yandım paniklerdeydim içten içe. Allahıma şükürler olsun rahatladım.
gözün aydın canım iftara kadar bekleseydi bari,mübarek gecede regl olmuşsuun:)))
eski_es civanperçemi çayı için o söker 2-3 gün içinde olursun.
ben nişan zamanı 2 ay olmadım nişana 2 gün kala oldum ne işkenceydi anlatamam. bir daha öyle düzensizlikler olmadı ama stresten kaynaklı sen biraz kendini rahatlatmaya çalış.
geciktirici bence kullanma çünkü sonrası daha kötü olur olduğunda çok ağrı sancı çekersin.
aspirin ya da vitaminde kanı sulandırabilir sor istersen bir eczacıya falan
evet evet ilk site kırmızı türbanlı bi nişanlık çıkıyor o site,evet çok pahalı satıyorlar bende bayramdan sonra falan koyarım sanırım,3-5 kuruş ordan gelir satılırsa fenamı:80:
rica ederim canım,evlendikten sonrada buraya gelmeyi untma,şimdiden mutlulukalrrr